Vélemények, javaslatok a honlappal kapcsolatban

Írd le, mit gondolsz a honlapról!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

v, 2005-01-02 22:04 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Hellóka!

Valami mélyértelművel akartam itteni frórumos életemet indítani, de nem jutott semmi az eszmebe, ezért a nagy igazságok elmaradnak, helyette csak annyit mondok: Itt vagyok! Igen, és nem is megyek el sokáig, majd néha, héba-hóba, napsütésbe adok életjelt magamról, nehogy unatkozzatok.
Ja, van egy kicsiny problémám, ami azt jelenti, hogy nagy baj, de én nem értek hozzá, így meg sem tudom ítélni, mekkora. :D Jé, na nédd' mán! Egy smájlí! :lol: Ööö... hol tartotam? :roll: Aha, szal mindig szétkapcsol a Karcolat, ahánysozor valami nagyobb dolgot akarok elvégezni, adatot módosítani, megnézni valamit, magyarán majdnem mindig. Ez miért van? Okos emberektől várom rá a választ. (Ugye vannak itt ilyenek, ugye vannak? :D )
Sekélyértelmű indításnak ez is megteszi, és helóka, meg szióka, meg pápáka!

szo, 2005-01-08 10:18 Bloor

huhh... na gondotam írok nektek egy építő jellegű kritikát,: szóval szvsz a dizájnotokon elég sok mindent lehetne módosítani, mert annyira alap az egsz, hogy csak na... 100 weblapból legalább 70 ugyanilyen alappal fut, csak mások a színek!!!!!! így már kezd kicsit uncsi lenni!!
aztán ott vannak a művek... amíből eddig nincs sok van ugye... nos éngem leginkább a horror(azon belülis leginkább a jó kis pszichohorror) érdekel, hát azt néztem legelősször.... dehát AZ ÜRES!!!!!! aztán lestem a fantasyt, hát hogyha olyan írások lesznek fent, mint amilyen az volt, hát akkor lehet most jártamitt utoljára, mert az ritka rossz, így kerekperec! (bár most fent van egy új azt még n em olvastam!)
Na mind1, bár szerintem az oldal a többi sorsára fog jutni...

szo, 2005-01-08 10:25 Blade

Blade képe

Ja a design nem csúcs, de nekünk megteszi. Az meg hogy sok hasonló van belőle - na találd ki miért?
Uncsi lenne? Mindenkinek tuti nem, Neked lehet. De ez a Te problémád.

Mivel tegnap azaz tegnap indultunk, ezért elég kevés novella van fenn. Ez, gondolom, nem volt olyan nagy rejtély. A fantasy novira meg ne mondd azt, hogy szar. Ha nem teccik, ne szólj hozzá, vagy legalábbis ne így.
Persze addig nem tudunk megítélni, amig fel nem teszel valamit Te is. Szóval rajta!

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2005-01-08 10:33 Bloor

Arra várhacc! ;) én nem vagyok író, csak annyit reklámozzátok magatokat gondolom megnézem ezt a baró oldalt! mostmeg már azzal jöttök, hogy ja bocs a dizájn nem is olyan jó, ráadásul meg csak tegnap tettétek fel...

egyébként meg nem azért vagytok, hogy lehessen olvasni?????? meg véleményezni??????? és ezt tettem... vagy itt csak dícsérni lehet???? ja akkor bocs... csak így tvább akárki is írta azt a remekművet! ;)

szo, 2005-01-08 10:38 Blade

Blade képe

Kicsit negatív hozzáállású vagy, nem gondolod?
Na mindegy.

Nem akarlak megint okosítani, menj békével. :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2005-01-08 10:41 Bloor

nem vagyok negatív hozzáállású, csak egy kicsit elvagytok szállva a honlapotoktól! szerintem! miközben erre egy freeweb bőven elég lett volna! szerintem!

szo, 2005-01-08 11:09 Blade

Blade képe

Miből gondolod hogy el vagyunk szállva?

Ez a saját munkánk, jó, egy kicsit büszkék vagyunk rá, de talán ez nem bűn. A freeweb nem lenne a sajátunk, meg utáljuk a reklámokat. Ez az igazi.

Szóval nem tudom, miért támadsz minket így kora reggel, ki adott okot rá. Kezdők vagyunk, de nem idióták.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2005-01-08 11:40 Bloor

jól van na meg ne sértődjél!!!! csak leírtam a véleményem... de sebaj azthiszem most jártam itt utoljára! ;)

szo, 2005-01-08 14:28 Rem

Rem képe

Na Blade sikerült az első látogatót elűznöd. :D
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-01-10 01:56 Rem

Rem képe

Hell,

Köszönjük a kiritkát, bár egy építő jellegű kritka pontosabban kifejti, miért rossz valami. Az, hogy tucat oldal? Miért?
Egy freeweb elég lett volna? Ha már lúd legyen kövér gondoltuk ;)
Nem találhatók még művek rajta? Majd lesznek később. Az oldalt eredetileg írónak terveztük, és csak másodsorban olvasóknak.
Sokszor szembesültünk azzal, hogy e témákban (fantasy, sci-fi és horror) igazán nincsenek olyan oldalak, melyek felvállalnák a biztos építőkiritika adását a beérkezett műveknek. Ezért is szól inkább irókhoz a beköszönő szöveg ;)
A többi ilyen oldal sorsára jutnánk? Ezt majd az idő dönti el 8)

_______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2005-01-08 21:17 adriandraco

adriandraco képe

Ennyi látvány tökéletesen elég. Ez a honlap nem a díszítésről szól, hanem a tartalomról. Így elég ízléses és nem vonja el az ember figyelmét az olvasásról.
Egyébként szerintem mindenki szívesen fogadja a kritikát, ha az megalapozott, és építő jellegű. Írd le mi szar és miért, különben a kritikád csak csapkodás és téged minősít.
_____________________
http://adriandarco.atw.hu

h, 2005-01-10 14:20 Tanaka (nem ellenőrzött)

Halihó!

