Creideiki blogja

Hogyan pontozzunk máshogy?

Ezt most csak azért írom, mert az utóbbi időben elég sokat agyaltam a karc pontozási rendszerén. Ez a legutóbbi talin is téma volt egyébként.
Szóval jó ez a csillagozás meg minden, de valahogy már nem az igazi. Példa: Emlékszem egy éve mennyire vártam, mikor kapok végre ötöst. Tiszta boldogság volt. Most meg szinte csak azt kapok, ahogy a beküldött írások nagyrésze is az. Ez persze nem lenne baj, meg akár még azt is hihetném, hogy ennyit fejlődtem azóta, de nem erről van szó. Inkább arról, hogy csak akkor pontozunk, ha valami tetszik és ilyenkor természetszerűleg ötöst szór az ember fia/lánya.

Az első

Ezúton szeretném megköszönni a Karcolatos közönségnek, Script társaimnak, a szerkiknek és Eve-nek, hogy kisebb-nagyobb mértékben segítették amatőr írói épülésemet. Bár még nagyon hosszú az út előttem, azért végre megszületett az első publikáció. :) Visszaolvasva korábbi írásaimat, szembetűnő a fejlődés. Legalábbis szeretném azt hinni...Ehhez a fejlődéshez a hátteret 90%-ban innen kaptam, szóval még egyszer köszönöm!

Akit érdekel az itt elolvashatja: (.pdf!)
http://www.avana.hu/modules/news/article.php?storyid=108
A 22. oldalon olvasható az irományom, Maggoth karcos kolléga írása pedig a 33. oldalon!

Elért a válság

Irtam egy rövid történetet. Nekem tetszett.
A kedvesem elolvasta, fölhívta néhány alapdologra a figyelmemet, megdicsért a szép allegóriákért és nagyszerű hangulatért, majd bizonyságát adta, hogy nem úgy jött le neki a sztori, ahogy akartam.
Paff vagyok, ilyen még nem volt. Nem tudtam úgy megírni, hogy érthető legyen amit akartam. :|
Azért túlélem, csak most elértem a medret.

Tartalom átvétel