Nyerjünk egymilliót külföldi megjelenésre!

Nyerjünk egymilliót külföldi megjelenésre!

Van néhány ok, ami miatt arra a döntésre jutottunk Miyazaki Junnal, hogy egy pályázatra összevonva törtetünk tovább a Budapest Bank Facebookos oldalán meghirdetett Valóraváltó pályázat főnyereményéért, ezért szeretnélek megkérni benneteket, hogy mostantól a szavazataitokat ne az én vigyori arcképem alatt futó pályázatra nyomjátok, hanem a kissé szűkebb szemrésű Jun hasonlóan vigyorgó képe alatt futóra.
MAGYAR ÍRÓKAT AZ AMAZONRA!

Az okok a következők:

- Elsősorban a Valóraváltó pályázaton jelen lévő Facebookos szerencsevadászok miatt kell az eddiginél is nagyobb aktivitás. Ezek a Facebookosok napi több száz szavazatot generálnak maguknak, nulla ismeretséggel. A módszereik ellen nincs mit tenni, minden rendszer kijátszható.

- Sok olyan szavazóm van jelenleg, akik egyébként az SFportál ismerősei között is regisztráltak. Magam is tag vagyok ott, Jun is tagja a Hungarian e-booksnak, és úgy érzem, feleslegesen osztjuk meg az erőinket, amin csak egy harmadik, idegen fél nyerhet, mi nem.

- A pályázataink nem konkurensei egymásnak, mivel az SFportál e-bookos fejlesztése a Kindle olvasókra épül, ami jól kiegészíti majd a mi kiadványaink formátumait, miközben a KIMTE kiadványainak a külföldi megjelentetése is a hosszabb távú céljaink között szerepel. A nyomtatott kiadványok PoD formátumban való megjelentetését a KIMTE tudja majd vállalni.

- A pályázatainkban foglaltak részletei mind megvalósításra kerülhetnek, sőt, így egymás törekvéseit is erősíthetjük: közös klubrendszer épülhet, a meghirdetett álláslehetőségek még továbbiakkal egészülhetnek ki, és nagyobb potenciál mellett a kiadásra kerülő művek száma is nőni fog.

- Az oldalamon meghirdetett nyereményjáték innentől kiegészül egy továbbival, amit az SFportál indított: A szavazók között egy wifis Amazon Kindle e-könyv olvasót sorsolunk ki! Amikor szavazol, akkor készíts egy screenshotot (a PrintScreen vagy PrtScn gombbal), úgy, hogy látszódjon rajta a „köszönjük szavazatodat”-szöveg, illetve a dátum, időpont a képernyő jobb alsó sarkába. Ezt küldd el a jatek@sfportal.hu címre minden egyes alkalommal, amikor szavazol. Szavazni naponta egy alkalommal lehet, minden egyes szavazat egy újabb esély arra, hogy nyerjünk – és arra is, hogy Te nyerjél! Sőt, ha a szavazataitok hatására megnyerjük a Valóraváltó pályázatot, akkor nem egy, hanem KÉT darab Amazon Kindle-t fogunk kisorsolni!

Tehát: kérünk minden fantasy és sci-fi rajongót, továbbá az összes többi szimpatizánsunkat a Karcolaton, hogy szavazzon naponta egy alkalommal a Facebookon, az alábbi linken Miyazaki Jun, az SFportal főszerkesztőjének neve alatt futó pályázatra!
MAGYAR ÍRÓKAT AZ AMAZONRA!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

p, 2011-08-05 22:23 krystohans

krystohans képe

 A víz azáltal győzi le a követ, hogy folyamatosan kitér előle.

 

___________________
Portölcsér vagyok
Szél játéka összetart
Ha megunt, szétszór

 

sze, 2011-08-17 08:33 krystohans

krystohans képe

Üdv!

Ma és holnap lehet még szavazni a facebookos Valóraváltó pályázaton Miyazaki Jun ötletére. Kérek mindenkit, akinek van facebookos belépője, tegyen oda egy voksot, mert bár nyerőknek tűnünk, csak az a bizonyos paraszthajszál választ el a többi dobogóstól!

Nagy köszönöm minden szavazatért!

 

 

___________________
Portölcsér vagyok
Szél játéka összetart
Ha megunt, szétszór