Lám,a madarak igazat csiripeltek, s már működik is a Karcolat.hu!
Gratulálok Nektek, és remélem, hogy a felvállalt krédótok maximálisan kitartotok!
Énnekem a design tetszik, a navigálással ugyan vannak apró gondjaim, de nem probléma... a tartalomról bővebben nem tudok nyilatkozni, mert nem igazán jut időm olvasni, de ki tudja, talán ez még változni fog...
Szóval: csak így tovább, Karcolat! :D

h, 2005-01-10 14:37 Blade

Blade képe

Köszi, kitartunk tűzön-vízen és tüzes-vízen át! :)

Tartalom még nem nagyon van, de reméljük nemsokára az emberkék elkezdik küldeni az irományokat és akkor lehet csipegetni.

Blade

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2005-01-10 14:57 Mesemondó

Mesemondó képe

Kedves BLOOR!
Köszönjük megtisztelő intelligenciádat, kiváló következtetést vontam le belőle!
Te meg sem nézted ezt az oldalt, szvsz!
Kérlek Bloor, ha valami egy napja van fenn, bocs mostmár van vagy húúú kemény 5 napja,... és ezért alig van fenn cucc, novella és a fórum is még kong, nos kérlek erre ne mond azt, hogy "kicsit el vagytok szállva szerintem". Nagyon köszi. Mert értelmetlen, igazságtalan és gyermeteg.
Köszönjük, hogy ellátogattál, amennyiben nem felel meg az igényeidnek ötleteidet szívesen fogadjuk bármely mailcímre, technikai módosítás esetén vázoljuk majd a webszerkesztőknek. Ha mégis megtetszik akkor pedig szívesen látunk.
Addig csak annyit, olyan könyvről nyilatkozom, amit nem olvastam végig... értsd plz a helyzetnek megfelelően. További szép napot!
Mesemondó

... a fű nő magától.

h, 2005-01-10 15:28 Bloor

fogadjunk hogy megnéztem? ;) és akkor is ez a véleményem, ha teccik neked ha nem... de azt még mindig nem értem hohgyha eccer nincs fent semmi, akkor mijaráknak reklámoztátok már??????????????? na mind1, tidolgotok! :)
"Mert értelmetlen, igazságtalan és gyermeteg." - ezt énis pontosan elmondhatnám a te hozzászólásodról, aki nem tudja elfogadni a másik ellentétes véleményét, de én persez ezt nem teszem... ;)

h, 2005-01-10 20:04 Rem

Rem képe

Megkérdezhetem, hol láttál reklámot az oldalról?
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-01-10 14:59 Mesemondó

Mesemondó képe

Drága Tanaka!

Nagyon köszöjük a bíztatást, nagyon jó tudni, hogy itt járt egy profi:) Gyere máskor is! :)
L

... a fű nő magától.

h, 2005-01-10 16:24 Tanaka (nem ellenőrzött)

Itt járt egy profi??? És miért nem szóltatok? ;) :D

Köszönöm a kedves fogadtatást!
A lapot máris berakom a Kedvencekbe... :P

h, 2005-01-10 19:42 Mesemondó

Mesemondó képe

Bloor, szóval mégis visszajöttél ;) :D :lol: Remek :)! Akkor mégis érdekelt ;)

... a fű nő magától.

h, 2005-01-10 19:54 Rem

Rem képe

Hell,

Ugy van Mesemondó: kibújt a szög a zsákból :D
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-01-10 22:06 Bloor

de én nem csak neked akarok írni, én a közhasznára vagyok! :roll: :roll:

k, 2005-01-18 23:36 Bloor

csak Mese kedvéért: SZIA!!! :D

sze, 2005-01-19 00:55 Fatyol

Fatyol képe

hm.. ha nem reklámozzuk, akkor csak mi írogatunk ide, de az oldal célja nem ez volt. A cél az, hogy összegyűjtsük azokat, akik szívesen megosztják velünk írásaikat, és akik szívesen olvasgatják azokat. Nos, ezért a reklám, ezért a beharangozás. Ha valami nem tetszik, azaz szerinted "szar", akkor írd le az írás alá, hogy miért nem tetszik, mi a nem jó szerinted benne, és az írója bizonyára negfontolja szavaidat. Nem tudom, amikor benéztél ide, hány írás volt fent, de gondolom, annyira sok nem lehetett, bizonyára végig is olvasgattad őket, ha ennyire megalapozott véleményed van, tehát nincs akadálya annak, hogy eme véleményednek hangot adj. Ne csak pörögj itt a szavaiddal, mint aki nem is tudja, hol az ellen, csak csapkod össze-vissza. Az oldal küllemére mondott vélemény szubjektív, jogod van róla nyilatkozni, szerintünk ez nem webdesign bemutatkozó felület, arra vannak direkt ilyen oldalak. Nekünk, nekem így tetszik. Attól, hogy valami csilli-villi, lehet üres, nem ez szabja meg a tartalmat.
Van egy sanda gyanúm, hogy ki vagy, a horror, és a "annyira dicsekedtek" szövegből ítélve, no meg a neved...-))) Kár, hogy így jössz ide, jöhetnél, jöhettél volna máshogyan is. Várom írásaidat nagy érdeklődéssel, ígérem elolvasom mindet..ahogyan tettem ezt eddíg is, ugye tudod.
"Bárcsak oly könnyen megtalálhatnám az igazat, mint amilyen könnyen cáfolom a hamisat!" (Cicero) „Aki mások nyomában jár, sohasem kerülhet elébük.”
Michelangelo

sze, 2005-01-19 07:03 Rem

Rem képe

Fátyol mivel nem voltál itt, mikor egy ominózus fórumvita történt Bloor és Mesemondó között, így nem tudhatod, hogy e vita lezárult.
Nincs értelme újra kezdeni, mert ugyan olyan sorsra jut, mint az előző. "Inkább okosabb enged szamár szenved" mondást tartsd be.
Selytésed már, vagy egy hete rég kiderült. ;)
Hja és a sz*r szó helyett nyugodtan használhatod a rossz szót, nem haragszok megérte. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

sze, 2005-01-19 10:01 Blade

Blade képe

Nocsak, egy bölcselkedő is van köztünk...:)

Sejtése, nem?

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2005-01-19 13:43 Mesemondó

Mesemondó képe

Jóreggelt Fiatalok! :D
Szia kedves Bloor... látom már csak nekem akarsz írni, idővel meggondoltad magad:) hehe... nem baj, örülök, hogy itt. Ha nem akarod feltenni az alkotásaid ne tedd, de mi mind megértjük, elhiheted. Nem szükséges külön kiemelni. Ha meggondolod magad én is szívesen véleményezlek!
A vitának minden szinten vége, hogy milyen közegben koncolom fel Bloor varátunkat az már csak rám tartozik;) Mindenkinek viszont köszia bíztatást és figyelmességet!
Hagyjuk végre abba agyermeteg pillanatokat ki itt ki ott, ahol épp jó éljen az alkotásnak a teremtésnek. Télleg Bloor erről írtam egy cikket.... ha esetleg érdekel.
Na szóval akkor mindenki pihi, lazaság, az oldal pedig fejlődjék!!!

... a fű nő magától.

sze, 2005-01-19 14:33 Bloor

hmmm... hja érdekelne... egyébként! :)

v, 2005-01-23 09:43 Pöpec

Üdv!

Sztem nagyon jó ez az oldal, mind külcsínben, mind pedig tartalomban. Jó lenne, ha mondjuk hetente kihirdetnétek egy "legjobb alkotás" versenyt. A győztes az erkölcsi megbecsülésen kívül valami kis ajándékot is kaphatna. Na? Hülye ötlet? :)

v, 2005-01-23 09:47 Blade

Blade képe

Kösz!

Nagyon is jó ötlet, valószínűleg meg is valósul valamikor a közeljövőben.

De pártatlanságot nem ígérek :D

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2005-01-23 12:12 Stonehenge

Stonehenge képe

KEdves Pöpec!
EGy gond van csak: ha mi bíráljuk el, és mi is írjuk a nyertes pályaműveket, lehet hogy lázadás lesz :lol:

"Csak akkor lesz bármid is, ha már elvesztettél Mindent"

v, 2005-01-23 13:49 Pöpec

Úgy kéne ezt megoldani, hogy a fórumban mindenki szavazhat egy műre (persze nem a sajátjára). Én bízom bennetek, és remélem nem lesz korrupció meg összebeszélés :)

v, 2005-01-23 16:01 Mesemondó

Mesemondó képe

Pöpec erre később talán lesz lehetőség egyenlőre nem érkezik be hozzá elegendő pályamű... ennyire egyszerű. Ellenben tervezzük, hogy közelibbé, elérhetőbbé teszünk számotokra irodalmi pályázatokat, lehetőségeket. Ilyen téren az oldal fejlesztése még folyamatban van!
... a fű nő magától.

h, 2005-01-24 00:24 Rem

Rem képe

Pöpec ugyanazt tudom mondani, mint a többiek:
Mi is gondolkodtunk már ezen az ötleten. Ám még egyenlőre ennek a projektnek az elinditását, majd későbbre tervezzük. Mert oldalunk nem régen alakult, és még igazán nincs tetemes alkotás fenn, de ami késik nem múlik. Én ennek a fórumszavazásnak nem vagyok a híve inkább egy szakavatott zsűri döntsön egyhangulag. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

v, 2005-01-23 13:55 Szasha Romanson

Szasha Romanson képe

Hi!

Épp most, hogy felléptem 34 vendég volt a lapon...
Gratula még sok hasonlo napot.
Szasha
___"Szakad a lánc, pörög a tánc
Fordul a lovas, törik a sánc."

szo, 2006-08-12 20:56 Fishbone

Fishbone képe

Én egyszer láttam 100 fölötti számot is. Lehet, hogy valami hiba volt, mert 16-ról hirtelen pattant fel olyan magasra, aztán meg szép lassab esett vissza. De gratula. :)

szo, 2006-08-12 20:59 Misaerius

Misaerius képe

az a komment 1,5 éve íródott, nem egészen egy hónappal az indulás után :)
én speciel láttam már 300 fölöttit is.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

szo, 2006-08-12 21:42 Fishbone

Fishbone képe

Igen, mostmár, hogy felhívtad a figyelmemet, nekem is feltűnt a dolog. Nem vagyok ezekkel az évszámokkal jóban. A gépemen is 2005 van még, hogy az egyik 30 napos próbaverziót kicselezzem. Bár lassan már az egy éves kitolás is lejár. :D

p, 2005-01-28 17:38 adriandraco

adriandraco képe

Még mindig egy bajom van. Állandóan kiakad az explorer, ha a lapon vagyok. Nem tud valaki valamilyen tanácsot adni? Azon kívül, hogy cseréljem le a böngészőm :)
http://adriandarco.atw.hu

p, 2005-01-28 17:40 Blade

Blade képe

Sztem cseréld le a böngésződ. :D

Szólok a főmuftinak, hátha van ötlete...de a microf.ssal nehéz az élet.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2005-01-28 18:43 Mesemondó

Mesemondó képe

adrian: én pl nem bíroma firefoxot,... de leszedtem és akarcot csak ezt az oldalt mindig erről nézem így viszont nincs gond.
... a fű nő magától.

p, 2005-01-28 17:57 adriandraco

adriandraco képe

Köszi. Béna ez a Microsoft, de az embernek meg kell ismernie a rosszat is, hogy értékelni tudja a jót, nem? :D
____________________________
http://adriandarco.atw.hu

p, 2005-01-28 18:28 Blade

Blade képe

Kivéve, ha mások elmondják, mi a jó...:)
Na persze el is kell HINNED...:D

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2005-01-28 20:24 adriandraco

adriandraco képe

Oké, de rengetegen használnak explorert, és sokan akik idetévednek nem fognak böngészőt változtatni egy lapért. Így egy csomó potenciális usertől estek el, ha ez nem csak nálam probléma.
__________________________
http://adriandarco.atw.hu

szo, 2005-01-29 13:05 Mesemondó

Mesemondó képe

Igen jogos, mi is mérlegeltük ezt... dolgozunk rajta!!!
... a fű nő magától.

h, 2005-01-31 14:23 Tanaka (nem ellenőrzött)

Egyébként már én is akartam emiatt szólni, de mindig kimaradt...
Érdekes viszont, hogy otthon semmi gáz, csak itt, a melóban akad ki néha (lehet, hogy a Főnök keze van a dologban? :? :D )

(Mindkét helyen Win2000 és Explorer működik)

h, 2005-01-31 15:33 Mesemondó

Mesemondó képe

azzal engem is levág. A Technik Man egyszer egész tutin beállította a rendszert de aztán újra és újra gond volt vele végül megadtam magam a rókának :D a szőnyeg ép maradt ;)
... a fű nő magától.

v, 2005-02-06 11:34 Mercurius

Mercurius képe

Úgy tűnik tg-nek sikerült megoldania az ie problémát;)

v, 2005-02-06 12:37 Mesemondó

Mesemondó képe

az nagyon jó lenne nekem is sokan panaszkodtak rá! Megértem persze... de azéret nekem végül is egész jól műxika kisróka:)
... a fű nő magától.

v, 2005-02-06 12:40 Rem

Rem képe

Nekem is úgy tűnik, hogy tg a god megoldotta az internet explore porblémát, bár mások véleménye is érdekelne, hogy nekik, hogy működik?
______________________
Az öreg dobozoló sámán

v, 2005-02-06 13:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Igen, tényleg megyoldódott a probléma, csak azt tudnám, most ezek után mit kezdek a Firefoxszal? Az IE-t nekem kényelmesebb használni.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2005-02-06 13:31 Rem

Rem képe

Micsoda női dilemma. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-02-07 22:23 Mesemondó

Mesemondó képe

én rászoktam a kis foxra... a párom már időjárás jelentő progit is beállított, remélem a holdállást is be tudja valamikor :) egész tuti kis böngésző :D
... a fű nő magától.

v, 2005-02-13 01:23 adriandraco

adriandraco képe

Na gratula az illetékeseknek! Végre nem akad ki az oldalnál az explorer sem!
Viszont most felraktam egy novellát az "egyéb" kategoriába, de nem látszik sehol. Valamit elszúrhattam, mert a hozzászólás látszik, de a novella nem jelenik meg a frissek között :)
__________________________
http://adriandarco.atw.hu

v, 2005-02-13 03:14 Mesemondó

Mesemondó képe

mert engedélyezésre vár
hamar meglesem:)
... a fű nő magától.

v, 2005-02-13 10:54 Zucchero

Zucchero képe

Szerintem nem te szúrtál el valamit.
Az enyém sem látszik.

v, 2005-02-13 11:20 Zucchero

Zucchero képe

Nem hiszem,hogy te szúrtad el.
Az enyém se jelenik meg.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"Ha jót akarsz alkotni,próbálkozz a lehetetlennel."

v, 2005-02-13 11:26 adriandraco

adriandraco képe

Ja, értem. CSak meglepődtem, mert eddig rögtön megjelent :) Most már ott van látom!
__________________________
http://adriandarco.atw.hu

v, 2005-02-13 11:26 adriandraco

adriandraco képe

Arikon: a tied is engedélyezve lesz, és rögtön megjelenik, ne aggódj!
__________________________
http://adriandarco.atw.hu

k, 2005-03-22 09:14 Squall (nem ellenőrzött)

Sziasztok!

Nem vagyok régóta olvasotok, múlt héten találkoztam az oldalatokkal először.
Szerintem nagyon jó. Elolvasva egy két véleményt sokan nem tudják mi az hogy építő kritika és
ráadásul ugy mondanak véleményt vmiről h. nem tettek le semmit az asztalra.
Szerintem az oldalra méltán lehettek büszkék és a tartalmára is.
Nem sok novellát olvastam el, de amiket sikerült azok nagyon tetszettek.
Még akkor is ha sok alap hiba volt benne amiket még én is ésszreveszek.
Irással ezeddig nem probálkoztam, talán nincs meg a megfelelő környezet és motiváció
hogy a gondolataim napvilágot lássanak.
Mindegy tényleg csak GRATULÁLNI TUDOK a közösségnek, mert sok kellemes percet szereztetek nekem!
Remélem egyszer a sok novellát és gondolatot egy könyvben látom viszont :)

Üdvözlettel:

Bogdán Lajos

k, 2005-03-22 11:50 Blade

Blade képe

Köszönjük szépen! A gratulációkat mindig nagy örömmel fogadjuk ;)

"Elolvasva egy két véleményt sokan nem tudják mi az hogy építő kritika és
ráadásul ugy mondanak véleményt vmiről h. nem tettek le semmit az asztalra."

Nos, ha így gondolod, mutass példát nekik! :)

"Még akkor is ha sok alap hiba volt benne amiket még én is éSSZreveszek."

Azt mondod? ;) :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2005-06-17 14:17 Zucchero

Zucchero képe

Mikor beküldesz egy történetet, a széle mindig elvesz a nagy semmibe, ami felettéb idegesítő, főleg ha mondjuk a blogbejegyzésről van szó, mert nem tudod, hogy jól írtad-e le, vgy nem is írtad le etc.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"Ha jót akarsz alkotni,próbálkozz a lehetetlennel."

k, 2005-07-19 05:53 Pash Cutter

Pash Cutter képe

Azért ide írok, mert úgy vettem észre, a Panaszkönyvre sehogy sem akarnak válaszolni.Csak arra lennék kiváncsi, mikor kerül ki a két elküldött írásom. Nem szeretnék türelmetlen lenni, de már rég elküldtem üket, és kíváncsi vagyok a véleményekre.

k, 2005-07-19 08:08 Blade

Blade képe

De, olvasunk panaszkönyvet és igyekszünk válaszolni is.

Egyik művednek már nekiálltam, de nem értem a végére. Nagyon hosszúak és munka meg egyebek mellett csak pár perc van olvasásra, és persze nem csak Te küldesz be, hanem sokan mások is. Ezért a rövidebbeket favorizáljuk, mert könnyebb velük bánni.

Hétvégén talán lesz rájuk időm, vagy esetleg egy másik szerkesztő kolegának.

Bocsi a késlekedésért,

Blade

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2005-07-19 09:05 Sherab Dorje

Sherab Dorje képe

Sziasztok, Ó Karc Nagy Varázslói!
Az jutott eszembe, mi lenne, ha a Gyakorló Írók Közössége, vagy maga a Szerkesztőség elméleti síkon is megpróbálna segítő kezet nyújtani a fejlődni vágyó "kopaszoknak" , akik annak idején szilaj harci kiáltások közepette égették el az irodalomelmélet könyvet, midőn kiszabadultak komor tanintézetük falainak fogságából? A Scriptorium remek gyakorlópálya, ám a legjobb szándék is kevés, ha a munka végén a fazekaskorongon az eredeti elképzelés szerinti kínai váza helyett minduntalan hamutartó "magasodik". Én szívesen látnék egy rovatot, amelyben az írás művészetének - akár lépésről lépésre - történő boncolgatása zajlana: mi szükséges egy jó bevezetéshez, hogyan ábrázoljunk hatásosan különféle karaktereket, milyen egy remekbe szabott novella szerkezete, konfliktuskibontakoztatás, stb. , ezt a profik jobban tudják.

***

"Ha szereted a Poklot,
az Mennyországgá változik."

k, 2005-07-19 09:31 Elena (nem ellenőrzött)

Az írományokhoz lehetne képeket is beszúrni. Mondjuk egy novihoz betenni egy vele kapcsolatos képeT.
De ez csak egy ötlet.
Elena Rockman

k, 2005-07-19 10:12 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Nem rossz,szerintem megoldható lenne.

k, 2005-07-19 20:26 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Megoldható. Fájl csatolása néven ott van a beküldésnél. És így nem csak képet lehet beszúrni (jó, nem szúrja be egyből, rá kell kattintani).
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2005-07-19 20:30 Zucchero

Zucchero képe

A hozzászólások legyenek egymás alatt, csak egy hivatkozással jelezve, hogy mire válaszolnak.
nehéz megtalálni néha az új hozzászólásokat, vagy hogy mire válaszoltak.
nem mindig egyértelmű.
Kösziiii!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"Ha jót akarsz alkotni,próbálkozz a lehetetlennel."

k, 2005-07-19 20:35 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Na, ez igaz. Tényleg néha zavaró. Néha meg megkönnyíti az egészet, mert tudod, hogy mire reagált, míg ez egy kis hivatkozásnál nem mindig látszik azonnal. Persze, az első véleményéezés joga, stb... ezeknél zavaró, mert sokszor fogalmam sincs nekem sem, hogy most ki mire, miért és hogyan válaszolt. Az indítványt támogatom... de sztem le fognak szavazni. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2005-07-19 20:37 Zucchero

Zucchero képe

Nme biztos:) Rákattintasz a hivatkozásra és kész. Bejön, hogy mire válaszolt:)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"Ha jót akarsz alkotni,próbálkozz a lehetetlennel."

v, 2005-07-24 21:19 Rem

Rem képe

Hell

Be lehet állítani, hogy hogyan szeretnéd megtekinteni a hozzászólásokat a "Hozzászólás megjelenítési lehetőségek"-nél felük mégpedig egyszerű teljeset válaszd ki, és időrendben lesznek egymás után. Én is így karcolatozom. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-07-25 19:38 Blade

Blade képe

Rosszabb vagy, mint egy náci őrmesternő :lol:
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2005-07-24 21:20 Rem

Rem képe

Akik linuxot használnak, és kicsit lassú a karcolat: az kapcsolja ki az ivp6-t. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-07-25 19:23 Rem

Rem képe

Hell

Új képek kerültek a cikkek mellé, amik segítik a közöttük való eligazodást. Remélem mindenkinek tetszenek, és most már bátran olvasnak cikket is. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

k, 2005-07-26 04:56 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Láttam.Most ha én beküldenék valami cikket és egy illusztrációt azt is kitennétek? Vagy csak sablon topicokat?

k, 2005-07-26 07:00 Blade

Blade képe

Cikkeket csak a szerkesztők írnak.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2005-07-26 07:36 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Értem,megyek a sarokba.

k, 2005-07-26 09:13 Fatyol

Fatyol képe

Márha írnak..khm..én is megyek sarokba. Majd írok cikket az indexes Nagy szarról, cak győzzétek olvasni! Előbb le köll higgadnom..miről írjak? Tele van a fejem minden hülyeséggel, a cikkhez meg komoly fizimiska kell.

No! Nagyon pofásodunk!!!-)))))))
_______
"Bárcsak oly könnyen megtalálhatnám az igazat, mint amilyen könnyen cáfolom a hamisat!" (Cicero)

k, 2005-07-26 09:55 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Nézd aki tudna cikkeket irni annak nem lehet,aki irhatna,az csak néha,vagy sose... istenem,igy kerek a világ.

sze, 2005-10-26 12:19 Szléó

Szléó képe

Üdv mindenkinek.
Csak egy szikrácska ötletem van az oldal tartalmával kapcsolatban. Lehetne esetleg egy olyan témakör az egyébben belül ahová a gondolkodni vágyók írhatnak különböző rejtélyeket talányokat. Szerintem az ilyesfajta dolgok erősitenék a karcolók öszetartását, és érdekesebbé tenné az oldalt továbbá azok akik csak olvasnák nem írnák több napos v. akár hetes szorakozást kaphatnának. De persze nem holmi egyszerű feladványokra gondolok hanem igazi több hetes gondolkodást igénylő kérdésekre.

"Mindíg van egy másik út."
Leonard S.

sze, 2005-10-26 12:54 Blade

Blade képe

Erre a fórumot javaslom...sőt, mintha már lenne is egy ilyen téma.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2005-10-26 20:11 Rem

Rem képe

Köszönjük a megértést.
______________________
Az öreg dobozoló sámán

cs, 2006-04-06 15:31 Mesi

Nem olyan rég találtam rá a honlapra, és nagyon örülök, hogy létezik ilyen! :D

cs, 2006-04-20 11:02 Salvius

Salvius képe

Segítsetek egy kicsit! Jó lenne tudni mi is az az SSF, de semmit sem találok vele kapcsolatban,
csak egy üzenetet, hogy a kérés megtagadva!Miért nem férek hozzá ehhez a ponthoz?
Kit tudok ezügyben felkeresni?

cs, 2006-04-20 11:06 Blade

Blade képe

Hi,

senkit :)

Az ssf a szerkesztők fóruma, csak ők láthatják, mert top secret ;).

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2006-04-20 13:18 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Igen, ott dolgozunk a titkos terven, hogy karcolat-látogatók millióit hipnotizálva meghódítjuk a világot. Már a leendő miniszteri tárcák kiosztása folyik, és csak egy őrült tudós hiányzik, aki kivitelezi nekünk az interneten keresztüli agymosást. :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2006-04-20 13:30 Salvius

Salvius képe

Tudós ugyan nem vagyok, de az ismerőseim eléggé őrültnek tartanak. Beleférek még a keretbe?
LÉCCILÉCCILÉCCI!!!!!!
Egy hang a ködből ;)

cs, 2006-04-20 13:48 Blade

Blade képe

Nincs annyi pénzed ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2006-04-20 13:56 Bloody Dora

Bloody Dora képe

De ha Bill gates agyát sikerült átmosnia, azt jelezze azzal, hogy a pénzét átutalja a karcolat bankszámlájára, és majd megfelelő arányokban szétosztjuk a szerkesztők között. ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2006-08-07 14:08 Brother T

Brother T képe

Helló!

