Pyrrhusz blogja

Rövidfilm karcolatos novellából

Rövidfilmeket nézegettem a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Magyar rövidfilmeket. Az Oscar díj ráirányította a figyelmemet erre a műfajra.

Kukacoskodó Botsáska

Ha már Blade felvetette, hogy az én felvetésem ─ miszerint mi lenne ha indián nevünk lenne ─, megérne egy hosszabb kifejtést, mint egyfajta önismereti játékot,nos akkor itt a lehetőség kedves Karcos t

Széttört Álmok sugárútja

Pyrreális. Tegnapig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen szó. Még, hogy szó! Egy kifejezés, egy irányzat a művészeti ágakban.

Hang és Fény(ala' Kispál) helyett Hang és Szó

Elborult elmével gondolkodván, arra a képtelen ötletre jutottam, hogy tekintve, hogy itt a legtöbben valamely zenemű hallgatásával komponálják szavak alkotta szimfóniájukat, hogy mi lenne akkor, ha ez

Profil felépítése?

 Néha eléggé morbid ötletek jutnak eszembe, amelyeken én is meglepődöm, de aztán utólag mégis szórakoztatónak találom ezeket.

Nyomozás

1985 szeptember 21.-én a Chicago Sun napilap szombati, bővített kiadásának magazinrészében egy írás jelenik meg, Richard Bachman neve alatt.

Fekete

   Jó dolog a felebaráti szeretet, de ugyebár egy felebarátot csak felerészben szerethetsz, és ez a vagy-vagy helyzet könnyen átfordulhat.

Szeret ön poharat harapdálni?

       Descartes óta az ok-okozati összefüggés, a logika keresése határozza meg a nyugati ember gondolkodását, már-már képtelen elvonatkoztatni ettől.

Tartalom átvétel