Ajánló

Ajánlanátok igazán humoros regényeket/novellákat? Ha esetleg tudnátok mellékelni letöltési linket, külön megköszönném. Külföldön élek, nincs lehetőségem magyar könyveket vásárolni.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

p, 2014-06-06 13:07 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Pratchett! :) Egy ideje mindeki azzal zaklat, ajánljak humoros fantasyt, csuklóból őt írom már mindenhová. Meg Gaimant és Nemes Pistát, és ennyi elég szokott lenni, mert mire az ember a teljes életműveiken végigrágja magát, már elege van a humoros fantasyból egy jó időre. Letöltési linket nem tudok, de van valahol egy hatalmas fájl, amiben pl. az első kettő urak életműve nagyjából-egészben megtalálható. Majd egyszer megtalálom, de biztos van egy csomó embernél link, fájl, bármi.
Aki fent van a MEK-en, az Rejtő, de őt azért szokta ismerni az ember. De ha nem, akkor MEK, Rejtő. :) Vagy Rideg Sándortól az Indul a bakterház, most szedtem le valahonnan, egyelőre szemezek a pdf-fel, elég fura. (Igazából még nem olvastam, mindig csak listán volt. Most szerintem szakítok rá időt, a maradék kb. nyolc regény várhat. Vagy lehet, hogy elolvasom a Tökéletes trükk maradék ötven oldalát, tisztára le vagyok vele maradva, már lassan negyvennyolc órája a birtokomban van a könyv, de még nem végeztem vele. Vessetek meg, borzalom.) Ha biztonságosna ítélem, át tudom küldeni, ha kéred.

_____________________
Dr. Bloody Dora

p, 2014-06-06 13:22 menma

menma képe

Köszönöm szépen az ajánlást, és igen, amint megkapja tőled a használatbavételi engedélyt, örülnék, ha elküldenéd. Van hozzá link, esetleg adjak e-mail címet?

p, 2014-06-06 13:33 Bloody Dora

Bloody Dora képe

http://e-konyv.info/
Az "alternatív források" torrent fájlok, ha tudod használni, akkor a mobipocket formátum elég jó, emlékeim szerint. Az ajánlottak mind benne vannak, plusz pl. Adams is. (Érdekes, ez le van töltve a mi Kindle-ünkre is, de Hobb Orgyilkos-ciklusára nem emlékszem. Pedig régóta keresem, mert a könyvtár nem tart belőle példányt, csak itt-ott elszórva, vándorolni meg nincs kedvem.) Az a 7000 cimkés őrület durvának tűnik.
Az általam lekapott pdf tördelése siralmas.

_____________________
Dr. Bloody Dora

p, 2014-06-06 13:37 menma

menma képe

Még egyszer köszi a segítséget. Lesz miből szemezgetni.

p, 2014-06-06 14:14 Ovidius

Ovidius képe

Tehát még nem olvastad az Indul a bakterházat?!
Azonnal tessék abbahagyni minden más könyvet, és elkezdeni olvasni EZT.
Az Indul a bakterház nélkül lehet élni, de nem érdemes... :D

 

 

 

 

----------------------------------

Minden szélmalom ellenfél!

p, 2014-06-06 14:26 Obb

A rátóti legényanya se kutya :)

p, 2014-06-06 14:37 menma

menma képe

Abból csak a filmet láttam, de már annak emlékei is halványak.

p, 2014-06-06 15:08 Obb

A film még a bakterháznál úgy ahogy elmegy, Bendegúz hatalom, a rátótiról már meg sem közelíti a film az olvasási élményt.

p, 2014-06-06 14:35 menma

menma képe

Nem olvastam. :( Megyek kukoricára térdepelni, utána pedig felkutatom és elolvasom. :)

p, 2014-06-06 15:19 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Akárhányszor kértem a könyvet, valaki mindig olvasta. Lehet így tisztességgel művelődni? De megnyugtatlak, elolvastam. Igaza van azoknak, akik mondják, hogy nem lehet röhögés nélkül. A filmen még el-elkacarásztam, klasszikus mondások stb., de a könyvet tényleg nem lehet visítva vihogás nélkül olvasni.

_____________________
Dr. Bloody Dora

p, 2014-06-06 15:34 menma

menma képe

Elkezdtem az Indul a bakterházat, utána jön a listán A rátóti legényanya.