A koreaiak már a spájzban vannak!

Néhány program nagyon lelkessé tett, ennek eredményeképpen született meg a bejegyzés címe :D Kétféle programra invitállak Bennetek: koreai témájúakra, illetve klasszikus filmvetítésekre ;) 

1) Koreai táncest lesz az Uránia filmszínházban (hagyományos táncok)
A belépés ingyenes, de előtte jelezni kell a részvételt (személyesen v. telefonon)!
Részletek: http://tinyurl.com/388x7qs
  2) Május 10-14-ig (jövő hétfő-péntek) Koreai filmhét lesz az Uránia moziban! Naponta 2-3 előadás lesz, különfélébbnél különfélébb filmekből válogathatunk! Ahogy elnézem, lesz krimi, sportokkal kapcsolatos, szórakoztató, dráma, vígjáték, szóval mindenféle :)
Részletek: http://tinyurl.com/2c2v287

3) Klasszikus filmvetítések a Sugár moziban! Ez igazából már épr. 29-e óta van és még (szerencsére) tartani fog egy darabig! Kedvezményes, 490 forintos jegyárral lehet beülni az előadásokra.
Részemről egyik nagy kedvencem A Tizedes meg a többiek, ami most szombaton, ill. jövő szerdán kerül majd (újra) vászonra, de az alábbi linken még sok meghatározó darab közül böngészhettek & helyet is foglalhattok!
Helyfoglalás és részletek: http://tinyurl.com/3a32bmt
A flimek listája, ha valaki spórolni szeret a kattintásokkal :P Íme:

-A tizedes meg a többiek
-Az ifjú Viktória királynő
-Báthory
-A bombák földjén
-Bibliothéque Pascal
-Doctor Parnasszus és a képzelet birodalma
-Fehér szalag
-Isten hozta, őrnagy úr!
-Kilenc
-Ötödik pecsét
-Régi idők focija
-Szindbád
 

De mintha láttam volna A Tanút is... hmm... mindenesetre érdemes ellátogatni, úgy hiszem ;) Fincsi programok így, a vizsgaidőszak elején :D
Ha elmentek, jó szórakozást kívánok!^^

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

sze, 2010-05-05 18:11 Arvael

Arvael képe

Én A Tizedes meg a többiekkel, ill. a koreai táncesttel szemezgetek. Szívem szerint néhány koreai filmet is megnéznék, de a héten már vizsgáim lesznek, így nem tudom, mennyire megoldható majd :/

Nektek megragadta valamelyik program a figyelmeteket? :)

___

"Reality is for people who cannot cope with science fiction."

sze, 2010-05-05 19:20 Arvael

Arvael képe

Kiegészítés: már a japánok is! Most tudtam meg, hogy japán hétvége lesz 7-8-9-én! 7-én egy színi előadással kezdődik, aztán 8-án & 9-én (ha jól láttam, akkor) ugyanazok lesznek a programok. Érdekesnek ígérkezik; teaszertartás, legyezőtánc, japán mesék & történetek, taiko dob, stb. Még gyerekprogramok is lesznek!

További részletek: http://tinyurl.com/36mycv5

... és az Élet nagy kérdése ismét: miért pont vizsgaidőszakra szervezik (majdnem) az összes programot?!

___

"Reality is for people who cannot cope with science fiction."

cs, 2010-05-06 03:07 Ruszki

Hű, a tizedes meg a többiek régi nagy kedvencem. Azt jó lenne megnézni, mert nagyon szeretem. :)

Ez a Maio taiko előadás is érdekesen hangzik. Talán, ha lesz időm elmegyek megnézni, de nekem is most vannak a vizsgák. :(

Te mit tanulsz és hova jársz? Sok szerencsét a vizsgákhoz!:D

 

Ui.: Hogy néz ki egy ilyen koreai táncest?:O Én szeretek táncolni, de ilyet még nem pipáltam.

cs, 2010-05-06 21:47 Arvael

Arvael képe

Sajna A Tizedes meg a többiek-et csak szombaton & szerdán játsszák (14.15kor), így az óraütközés miatt most szombaton fogok tudni elmenni. De nem baj, mert jóóóó lesz! :DD

Engem még a legyezőtánc-bemutató vonz nagyon... de hát... nem tudom, lesz-e lehetőségem elmenni rá a hétvégén. Pedig már nagyon régóta foglalkoztat!!!

Én az ELTE-re járok, japán-orosz szakra és köszönöm; Neked is sok szerencsét! Te mit és hol tanulsz? :D

Hmm... jó kérdés, még én sem voltam egyen se. De nagyon szívesen megnézném! Egyelőre úgy képzelem el, hogy a színpadon lesz bemutató, esetleg előtte/utána valami a történetéről/ruházatról/eszközökről (bár ez nem biztos) és hogy utána ki lehet-e próbálni, azt se tudom sajnos... de nagy buli lenne, ha úgy lenne! :D
Bár az a verzió talán reálisabb, hogy táncbemutató, aztán állófogadás vagy valami hasonló... Talán... Nem tudom. (fő a határozottság xD)

___

"Reality is for people who cannot cope with science fiction."

cs, 2010-05-06 22:45 Ruszki

Hát, ha csak ezen a héten játszák, akkor sajnos kénytelen leszek kihagyni, mert hétfőn vizsgázom. Bár a fene tudja, ha nagyon kikészülök, akkor lehet jól jön egy kis szórakozás. :)

 

Igen, az is érdekesnek tűnik, azt is meg kéne nézni, de sajnos nem vagyok időmilliomos. :D Kár, hogy most vannak a vizsgák. :(

Jé, én is oda járok politológia szakra! :D Az orosz szak különösképpen nehéz lehet. Egy hajszálon múlott, hogy nem oda jelentkeztem én is, de aztán inkább meggondoltam magam, pedig szeretem az oroszt, csak elrémített a híre. :D Hanyad éves vagy amúgy?

 

Majd kiderül. :D Jaja, az nekem is bejönne, ha ki lehetne próbálni néhány holmit.:)