Ghosteus blogja

Diktátorok Sablonszövege

Híveim!

Azért vagytok most itt, hogy meghallgassátok a terveimet a ____________________ Birodalom / Császárság / ( _____ )Köztársaság jövőjével kapcsolatban!

A.) A mi népünk, a(z) ___________, kiválasztott nép! Kiválasztott arra, hogy leigázza a többi népet, és egyedül uralkodjon az egész világ felett! És a népnek szüksége van egy vezetőre is. Hadd legyek én a ti vezetőtök! Én, __________________________ ezennel megígérem nektek, hogy bölcsen, és igazságosan foglak irányítani titeket, és felveszem a király(nő)i / császár(nő)i / vezéri címet!

Kitört a Badacsony

KITÖRT A BADACSONY
Ma reggel felébredt több millió éves álmából a hegy

Körülbelül 6:15-kor a Badacsony tanúhegy környékén élők furcsa morajlásra lettek figyelmesek. Az idő előrehaladtával a zaj egyre nőtt, mígnem elviselhetetlenné vált. A szemtanúk beszámolói alapján a Badacsony tetejéből porfelhő tört fel, ami szétterült, és finom hamuval szórta be a hegy lejtőit. Ezzel egyidőben a Balaton északi partvidékét hatalmas erejű földrengés rázta meg.
„Nem tudtuk elkerülni a katasztrófát”- nyilatkozta lapunknak Andez István, a Magyar Geológiai Intézet igazgatója „Semmiféle előjele nem volt a kitörésnek. Nem is volt példa hasonló eseményre több tízmillió éve. Magyarország inaktív terület ebből a szempontból.”.

Tartalom átvétel