Mély átéléssel

Új szuperkütyü, ami sosem látott élménnyé emeli a könyvolvasást. A cikket kösz az Indexnek.

"Little Bird: Oké, ez kakukktojás, mert az Unveileden valójában nem demózták, csak az innovációs díjak jelöltjei között. Ez egy olyan, hölgyeknek szánt szexjátékszer, amit erotikus ekönyvekhez lehet szinkronizálni, és a megfelelő intim helyre elhelyezve, olvasás közben mindig pont úgy fog bizseregni, ahogyan a könyv cselekményében éppen a főhős érzi magát. Hát mi az innováció, ha nem ez?"

Szerintem ezt nem kell ragozni, elengedhetetlen kellék egy regény valóban mély átéléséhez. Részletes cikk róla angolul itt. (99 euróért előrendelhető, bagatell ár egy ilyenért.)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

k, 2016-01-05 15:54 Blade

Blade képe

Megrendelted? ;)

k, 2016-01-05 16:01 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Nem, nincs a kedvenc színemben. De csak ez tart vissza. :)

_____________________
Dr. Bloody Dora

k, 2016-01-05 16:26 Sren

Sren képe

:DDD

Biztos maradi vagyok, de szeretem a dolgokat a maguk helyén, khm, élvezni. :D Nekem egy könyv elsősorban szellemi orgazmus, ha jó. Ha nem jó, akkor szado-mazo. :D

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

k, 2016-01-05 17:00 Ovidius

Ovidius képe

Nem könyv, film a médium,de már 1964-ben megírta Lino Aldani az Álomfilmet (Galaktika 9). Nincs szükség valós testi kapcsolatra, egy, az agyra ható eszköz segítségével az ember elvileg átéli azt a testi örömöt, amit eddig személyesen szoktunk átadni egymásnak (ha akarjuk...). Nem igazán tetszik...

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

k, 2016-01-05 17:03 Ovidius

Ovidius képe

Nem könyv, film a médium,de már 1964-ben megírta Lino Aldani az Álomfilmet (Galaktika 9). Nincs szükség valós testi kapcsolatra, egy, az agyra ható eszköz segítségével az ember elvileg átéli azt a testi örömöt, amit eddig személyesen szoktunk átadni egymásnak (ha akarjuk...). Nem igazán tetszik az új megoldas...

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

k, 2016-01-05 18:06 Gitáros

Gitáros képe

"a megfelelő intim helyre elhelyezve, olvasás közben mindig pont úgy fog bizseregni, ahogyan a könyv cselekményében éppen a főhős érzi magát."

Lehet.
Csak éppen nem lehet beletúrni a hajába, nem lehet összemosolyogni vele, nem lehet az édesen-mocskos-becéző szavait, belepirulva a szégyenbe, de mosolyogva hallgatni, nem lehet a gyönyör pillanataiban a hátába vájni a körmünket, - most a hölgyek nevében beszélek, megpróbálván átérezni a helyzetüket -, nem lehet önfeledten csókolózni vele, nem lehet átélni vele azt a csodát, amikor megérezzük, hogy belénk robbantja a forró, kocsonyás életet, mindennek az origóját, és nem lehet a gyönyör hullámainak elcsitulta után, kellemesen elfáradva, ellazultan, egymás arcát megsimogatva beszélgetni vele nagyon sokáig, meghatottan, őszintén, lelkileg maximálisan kitárulkozva neki.
És végül, nem lehet szorosan összetapadva, kiskifli-nagykifli pózban elaludni vele, melegben, biztonságban, a szeretet érzésétől áthatva.
A többi stimmel...:)

Miki

k, 2016-01-05 18:42 Sednol

Sednol képe

Baj van, ha Para Celsus még nem írt ide semmit. :D Pedig biztosan felvázolná a piros pöttyös könyvek vonatkozását. :D
Gitáros. Nem véletlenül született ez a kütyü. Az egész világ az elszigetelődés felé menetel. Menő agglegénynek, vénlánynak lenni. Mobilhoz is van ilyen cucc. Felhívod anyut, és rezeg. A telefon meg a kütyü is. :D
Beteges? Nem tudhatod, amíg nem próbáltad. :D
Igaz, felmerült bennem, milyen lehet a buszon ülni, és az emberek arcát figyelni, vajon tudják? :D
A nagy kérdés, ami igazán foglalkoztat: honnan tudja az ebookom, hol tartok éppen az olvasásban. Értem én, hogy oldal meg minden, mi van akkor, ha hatszor szaladok neki egy mondatnak vagy lassan olvasok, és a szoftver már javában játszadozik velem, holott a cselekményben még csak az ajtóban állok felöltözve.
Micsoda pavlovi reflexek fognak kialakulni. A nők könyvesboltba járnak majd élvezni. :D
Elnézést kérek a kirohanásomért, de egy ilyen termékhez pihent agy kell.

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 18:52 Gitáros

Gitáros képe

Bocsánat, egy szóval sem írtam, hogy beteges.
Csak megpróbáltam - jól-rosszul - felvázolni egy akármilyen jó minőségű vibrátor, és egy élő személy közötti különbséget.
Azt meg már ki sem fejtem bővebben, hogy mekkora főnyeremény egy jó nyelvérzékkel rendelkező zeneművész, aki szereti, és ami még ennél is fontosabb, nagyon jól tudja használni a finom, érzékeny ujjait...:DDD

Miki

k, 2016-01-05 19:01 Sednol

Sednol képe

Nem is arra írtam. :D
A világ az elmagányosodás felé robog. A cégeknek hatalmas bevételt jelentenek a magányos emberek. Ez is egy termék, amit egyedül kell használni. Aztán lehet, idővel lesz olyan változat is belőle, hogy működik felolvasás közben is. Ha szépen olvasol... :D

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 19:13 Para Celsus

Para Celsus képe

Így teljesüljön minden kívánságod :D

A vicc jut róla eszembe, hogy aszondja: ül egy férfi a repülőn, mellette egy nő. A csaj tüsszent egyet, kipirul, liheg, aztán egy zsepivel benyúl a szoknyája alá, és megtörli a lába közét. A férfi összeszedi a bátorságát:
- Elnézést, hölgyem, de ön...
- Ne szabadkozzon, jól látta. Különleges betegségem van, ha tüsszentek, orgazmust élek át.
- És szed rá valamit?
- Igen, borsot.

Mp3-lejátszóval keresztezett vibrátort már a kétezres évek közepén is gyártottak - egy tesztben olvastam, hogy Stonesra egész jól működött, Metallicára kevésbé.

Komolyra ferdítve: naná, hogy menő. Jönnek a férfiak és nők az irreális elvárásaikkal - a másik legyen gazdag, menő, diplomás, cégvezető, persze sok szabadidővel, aztán legyen sikkes, nett, fitt, lepedőakrobata - de egyénisége ne legyen, lehessen minél jobban formálni, mer' nehogy má' konfliktusokat kelljen megoldani egy kapcsolatban, az olyan zűrös... Pedig a zűr a fejekben van. Semmi törődés, kötődés, odafigyelés, az ilyen egoista pöcsarcok és aszálysunák hanyatt vágják magukat azzal, hogy "Na mi van? Gyerünk, elégítsél ki! Örüljél, hogy megkaphatsz, érezd megtisztelve magad, ah!" Aztán, ha nem jön össze semmi, megsértődnek, hogy "hol vannak az igazi nők/férfiak?" Az ilyeneknek nem Litül Börd, hanem egy ráspoly kéne, abban nem tenne kárt a szálkás fapuncijuk. (Aki az ulpiuszos erotikus könyvekre, meg a szürkeötvenre akar élvezkedni, az megérdemelné :D )

Magam részéről a bionikus modellekre esküdnék - amelyik előbb felolvas, aztán levetkőzik :D
http://www.deviantart.com/art/Bookworm-332805642


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 19:16 Sednol

Sednol képe

Pedig elképzeltem a szitut: Kriszti a Szürke ötven árnyalata 66. és 72. oldalát váltogasd két percig, aztán ötször töltsd be a 117. oldalt. :D

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 19:20 Para Celsus

Para Celsus képe

De tényleg... hogy menne ez? A lightos Romana-novellák lennének a petting? A double penetrationhöz meg két ilyen kütyü, meg két erotikusch gyöngyszem kéne?

