Bajban az Alexandra

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

cs, 2017-01-19 14:06 Blade

Blade képe

Bezárnak a nagy boltok és virágzásnak indulnak az antikváriumok...ugye?

v, 2017-01-22 20:12 Sren

Sren képe

Hümm és hümm…
Láttam ezt a hírt mostanság, de majdhogynem legyintve fogadtam, „emmávót” címszóval, mert hisz tényleg, na. Aktualitásoknak meg sosincs időm utánajárni sajnos.
Annyira tökjól elvoltam az Alexandrával… A magamfajta szerencsétlen, örökké rohanó embernek ez volt a legjobb, hisz bármit rendeltem, másnap itt volt.
De ez most már tényleg büdös. És mert „az Átkosban” nőttem fel, számomra maradandó sérülés az állandó gyanú: mi lehet emögött, ha már ennyi mindent nyilvánosságra mernek hozni…?
Viszont kérdés kérdést követ bennem… Emmávót, most megintvan, aztán lesz, amikor nemlesz, na és? Megint páran megtömték a zsebüket, no és, tehettünk ez ellen valaha bármit is? Aztán majd lesz másik, mer’ mér’ne, ilyen világot élünk, és a sokadik is ki fogja tolni a szemünket azzal, hogy idehozza azonnal, sőt kedvezménnyel. Mindig van mivel betömni a jónép száját. Eh…

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

h, 2017-01-23 08:06 Blade

Blade képe

Megyünk a Libribe meg a kicsikbe. Ahol sok pénz van, ott visszaélés is van, általában. Úgy, h mindenki ártatlan. Ha a keresztényeknek igazuk van, a pokol tömve lesz/van. ;)

Könyv nélkül nem fogunk maradni, mindig jönnek újak, hiszen azért igény van rá. Viszont most érdemes figyelni, hátha jön pár kiárusítási akció. Mivel időnk nem nagyon van olvasni, ezért 10 könyv sokáig elég...és nem mindegy, hogy 3500 ft vagy 1500. Csupa bölcsességet mondtam, uff! ;)