Liliana blogja

Fogadás miatt könyvek kerestetnek

 Segítséget kérek tőletek (megint), egyik könyvmoly barátommal fogadtunk, de hogy nehogy már csalással vádolhasson, amiért megnyerem a fogadást, ezért felkérném a sokfélét olvasó Karcolat felh

Filozófiai töltet

Az írásom alatt Fishbone, volt olyan kedves és feldobott egy témát. Idézet a hozzászólásából:

Lehetséges? Az én ötletem, nem az én tollamból?

Engem most komolyan érdekel, hogy ha mondjuk egy amolyan "én féle" kezdő elkezd küldözgetni mindenfelé valami regényféleséget, és esetlegesen később megjelenik egy könyv az én ötletemmel, de nem va

Nemrég kaptam egy levelet...

 Nemrég kaptam egy levelet Lénától:

Vizsgadrukk, avagy hajrá Dóra...

Remélem, drága Dóránk már túl van a nehezén reggel óta, de ha mégsem, akkor ezúton is ismét leírom, amit tegnap est: én boszorka vagyok (a jobb fajtából), és én már tudom, hogy nagyon jól fog

Van írás itt a Karcon, amit kötelező elolvasni?

Tudom, hogy valahol létezik ajánló, de most sehol sem találom. Így marad a nagy kérdés: Mi az, amit itt olvasni kell? Kinek mi a kedvence? Javaslatokat várok esti olvasmánynak. :)

Gyógyulás (Avagy a szavatartó tündérboszi bosszúja)

Igen, ugye senki nem gondolta komolyan, hogy nem tartom be Maggoth-nak ígért bosszúmat? Íme a válasz a Maggoth szindrómára:

Szavatartó boszorka vagyok...

Szavatartó boszorka vagyok, így akinek megírtam, hogy nem reagálok az írása alá, azt meg is tartom, azonban Indi hozzászólása mellett nem tudok szó nélkül elsétálni.

Költészetről

Igen, a cím eléggé gáz, de nem jut eszembe jobb, így hirtelen, és nem akarom teljesen szétoffolni Media írását. Így folytassuk itt.

Dóra hozzászólása, amire szeretnék válaszolni:

Tűzoltó kerestetik

Egyik leendő novellámhoz szeretnék informálódni, és ehhez egy tűzoltó szemszögére is kíváncsi lennék.

Segítséget kérek!

Ismét nagy kéréssel fordulok hozzátok. John Connolly e-bookokat keresek:

A fekete angyal

A Fehér út

Arctalan démonok

Gyilkos fajzat

Felhívás a szülőknek!

Most a gyerekek nevében szólok a kedves szülőkhöz, legyen a gyerek már felnőtt, még kisbaba, vagy kamasz. Dóra blogjában is volt már szó korábban, hogy aggódott az anyukájáért.

Túlírás

Bizonyára nem én szenvedek ettől a "betegségtől" először, és valószínűleg nem is utoljára. Nem itt most nem a Maggoth-szindrómára gondolok. :) Túlírok, méghozzá nem is kicsit.

A felolvasó est

A felolvasó est

Létezik természetfeletti?

Az emberek egy része hisz a természetfelettiben, mások szkeptikusak, még van

Tartalom átvétel