Ki tudja, lehet, eljön az idő, hogy az emberek a beépített szeximplantátumjaikra töltik le az emelt díjas inger-applikációkat. Akkor már inkább a cölibátus.


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 19:29 Sednol

Sednol képe

Az ilyen cuccok sikere az emberi kíváncsiságban rejlik.
Sok az unatkozó ember. Csak gondolj bele, egy tapasztalat, ami a végén kellemes is lehet. Mellékhatása maximum egy fertőzés vagy csalódás.
Úgy vélem, hogy az aktív kütyühasználók semmi kivetnivalót nem találnak benne. Azt is el tudom képzelni, hogy már bennük is megfogalmazódott a dolog egy-egy erotikus könyv olvasása közben.
Valami csak életre hívta ezt a valamit. :D

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 19:32 Kyle

"Sok az unatkozó ember." – De bakker, én nem akarom elhinni, hogy ilyen nehéz lenne párt találni, még ha csak alkalmit is. -.-"

(Nem ellened fakadtam ki, csak helyileg itt történt. :D )

k, 2016-01-05 19:46 Sednol

Sednol képe

Párt találni, már ha maradandóra gondolunk, meglátásom szerint igen nehéz a mai világban. Mondom ezt úgy, hogy boldog párkapcsolatban élek. Parának van igaza, az embereknek nem kellenek a gondok, amik egy kapcsolattal járnak.
Tizennyolcan vagyunk a műhelyben, abból öt agglegény: kettő megrögzött, három úgy maradt. Nem öregek vagy ilyesmi, mert harmincöt és negyvenkettő között vannak, mégsem találnak senkit. A fiatalabbakat hülyéknek, az idősebbeket meg öregnek találják. Nem akarnak gyerekes nőt, de csitrit sem. Elvárások vannak, de cserébe nem adnának semmit.
Alkalmit azt simán kerít az ember, de egy csomó gond van vele: lehet beteg, vadállat, gyilkos, zaklató, érzéketlen...
A kütyü, legyen az férfi vagy női játékszer, otthon vár. Hazamész, ledobod a kulcsokat, és ott van. Nem kell várni rá, nem kell kérlelni elcsábítani, csak megfogod, és kész. :D

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 20:30 Ovidius

Ovidius képe

Nos, ez az a filozófiai tartalom és irány, amit oly remekül megfogalmaztál, az út lefelé...

Senki sem hiheti, hogy bármilyen emberi együttlét könnyű lenne. Nehéz, mint a rosseb... Pláne a nő-férfi kapcsolat. Ugyanis, mint azt Karinthy Frigyes mondá: 'Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."
A dolog nehézségét belülről ismerem, mert több, mint harminchat éves házasságban élek... :D Az első asszonyommal... Azt tudom, hogy ez nélkül semmilyen értelme nem lenne az életemnek... Ezért is írtam első hozzászólásomban, hogy nem nagyon tetszik az új irány.

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

k, 2016-01-05 20:44 Sednol

Sednol képe

Az irány sajnos elkeserítő, de a világ hajlamos egy hullámfügevény útját követni, amiben vannak mélypontok és csúcsok. Úgy érzem a függvény alja felé haladunk, és ha a világ nem változott meg, akkor a szüleik válásától megkeseredett gyerekek vágyni fognak egy működő párkapcsolatra, és dolgozni fognak érte.
Optimistaként hiszek a világ szimmetriájában.

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 19:45 Roah

Roah képe

Az unalom a bűn melegágya. :D

Szerintem is, jó biznisz a kíváncsiság és szintén szerintem is, nagy üzlet a szingliség, és mindent, amit ezáltal értékesíteni lehet. Akár még az élvezeteket is. Ráadásul praktikus, mobil, tatyóba beférhet, gyors ütemű életbe bárhova cipelhető az orgazmus - vajon ez segítség lehet azon nőknek, akik még magukkal is ordítanak? Akik társas magányban élnek? Vagy úgy általánosságban, van egy ilyen bizbasznak jó funkciója is? Lehet, nem? Akármilyen okból valaki szólózik - és baromira nem élvezi akár azt, hogy egy kapcsolaton belül magányos, vagy csak simán magányos -, nem marketinget kajált be, hanem az élet kajálta be őt, és ezt a bulit összeköti, mondjuk a kellemeset a hasznossal?
Lehet ennek a szerkezetnek ilyen oldala?

