Kincs, ami nincs

Pont ez lenne a címe, ha filmajánló lenne, mert higgyetek nekem, jó film, egyszer biztos érdemes megnézni, de huszonkétszer is, mert ha nem számoltam el valamit, annyiszor láttam, de miután nem filmajánló, így globális felmelegedés, ami nincs, Erre módosítom. Akit érdekel itt utána nézhet:

https://klimagandalf.blogspot.com/

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

cs, 2020-01-23 14:04 Licaj Vuv

Licaj Vuv képe

Ami igaz, az igaz, itt sem terheli túl a szervert a hozzászólások özöne, de van pár ember, aki érdeklődik, ír, meg ilyenek, és ha esetleg valakit érdekel a klímaváltozás, ami viszont van, akkor elcsámcsoghatunk a témán.

cs, 2020-01-23 20:47 Ovidius

Ovidius képe

Most olvastam egy cikket a Twaites gleccser állapotáról. Nem igazán hozta meg a kedvem a klímaváltozás elemzéséhez...

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

p, 2020-01-24 06:16 Licaj Vuv

Licaj Vuv képe

Ezzel úgy vagyok, mint Churchill, csak olyasmiben hiszek, aminek a megalkotásában legalább részt vettem. Akkor lesz képem róla, így nincs. Most egészített ki egy barátom telefonban, hogy az igaz, hogy van olyan hely, ahol hidegebb van, máshol 1-2 fokkal enyhébb az iső, viszont ot nem látszanak ki a hó alól. És igen, a klíma változik, de szemmel láthatóan nem egy irányba, és nem mindenütt ugyanúgy. A Káosz felé közelítünk, ami nagyon nem jó. Egyébiránt egyetértek, nekem sincs kedvem elemezni a dolgokat, főleg nem itt. Csak hirdettem a blogot, és miután nem fizettem magamnak, nem kellett feltüntetnem, hogy az írás fizetett promóciót tartalmaz. És kösz, hogy benéztél.