Írótalálkozó

Sziasztok Karcolatosok!
Hajdan, 2008 tavaszán írtam egy novellát, és megmérettettem magam a Karcolaton. A novella nem kiadható, nem javítható, de az akkori admin, Eve Rigel azt írta rá, hogy van tehetségem a hangulat átadásához. Fellángoltam, rámozdultam, írtam, örültem, csalódtam, mígnem elérkezett 2011 ősze, amikor megjelent az első, önálló antológiám. 2013-ban az első regényem, az idei évben a tizenkettedik. Volt néhány vitám itt a Karcon, de biztosra mondom, a KARCOLAT NÉLKÜL NEM LETTEM VOLNA ÍRÓ! (minden regényem "Köszönöm" oldalán meg is írom ezt)
2013-tól Írótalálkozókat szervezek, ahová kezdő és nagymenő írókat, szerkesztőket, kiadófőnököket hívok meg. Íme a "hivatalos" szöveg:
VI. Írótalálkozó (IrodalMini Woodstock)
2018 szept. 29. vagy okt. 06. Írástudók, írni szeretők találkozója. Semmi extra, csak dumálunk egy jót. Egy-két tál gulyásra mindenki a vendégem és szabadon dúlhattok a hűtőmben. Nasit, innivalót hozzatok! Éjjel tábortűz vagy amit akartok. Nem kell azt hinni, hogy a pénzes tag virít, mert elég csóró vagyok. Örömünnepet tartok, mert az idén ősszel három regényem is megjelenik: Nemzetségfő, A sápadtak, és egy meglepetés. Aki velem akar örülni, és dumálni egy jót, azt szeretettel várom!
A helyszín a Tatárszentgyögy melletti tanyám. Tavalyelőtt leégett a tetőm, de ezerrel gyógyítjuk a házat, a találkozóra tuti lesz!.
SZERETETTEL MEGHÍVOM A KARCOLAT ÍRÓIT A TALÁLKOZÓRA!
Húszan-harmincan szoktunk lenni. Nappal szövegelünk, éjjel tüzeskedünk, és mindenki egyszerre beszél! Matracot, hálózsákot hozzatok! Kaja lesz, de italról, nasiról nektek kell gondoskodni! Kiteszem az eseményhez a buszmenetrendet, mindenkit behozunk a buszmegállóból. A telefonszámom 70/44-52 584, 70/44-52 582, esetleg: 20/418 02 60. Sokszor gyengélkedik a vonal, érdemes többször próbálkozni!
GYERTEK!
Az "esemény" linkje: https://www.facebook.com/events/268384510679706/

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

sze, 2018-09-19 18:30 craz

craz képe

Urbi-buli október 6. :)

- - - -
"Igyál, e nedv hűs, mint a - mámor,
s nincs seb, mit heggel nem takar,
igyál, testvér, e mély pohárból,
csupán az első korty fanyar."

sze, 2018-09-19 20:37 hamarjában

hamarjában képe

Ha addig nem jön közbe semmi, elmegyek :)
Üdv:
Obb

na ja (Obb)

cs, 2018-09-20 13:43 De Profundis Clamavi

Nagyon örülnék, ha eljönnél! Innánk egy-két pohárral, és röhögnénk a nagy sértődéseken! Éjszakára hozz meleg cuccot, aminek nem árt, ha leeszed, nem törik bele a fű, meg ilyenek. Ágyat nem tudok felajánlani, csak fűtött szoba padlóját, és kellő mennyiségű italt, hogy ne számítson, hol alszol. Ja, és sok-sok öntörvényű, kitűnő beszédkészségű írót társaságnak!

.....................................................................................................

http://urbanszkilaszlo.freewb.hu

cs, 2018-09-20 14:06 hamarjában

hamarjában képe

Köszönöm!
Inni tudok, onnan meg nem számít a fekhely kérdés, a fürdőszobapadló tökéletes :)

na ja (Obb)