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 19:48 Sednol

Sednol képe

Milyen sokoldalú termék. :D

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 19:59 Para Celsus

Para Celsus képe

Mint a műp.nának vagy a guminőnek, kétségtelenül :D


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 20:51 Sren

Sren képe

Csillagos ötös komment, ott a pont, Para. Meg Mikinél, Sednolnál, Ovidiusnál. A büdös életben soha, semmiféle ketyere nem fog pótolni semmit, aminek lelke van: egy remek társat, egy jó könyvet. Míg a felszínen "ad" valamit, valójában elvesz. A kitalálója eltűnődhet azon, hogy MIT is?

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

k, 2016-01-05 20:55 Sednol

Sednol képe

A "feltaláló" nem fog tűnődni, ha jó az eszmefuttatásunk, gazdag lesz, ami csak az igazát fogja erősíteni.

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 21:56 Roah

Roah képe

Abban biztos vagyok - ha a gyártó csak a könyvpiaci számokat analizálta, és annak forrását...?

Azért az izgi lenne! :D Csóri nők, akiknek vagy még nem, vagy csak nem jött be az élet, rákapnak erre a cuccra, helyrebillennek, és meg sem állnának egy igazi férfiig, szerinted betiltanák a kütyüt? :D

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 21:24 Roah

Roah képe

Igen, illúzió - de biológiai folyamat is; azokra a szerencsétlen nőkre gondoltam, akiket nem visel el a környezete, ugyanis a hiányokkal sem maguk, sem mások nem bírnak már. Ja, ott van a vibrátor, meg a sexturkáló - ami valóban létezik, láttuk a belvárosban! :D többen is, sőt, egy blog is van az üzletről a neten, ugyanis más, évek óta ezt a boltot stírölő blogger sem bírt magával, feláldozta magát, és bement a turiba :D élménybeszámolója fent van a hálón -, de ha a könyvben valami úgy van megírva, hogy az adott olvasó hölgyet csontra felizgassa, amiben még valami számára ideális férfi ez-az-amaza is figyel, akkor miért ne?

Nem a gazdagot akarom gazdagítani, nem a szingliségre ösztönözni, hanem valami hasznosat kihozni ebből kütyüből.

Olvasás, meg vetkőzés, mi? :D "Könyv és bugyi" ;)

Amúgy komolyan: képzeld el, hogy egy ilyen kiéhezett nő van a közeledben, mondjuk vezető beosztásban, nem örülnél neki, ha inkább valami ilyenben vezetné le a cirkuszait?

Gondolj csak bele! Környezet jól jár, kereskedő jól jár, fogyasztó (átmenetileg?) jól jár, és mivel egészségesebb lesz, vagy lehet, kiegyensúlyozottabb, és nagyobb eséllyel indulhatna hús-vér férfi kapcsolatra is. Hm? ;)

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 21:31 Sednol

Sednol képe

Ezért is mondtam az elején: beteges?
Minden pusztán nézőpont kérdése.
Vannak szükségletek, amiket ki kell elégíteni!
Egy közhellyel élnék: ha Isten azt akarná, hogy az emberek ne maszturbáljanak, rövidebb kezeket adott volna nekik.
Az a baj, amikor a termék elvarázsolja a felhasználót, és egy hús-vér partnernek esélye sincs tőle.

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." Mark Twain
szmogov.blogspot.hu

k, 2016-01-05 21:50 Roah

Roah képe

"Az a baj, amikor a termék elvarázsolja a felhasználót, és egy hús-vér partnernek esélye sincs tőle."

Gondolod?
Nem tudom.

Én meg pont úgy képzeltem el, hogy akinek nincsenek gondjai, ilyen téren, az nyitottabb, másabb, sőt, akár vonzóbb is lehet. És mivel ez egy, nevén nevezem: pótlás, nagyobb igénye nyílhat valódi társaság felé - már nem taszító.

