Minisztorik

Üdv! Történt, hogy kitaláltam, az ehavi Basetollba igyekszem néhány minitörténetet is belesűríteni. Sőt, nem csak néhányat. Tudnátok ajánlani párat?

Korábban Sir Telen blogjában már ment egy ilyen bolondozás, de inkább nyitok egy újabb bejegyzést, így szerintem jobb lesz.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

h, 2010-02-15 17:48 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Tudtommal akkor Bigfater és Sir Telen szórakoztatták a nagyérdeműt, egy-egy poén kedvéért beszállt Süt is, továbbá Creideiki blogjára is ment átirányítás, mert ő is írt ilyet, Györeizé Információ I-III. és a többi hasonló szigorúan egy alatti perces írásait is veheted minisztorinak, plusz nem tenném le a nagyesküt, de mintha Ndy idézett volna valami híres írót (szóval egy angolt, talán, akinek a híre ide is eljutott - sci-fi vonalról?), aki szintén írt ilyeneket. Utóbbit nehezebb megszerezni a Basetoll javára, bár semmi sem lehetetlen... Én többre nem emlékszem a rövid memóriámmal.

_____________________
Dr. Bloody Dora

k, 2010-02-16 20:18 Dom Wolf

Dom Wolf képe

:-) köszi! A külföldi toplista nekem is rémlett, csak azt tényleg bajos lenne megszerezni... meg amilyen szerencsém van az idegen nyelvekkel, lehet, hogy véletlenül leanyáznám a kedves írót, vagy én érteném valami másnak azt, amit visszaírt...
Meg amúgy is, szerintem itt is legalább annyi baromság szültetik, mint angoléknál :-D

k, 2010-02-16 20:39 Dana

Dana képe

Nekem ez volt a kedvencem. Igazán rövidkék :).

http://www.wired.com/wired/archive/14.11/sixwords.html

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen