Blogok

Heti kérdés - A Szerkesztő kérdez - Téli epizód

Hát helló, Karcosok!

Amint azt saját bőrötökön tapasztaltátok, Heti Kérdésünk sajnos, a szerkesztők állandó elfoglaltsága okán, jószerén „negyedévi Kérdéssé” redukálódott.

De nem adtuk fel!

Mikulás

Drága Miklós!

Nem is tudod, milyen fontos ember vagy az életemben! Már azelőtt megtanultam, mikor van a névnapod, mielőtt a sajátomat tudtam volna.

Simagöröngyös, Kiskunborzasztó, Jászkunfaszajenő, Kajászóbürgözd és tsaik...

Szóval, már hetek (na jó, hónapok) óta meg akarlak kérdezni benneteket, ki milyen és mennyi fiktív helységnevet ismer?

A szerelem

Mindenkit megkörnyékezett már a szerelem. Az igaz szerelem. Nap, mint nap elmegyünk az utcán egy idegen mellett, aki az igazi lehet, de fel sem fogjuk.

Meghalt Brian Aldiss

92 évesen meghalt Brian Aldiss, kiváló SF író.

Kiszáradtunk

A tikkasztó hőségben "kiszáradt" Karcolat életrekeltésére küldem egy pici, kis irományt. Csak akad valaki, akit kicsit megmozgat. :)))

Poe - segítség!

Kedves Mindenki!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Tudnátok --bárkit-- akár amatőr kortárs magyar írót említeni, akinek művében felfedezhető E. A. Poe hatása?

Poe - segítség!

Kedves Mindenki!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Tudnátok --bármilyen-- (akár amatőr) kortárs magyar írót említeni, akinek művében felfedezhető E. A. Poe hatása?

Tettes döntés

A nevem Liam. Sir Liam Pennybank. Magánnyomozó vagyok. Kérem segítsenek nekem kideríteni ki volt a tettes. Több szem többet lát. Íme az első feladványom:

Karcolat 2025

Hogy képzeled el a Karcot 2025-ben? Éppen 20 éves lesz.

Fura környék

Hajnali négy óra van. Jön a vihar, távoli mennydörgés hangja szállt idáig. És... megszólaltak a szomszédban a harangok! Én nem tudom, miféle rendszerre vannak azok kötve, de félelmetes.

Gondolatjel

,,Mindenki egyért, ...''

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, és mindennemű támogatást, tanácsot és biztatást a gondolatjel-problémámmal kapcsolatban.

Tartalom átvétel