Ex kínai főnökeim olyan gép műszaki rajzát lobogtatták meg előttem hajdanán, ami egy speckó fotelt ábrázolt, mindenféle tili-toli, meg ágas-bogas berendezéssel. A termék nagy volt, és úgy nézett ki az ábrán, mint valami kifordított kámaszútra, borzasztó volt. :D Nagy lelkesen mutogatta nekem a kínai családfő és az üzletársa, hogy kellene egy kereslet felmérés arra nézvést, Magyarországon lenne-e igény a...gépre. Mert akkor leszerződteti a gyárat kint, annyira kedvező az előállítási költsége.
Hát statisztikai adatok nélkül meggyőztem őket arról, hogy nem igazán.

Aztán amióta tombolt az a szürke ötven...? És felmérhették annak sikerének valódi titkát...?

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 21:58 Para Celsus

Para Celsus képe

Egyszer beleolvastam egy "csajozási szakkönyvbe". :D Egyik tanács: ne rejszolj! Ha nincs pótszer, ha hajt a vágy, akkor nagyobb szenvedéllyel veted bele magad a csajozásba. :D
A pótszerek veszélyesek is lehetnek. A használó begubózik, mert "minek nekem az igazi férfi, azzal csak a baj van".


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 21:59 Urbatorium

Urbatorium képe

Azért érdekelne, milyen keretek között került a kezedbe egy csajozási szakkönyv :DD

*****

Az egyetlen igaz tanulás: a lényünkben szunnyadó tudás tevékennyé ébresztése.

Weöres Sándor

k, 2016-01-05 22:01 Para Celsus

Para Celsus képe

http://moly.hu/konyvek/zsedenyi-csaba-kulcs-a-nokhoz-hoditasi-es-parkapc...
Értékelést is írtam róla :D


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 22:24 Urbatorium

Urbatorium képe

Basszus, szerintem ez az én kezemben is járt! Poénajándékként (félig azért komolyan) köszöntöttem fel vele haveromat :DDD

*****

Az egyetlen igaz tanulás: a lényünkben szunnyadó tudás tevékennyé ébresztése.

Weöres Sándor

k, 2016-01-05 22:25 Kyle

Szerintem ebben a témában is simán írhatnál egy Kalandos életet. ;)

k, 2016-01-05 22:28 Urbatorium

Urbatorium képe

Lefejeltem az asztalt :DD Mekkora lenne már! :D

*****

Az egyetlen igaz tanulás: a lényünkben szunnyadó tudás tevékennyé ébresztése.

Weöres Sándor

k, 2016-01-05 22:30 Kyle

Én komolyan gondoltam. :D

k, 2016-01-05 22:59 Para Celsus

Para Celsus képe

Mé', mikor a kocka srác úgy megy haza első randiról, hogy sikeresen szintet lépett? :D


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 22:31 Kyle

"Persze, biztos van a nők közt egy bizonyos (kicsiny) hányad, aki egy szórakozóhelyen részegen/magányosan/kiéhezve/miértne-alapon öt mondat után engedi magát lesmárolni, és benne van egy könnyű kalandban (a feltuningolt kettes Golf hátsó ülésén, vagy a diszkó mögötti susnyásban, használt kotonok és üres sörösdobozok között)"

:'D

k, 2016-01-05 21:59 Roah

Roah képe

Hát igen, a pasiknak ott a reccs. :D
És a bekattant nők? Nem, ez a pótlás rosszabb, mint egy fogtömés, de képzeld el azt a lelket, aki már ezzel él kínjában - most kimondottan rájuk, és nem a heccből kipróbálókról beszélek -, mi kellhet egy ilyen önátveréshez?

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 21:46 Para Celsus

Para Celsus képe

Akinek erre van gusztusa, fene a belit, hajrá, szürke ötvenezzen meg Barbibébizzen, plusz ketyerézzel ezerrel. De szerintem azok, akik elég frusztráltak, hogy így oldják meg a nemi életüket, azok az életben is frusztráltak maradnak, hiába az elektronyos bizsergés. A pótszer pótszer marad.
Mondjuk kíváncsi vagyok, klasszikus írókra is működne-e? Hemingwayjel, Bukowskival, Dosztojevszkijjel, Hraballal? :D


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 21:48 Ovidius

Ovidius képe

Esetleg Stephen Hawkingtól Az idő rövid története erotikus kisugárzása...