Új arc vagyok a környéken, de lenne egy apró észrevételem a honlappal kapcsolatban.
Az tetszik, hogy külön kategóriákra vannak osztva a novellák és a csoportok tartalma is fel van tüntetve, de szvsz az írók neve mellé fel kellene tüntetni a "karcolatai" címét is, nem csak a db számot.

h, 2006-08-07 14:22 Misaerius

Misaerius képe

Rákattintasz a névre és már látod, de gondolom már rájöttél.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

h, 2006-08-07 14:39 Misaerius

Misaerius képe

Már felvetettem tg-nek, hogy a beküldésnél igazságosabb volna, ha a szerkesztők nem látnák a szerző nevét, így elkerülhető lenne a protekció. Tudom van egy olyan szabály, hogy "egy nap egy írótól egy novellát", de ez is igen könnyen megoldható: ugyanannak a usernnek ugyanaz a betű lesz a jele. Pl.: a: xy almája; a: xy körtéje; b: yx és az árvíztűrő tükörfúrógép stb. A mű elfogadása vagy elutasítáa után válna csak láthatóvá a szerző nickje. Tudom, hogy a stílusból lehetne következtetni, meg könnyen lehet, hogy privát üzenetek érkeznének a szeresztőkhöz, hogy "hé haver, ezt én írtam, fogadd már el," de ez macerás. És nem árt megfontolni: ez a módosítás egy lépéssel közelebb vinne az eszmei egyenlőséghez.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

h, 2006-08-07 15:55 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Nem gondolom, hogy a Karcolat szerkesztői protekció révén jutatnának valakit előnyhöz, ill. vetnének hátrányba. Azonban más nevében nem nyilatkozhatok, így csak annyit mondok, az elbírálásnál nálam sosem volt szempont az illető neve, avagy ismertsége. Sőt! Azok, akiket illet, pontosan tudják, nyilvánosan nem is, de privátban sokkal szőrősebb szívű vagyok. Már-már ultrabrutál. Annak is visszadobom a novelláját, akit barátomnak tartok, és azt is engedem, akinek a neve semmit nem mond, de megfelelő színvonalú a novellája. A napokban két novellát töröltem, miután a korrektúrát elküldtem a szerzőjének. Mindketten hajlandóságot mutattak a javításra, így hamarosan felkerülhetnek az oldalra.
Kivitelezhetetlennek tartom a javaslatodat. Ez nem jeligés pályázat, ahol mindenképpen titokban kell tartani a szerző kilétét. Sokszor volt már téma ezen az oldalon is, hogy ha valaki írásra adja a fejét, vállaja az ezzel járó sikereket és kudarcokat.

h, 2006-08-07 16:34 Misaerius

Misaerius képe

Hát, ha mondjuk Bogumilra gondolok... vagy Pash Cutterre...
Páran úgy kezdtek hozzá, hogy ez már megint hülye, biztos megint vmi baromságot írt, időpazarlás kár végigolvasni.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

h, 2006-08-07 17:39 Engelmann

nopersze erre a kijelentésre ellenpélda is van.
Re: Etikett

Tisztelettel, ennek az lett a végeredménye, hogy ide csak szemetet fogok felküldeni ^^
Szép műanyag fröccsöntött szemetet.
Arra meg csak nem fogjátok azt mondani hogy nem lehet kitenni a borítása miatt,
hiszen szép csillog, műanyag fröccsöntött és gyerekekre egyáltalán nem ártalmas.
válasz | privát üzenet

Eve Rigel | 2006.05.23 13:17
Re: Etikett
Eve Rigel képe

Légy nyugodt!Én a büdös életben nem teszek ki tőled semmit. :)
válasz | privát üzenet
.
Nos ez szerintem a mindenki pártatlan és független témakört kimeríti.
TEgyük hozzá nem friss az ügy, de ellenpéldának tökéletes.

h, 2006-08-07 17:43 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Eve nem tesz ki több művet tőled. De a szerkesztőség más tagjai viszont igen, erre ott az ellenpélda a 2. pályázatnál is. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2006-08-07 18:40 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Az általatok említett példák egyáltalán nem mondanak ellent annak, amit állítok.
Bogumil és bizonyos mértékig Engelmann sem üti meg azt a mércét, amit a Karcolaton elvárunk.
Nekem személy szerint ők nem jelentenek semmit. Ha álnéven írnának, de a mű a béka segge alatt van, ugyanúgy nem kerül ki, mintha neves, agyon dicsért szerző küldené be. :D
Egyébként az a bizonyos kijelentés Engelmann felé egy kedves, engesztelő gesztus azok után, amiket priviben produkált. ;)
Pash Cutterrel pedig köztudottan nem vagyunk jóban, mégis a legutóbbi, két beküldött írását (Magyar Anime Társaság, Don Quijote) én helyeztem ki az oldalra.
Dorának igaza van, más szerkesztő is van itt rajtam kívül. A műveket egyébként felosztjuk egymás között.

