Üzenet egy lánytól

Üdvözöllek!

Elnézésed kérem, de az „Egy lány estéje” c. írásodat ebben a formában nem tehetem ki az oldalra. A Karcolat írásművekkel foglalkozik, nem kétsorosokkal. Hasonlóképp a Gondolatok-kategória is némileg magvasabb közlendő kifejezésére alakult. Amennyiben írásodat mindenképp ebben a formában szeretnéd közölni, lehetőséged van blogban írni az oldalon.
Megértésed köszönöm.

Sren

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

sze, 2014-02-05 22:39 James A. Wal

James A. Wal képe

Nos te most vagy valamit nagyon félreértettél, vagy úgy gondolod, hogy alaposan leleplezted a gonosz szerkesztőket.
Ha félreértetted Sren levelét, és azért raktad ki ide ezt, akkor kérlek ehelyett töltsd fel az eredeti kétsorost, és a hozzászólásom fennmaradó részét ne vedd figyelembe.

Nos sok helyen, sokféleképpen le van írva mi a novella, illetve mi az egyperces. De abban igazat adok Srennek, hogy két sornyi írás, akármilyen kreatív és jól megszerkesztett, se nem novella, se nem egyperces. Az pedig szerintem felháborító, hogy egy másik személy csak neked írt PRIVÁT üzenetét, a blogodban közzéteszed, hogy ezzel, egyrészt a saját sértettségedet igazold, másrészt a vélt visszaélést "leleplezd". Semmiféle visszaélés nincs itt. A szerkesztőknek napi 5-10 novellán kell-kéne átrágni magukat, csak azért, hogy a szerző bármiféle visszajelzést kaphasson, a művével kapcsolatban. A negatív kritika is visszajelzés, sőt a szerkesztői elutasítás is visszajelzés. Van egy léc, amit bizony meg kell ugrani, hogy a karcolaton publikálhasson az ember, és ez jó. Ettől tarja az oldal a színvonalát, és ezért jönnek ide az emberek. Jót olvasni, vagy konstruktív kritikát kapni a saját írásaikról. A szerkesztőknek néha iszonyú műveket kell, hogy elolvassanak, és visszadobjanak. Végzik a dolgukat, amiért bármilyen meglepő sem pénzt sem bármilyen fizetséget nem kapnak. Teszik, az amatőr irodalom iránti elkötelezettségükből. A saját szabadidejükből arra áldozva, hogy TE kiélhesd irodalmi irányú vágyaidat.

Előre szólok: Itt nem fog senki hájjal kenegetni pár középszerű szóképért, közhelyes történetért, vagy divatos műfajokban alkotott "nyáladzásért".
Próbáltam finom lenni, remélem a többiek is visszafogják magukat legalább ennyire, de abban biztos vagyok, hogy mindenki egyet fog velem érteni.

_______________________________________________________________

"Semmi sem tesz átlagosabbá annál a vágynál, hogy különleges légy..."
Wiliam Shakespeare
_______________________________________________________________

cs, 2014-02-06 06:35 Roah

Roah képe

Nini, egy James. ;)
Csatlakozom.

Ilyen egy tárgyilagos, jó indulatú, tanáccsal is ellátó szerkesztő elutasító levele? Hogy még javaslatot is tesz, hol publikálj, ha az oldal alap követelményeinek egyik szegletébe sem fér bele az írás?
Kedves is; mintha Srent felkérték volna táncolni egy bálon, de ő udvariasan visszakozna, úgy, hogy rögvest utána rámutat másra, "inkább őt kérd fel." :))) Tipikus Srenes hozzáállás. :)))
El nem hinnéd, hogy nekem - és szerintem az oldal felhasználóinak is! -, mekkora örömet okoztál; Srent mindig is szerettem, tudtam, hogy okos, vagány, jó szándékú nő, de hogy ennyire rugalmas, az még számomra is újdonság.
Innen is puszilom a Karcolat Srenjét, aki sohasem okoz csalódást. :))))))))))))))))))))

Veloka, vagyis Lakatos Olaf, kérdezném, hogy "szoszi van?", vagy azt "vác áp?" de mégsem teszem.
Ha már négyszemközt vagyunk, hadd jegyezzem meg, a levéltitok szentségét megszegni felérhet egy bizalomkáromlással, ami rád nézve nemhogy kínos, de végzetes húzás is lehet. Írnám, hogy soha ne tégy ilyet, de az olyan, mintha arra kérnélek, ne vizelj egy mozi nézőterén előadás alatt, mert nem illik, de ezzel mindenki tisztában van, nem kell külön mondani - vagy mégis?

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

cs, 2014-02-06 19:26 Para Celsus

Para Celsus képe

Oké, hombre.
Hol az a lányos este? Simán feltöltheted ide, blogba, ahelyett, hogy privát leveleket kopipasztáznál.
Srent ne bántsd. Ne, mert harapok. A szabadidejét áldozza az oldalra - ahogy a többi szerkesztő is, max riszpekt -, meg arra, hogy időnként olvashatatlan fércmunkákat korrektúrázzon, és elszállt egójú szerzőkkel kommunikáljon.


"The Rainmakeeeer!"

p, 2014-02-07 09:56 Blade

Blade képe

Agresszív és elítélendő viselkedésforma. Érezned kellene, hogy nem kóser megosztani a privát üzenetet. Sokan fognak ez alapján megítélni és nem lesz pozitív az összkép.