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

k, 2016-01-05 21:51 Roah

Roah képe

:DD

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2016-01-05 21:57 Para Celsus

Para Celsus képe

A fajok eredete? Szexi galápagosi pintyek.


"The Rainmakeeeer!"

k, 2016-01-05 21:03 Dana

Dana képe

És a végén így hal ki az emberi faj.

(Bár mondjuk érdekes továbbgondolni, hogy más típusú -- értsd: nem erotikus -- könyvekhez milyen hasonló újítások születhetnek...)

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

k, 2016-01-05 21:49 Para Celsus

Para Celsus képe

Mondjuk az olvasó érzi azt, amit a szereplő...
(Veszélyes lenne a Quo Vadis keresztrefeszítős jeleneteit vagy a Darázsgyárat olvasni ilyen szerkezettel :D )


"The Rainmakeeeer!"

sze, 2016-01-06 00:28 Gitáros

Gitáros képe

Én, - aki sajnálatos módon, szeretek jókat enni, mely szenvedélynek a következménye jó néhány plusz kilóban manifesztálódik rajtam -, nagyon komolyan el tudnék képzelni például egy olyan szakácskönyvet a jövőben, amihez mellékelnének egy olyan kis szerkentyűt, aminek a segítségével meg lehetne kóstolni a könyvben szereplő receptek alapján elkészíthető ételeket, azért, hogy tudjuk, mi kerül majd az asztalra, és ne legyen meglepetés.:D
Sőt, a jövőben az éttermek étlapjait is modernizálni lehetne, és mielőtt rendelünk, ízelítőt, kóstolót kaphatnánk az ételekből..:D

Miki

sze, 2016-01-06 07:48 Kelvin

Kelvin képe

Az a baj, hogy magatokból indultok ki, hogy jó dolog a társ, jó dolog egy emberi kapcsolat. Simán lehet, hogy valakinek erre nincs szüksége, okádik egy másik ember közelségétől, szagától, mozdulatától, hangjától, de azért a szexet nem akarja elhagyni. Kicsit olyan, mint amikor az abortusz-ellenesek azzal az érvvel jönnek, hogy örülnél-e, ha annak idején téged is kikaparnak? Pfú, örülnék-e, ha meghalnék, vagy ha meg sem születtem volna? Hülye kérdés. Ez a cucc sem azt mondja, hogy innentől kezdve digitálisan kell dugni, csak van rá lehetőség annak, akinek így jobb. Semmivel sem rosszabb, mint seggbeerőszakolni az asszonyt, miután párszor a falhoz csapkodtam a fejét. Ja, az család, az párkapcsolat, az szép és szent.
És ha sokaknak megtetszik, és végül kihal az emberiség? Az utolsóknak elég rossz lesz, de igazából nem probléma. Az egyén úgyis meghal, a közösségek meg sok jót nem csinálnak sem egymással, sem a bolygóval. Szóval még több ilyet! :)

 

"...Lámpámba az éjnek

pilléje repdes,

Gyász vergődik a falon..."

sze, 2016-01-06 07:56 Para Celsus

Para Celsus képe

Legjobb aszexuálisnak lenni. Akkor még ilyen bizbasz sem kell.
:D


"The Rainmakeeeer!"

sze, 2016-01-06 08:11 Gitáros

Gitáros képe

Te is jókor szólsz!...:))

Miki

sze, 2016-01-06 08:29 Sren

Sren képe

Kelvin, b*zdmeg, inkább írj egy kimaszott novellát, mert ha már egy kommentedtől is beindulok, régen rossz! Pedig ez nem is rezeg. :D

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

sze, 2016-01-06 09:23 Dana

Dana képe

Kelvin hozzászólásaiból a random novellagenerátor biztos összedobna valami véreset.

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

sze, 2016-01-06 10:30 Ovidius

Ovidius képe

Kelvin hozzászólásai olyanok, mint a felturbózott kristályviz. Egy rész salétromsav, egy rész kénsav, egy rész sósav...

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!