Blogok

Filmkritikák röviden: Countdown (Halálod appja)

Célkeresztben az üres kalap

Ide is eljutottunk. mondhatnám: jó esetben felkerül az "i"-re a pont a királyra a korona.

Filmkritikák röviden

Alita: A harc angyala

Filmkritikák röviden

A Hold Árnyékában (In the Shadow of the Moon)

kérés levélke formájában

Bár itt kezdőnek számítok, jó néhány írásom jelent meg itt-ott, tíznél több, abból egy, amelyet a lidércfény is ismertetett magánkiadásban, a többi pl a Felső-Magyarország, a Masszi, az Equilibrium, a

Heti kérdés -- A szerkesztő kérdez

Tudom, tudom, nem túl jogos a cím, de ígérem, 2020-ban jobban igyekszem, mint 2019-ben -- amikor szerintem konkrétan egy heti kérdést sem fogalmaztam meg.

Bocsánat

Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam itt. Mentségem nincs csak magyarázat, már hogy miért tettem, de szerintem sok jelentősége nincs.

Levelezés

itt lenn a kertek alatt valaha volt patak. Most épp nincs, de stikában, feketén itt készül a Rodos-tó. Ahogy én sem vagyok Mikes Kelemen, úgy ez sem egy város, csupán egy leendő vízfelület.

Kiváncsi természet

Van itt valaki, aki az oldalon lévő írások közül már mindet olvasta? (persze a szerkesztőkön kívül) :)

Aggódom!

Pár napja (kb 3) elküldem egy rövidke írást. Elég jól sikerült. Sűrűn járok ide lesni, hogy esetleg kint van-e már. A szerkesztők közül még egyet sem láttam, hogy itt lettek volna.

Szemezgetés

Nem értek a Facebookhoz, pedig ezeket igazán ott lehetne megosztani. Rövid kis izék, hírek olvasása közben találtam, némi írástechnika a hétköznapokban.

Yolo

Yolo annyit tesz, You Only Live Once, vagyis a Carpe Diem, élj a mának 2019-es menőbbnek látszó kifejezése.

Tartalom átvétel