Szabagyulás 3.5 – avagy a lift nem jár egyedül

Marianne Thompson a toronyban állt, és merevedése volt. Mármint nem az övé volt az ominózus erekció, de minden jel szerint neki szánták – feltehetően többszöri használatra is –, ezért apró túlzással helyénvalónak tűnhet a birtokost jelölő rag. Marianne egy kisebb balesetből kifolyólag – egy körömcsipesszel elvágta az ujját – már évek óta nem élt nemi életet, és mélységesen felháborította, hogy más pedig, de.

„Elindulok a kárhozat útján” – gondolta keserűen, de nem volt biztos benne, hogy lifttel menjen-e.

–        Péter, adjon valami drogot – közölte komor hangon a mellette áló, fajtáját tekintve homo erectus erectus besorolású hímnemű példánnyal, és arcán kövér könnycseppek folytak végig.

–        A nevem Tihamér – közölte az egykedvűen.

–        Bocsánat.

–        Nem tesz semmit.

–        Fajtalankodol? Polírozod itt a bohócot?! – dörrent a férfira.

–        Vámpír vagyok és vérfarkas – szeppent meg a verbálisan lealázott figura. – Ez sajnos szakmai ártalom. De a bánatos tiniknek bejön…

–        Koporsók, ködös tájak, borostyánnal és vadszőlővel dúsan benőtt, depresszív sírhantok, elátkozott örök szerelem?

–        Aha.

–        Ez esetben, fogalmam sincs, miről beszél.

–        Most kell a spuri, vagy nem?! – vesztette el lassan a türelmét Tihamér. (Vámpír és vérfarkas)

–        Igen, de ahogy az előbb a zsebében kotorászott...

–        Oké, bevallom, rárántottam egyszer-kétszer, de nem tehetek róla, a drog is az első zsebemben van.

Marianne szemét ismét elöntötték a férfigyűlölet sós könnyei, és elhatározta, hogy lelövi az ipsét. Szerencsére, mielőtt a zsebében lapuló Beretta 38-as Speciel, automata tűzvezérlésű, visszarugásmentes, kerámiatokozású (terroristák, kommandósok és űrgárdisták előnyben) kézifegyverhez nyúlhatott volna, átment tragikus hősbe és angyallá változott. Úgy döntött, lifttel megy, és nemsokára el is ért a csúcsra.

 

Tanulság: a holló elkiséri a lelkeket a túlvilágra, azonban ő is madár, és mint olyannak, neki is két szárnya van, de inkább a bal.

 

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

h, 2010-02-15 09:12 Sren

Sren képe

Mostanában – tudj’ Isten, miért – egy-egy khmm… olvastán reflexből együttérzőn reagálok: szegény szerző!, biztos van neki ezer baja, száj- és körömfájása, fitymaszűkülete, hipertóniája, amit muszáj valahogy kifejezésre juttatnia, mivel a környezetében valószínűleg egy lélek sincs, aki megértené. Teszi hát utóbbit a korrektor, lehetőség szerint úgy, hogy felhívja a figyelmet: azért a szakma becsületjén ne essék folt. Nem is tudom, e gondolatmenetről miért jutik eszembe Cervantes hőse, aki bár nem vámpír, mégis világhírű.

Jelen esetben a reakció: a) a szerző betegre röhögi magát az aktualitásokon, és ezt szeretné megosztani velünk; b) ő is gyomorfekélyt kapott ettől-attól, és akkor régen rossz, mert amúgy áldott rugalmasságáról híres; c) mindkettő, tehát érdemei elismerése mellett lenyugdíjaztatik, míg a többi öreg bőszen irigyli…:D

 

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

h, 2010-02-15 15:17 Bloody Dora

Bloody Dora képe

"Cervantes hőse, aki bár nem vámpír, mégis világhírű" - hö, nem olvastad elég figyelmesen, egy az egyben benne van, hogy igenis vámpír, csak abból a napfényen fénylős fajtából! :) (Amúgy a Büszkeség és balítélet meg a zombik után, miért is ne?)

_____________________
Dr. Bloody Dora

h, 2010-02-15 15:23 Sren

Sren képe

Szerintem a főtémára koncentráltam, és nem a tisztelt úr kibenlétére, úgy értem, fajilag. :D

(Farsangon nemrég eljátszották ődonságát, de nekem a szélmalom jobban tetszett, mert a felső miniablakocskáján végül már fehér zászlót dugott ki... Jót vigyorogtam. :D)

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/

h, 2010-02-15 09:28 fyra

fyra képe

Az utolsó mondat utolsó fele mifelénk egy vicc része (valamivel jobban megfogalmazva), szóval az ott nem nagyon jött át.

___

"Ha eddig nem említettem volna, nagyon rosszul tűröm az emberi hülyeséget!" (az istenektől való Korinorisi Arh'hin varázslónő)

h, 2010-02-15 09:51 Maggoth

Maggoth képe

Tökéletes összefoglalása a Karcon uralkodó, jelenlegi állapotoknak  :)

Én kérek elnézést, hogy részévé váltam a tébolynak, most elvonulok önkritikát gyakorolni (na, jó, erekcióm van, és az ilyen ritka pillanatokat feltétlen ki kell aknázni). :D

- Maggoth
________________________________________________________________
- A nyerők nem csalnak, a csalók nem nyernek.

h, 2010-02-15 10:56 Obb_régi

Cikizünk-cikizünk?!

Na, jó ötcsillag.

Csak azt nem vágom, miért nem a  borostyánnal körbebefutott liftben volt szomorú erekciója?

h, 2010-02-15 15:28 Kreeteeka

Kreeteeka képe

Aha.

* * * * *

Boldogok a lelki szegények és az analfabéták.