Blogok

Zsoldos-díj, SF, Vásárhelyi Lajos és vonatkozó gondolatok

Nos, noss…

Meghalt Brian Aldiss

92 évesen meghalt Brian Aldiss, kiváló SF író.

Kiszáradtunk

A tikkasztó hőségben "kiszáradt" Karcolat életrekeltésére küldem egy pici, kis irományt. Csak akad valaki, akit kicsit megmozgat. :)))

Poe - segítség!

Kedves Mindenki!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Tudnátok --bárkit-- akár amatőr kortárs magyar írót említeni, akinek művében felfedezhető E. A. Poe hatása?

Poe - segítség!

Kedves Mindenki!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Tudnátok --bármilyen-- (akár amatőr) kortárs magyar írót említeni, akinek művében felfedezhető E. A. Poe hatása?

Tettes döntés

A nevem Liam. Sir Liam Pennybank. Magánnyomozó vagyok. Kérem segítsenek nekem kideríteni ki volt a tettes. Több szem többet lát. Íme az első feladványom:

Karcolat 2025

Hogy képzeled el a Karcot 2025-ben? Éppen 20 éves lesz.

Fura környék

Hajnali négy óra van. Jön a vihar, távoli mennydörgés hangja szállt idáig. És... megszólaltak a szomszédban a harangok! Én nem tudom, miféle rendszerre vannak azok kötve, de félelmetes.

Gondolatjel

,,Mindenki egyért, ...''

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, és mindennemű támogatást, tanácsot és biztatást a gondolatjel-problémámmal kapcsolatban.

Ki vagy te?

Csalókán tettem fel a kérdést - valójában az lett volna a helyes, ha úgy kérdezem, ki lehettél előző életedben?

Az üzenet avagy az élet, a halál és egyéb átjárók kapui.

Volt itt egy fórumtéma, olyasmi, mint rövidfilm karcolatos novellából. Nos, a tárgyalások jelenlegi menete szerint nagy játékfilm lesz egy majdnem karcolatos novellából.

Könyvajánló #2

#3.
Újabb két könyvet ajánlok:
Az első: Mikszáth Kálmán: Két koldusdiák.

Tartalom átvétel