szo, 2006-08-12 18:15 Eternaldeath

Azt szeretném kérdezni, hogy az ilyen, vagy hasonló jellegű szavazás helyett, hogy „Szoktál fantázia/scifi sorozatokat nézni?” nem lehetne valami izgalmasabbal próbálkozni? Ez már egyébként is elég régóta figyel a címlapon. Gondolok olyanra, hogy szavazzunk a hónap legjobb három, öt, tíz, vagy akármennyi írására. Vagy egy-egy szerkesztő/olvasó/szerző által tíz legjobbnak tartott novella felsorolása ott oldalt, aztán mondjuk bizonyos időközönként váltogatni. Ezzel esetleg fel lehetne kelteni az oldal új vagy nem régi látogatói érdeklődését, kíváncsiságát. Vagy ilyesmi…
:-)
Eternaldeath

szo, 2006-08-12 18:29 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Szavazás beküldése résznél négymegadható opció van, így nehét top 10-et összeállítani, de egy ember véleménye egyébként sem számottevő. De ha akarod, kigyűjtem a top X-et, a legtöbb csillagra értékelt műveket. :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2006-08-12 19:02 Eternaldeath

OK. Szavazás elvetve. Akkor semmire se szavazzunk, akkor legyél Te az első szerkesztő, aki kiírja oda a szavazás helyére a számodra 10 legkedvesebb írást a karcolatról.
Ebből a szavazásból mi derül ki? Semmi. Tudjuk, hogy x embernek nem jönnek be a sorozatok. Hát aztán? Ez mire jó?
:-)
Eternaldeath

szo, 2006-08-12 19:21 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Kiteszem majd cikkbe. A sci-fi (legkisebb műszámú szekció) részből már megvan az első 10 (és a többi), szép excel fáljban, most beütöm a fantasyt, a horrot, az egyebet és a gondolatokat, ha lesz időm, még a többit is rangsorolom.
Egyébként a "legjobbra értékelt" sci-fiu mű(vek, holtverseny):
Bryan Flame: Jézuska (5 csillag, 3 szavazat); és Adriandraco: Elveszve (szintén 5 csillag, 3 szavazat). Csilagszám és szavazatszám alapján rangsoroltam. ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2006-08-12 19:40 Ritus

Ritus képe

Hú, most elgondolkodtattál Eternaldeath! :) Nagyon nehéz dolog lenne rangsorolni az írásokat... még ha esetleg az egyes írók novelláit kéne rangsorolni... az talán menne. ;)
De hogy tudnék pl. egy Adriandraco és egy Blade novella között választani?! :lol:
_________________________________
"Szólj, gondolj, tégy jót,
s minden szó, gondolat, tett
tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád!"
(Vörösmarty)

szo, 2006-08-12 19:59 Eternaldeath

Rangsor nélkül, Ritus! :-) Az általad legjobbnak tartott 10 novella, ami az elmúlt másfél év alatt valamiért kedves maradt számodra. Így gondoltam. Valahogy. :-)
Eternaldeath

szo, 2006-08-12 20:03 Ritus

Ritus képe

Jah, így már menne... :) És egyébként nem is rossz ötlet. ;)
_________________________________
"Szólj, gondolj, tégy jót,
s minden szó, gondolat, tett
tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád!"
(Vörösmarty)

v, 2006-08-13 08:35 Blade

Blade képe

Nem tudsz dönteni?? Hát ez nem sok jót sejtet...;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
Check this: http://gabez.amigo.hu

v, 2006-08-13 08:34 Blade

Blade képe

Nem csak négy van, lehet több opciót is megadni.

Jó ötlet ez a szavazósdi, de igényel pár óra munkát, és nekem most nincs rá időm...majd pénteken vagy szombaton lesz.

Egyébként mi a baj a sorozatokkal? Van, akit ez érdekel ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
Check this: http://gabez.amigo.hu

v, 2006-08-13 09:01 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Megcsináltam!!!
Főszerk. urat szépen megkértem, hogy majd ő tegye ki cikkben, de az exel fájl megvan. Kilistáztam az összes művet, szekciókra osztva, és együtt; a szavazatok alapján rangsoroltam (értékelés, majd holverseny esetén szavaztszám dönt, de így is rengeteg a holtverseny...); majd az írokat is hasonló módon összegyűjtöttem. Ott először átlagos értékelés dönt, majd szavaztszám, majd művek száma. Némi kozmetikázással (közben én is itt-ott szavaztam, hogy szebb legyen a verseny), de készen vagyok!
Így kijelentem, hogy a karcolat jelenlegi legjobbírója: tg! Értékelés: 5 csillag; szavaztok száma: 1; írások száma: 0! :D
Aki nem hiszi, járjon utána. ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2006-08-13 09:24 Eternaldeath

Hombre! :-) Semmi baj a sorozatokkal, és az egész estés mozival sem. De mit tudok meg abból, vagy mire jó az nekem, hogy azt olvasom, hogy 6,5 embernek, akiket nem is tudom, hogy kik, nem jönnek be az egész estés filmek? Ellenben, ha megfórumozzátok ezt a szavazósdit, akkor pl. tudom, hogy Blade mesternek nem jönnek be a sorozatok, ezért, ha látogatóba érkezik hozzám, akkor nem fogom teli vigyorral a képemen a Stargate-sorozatot nézni szomaton délután, miközben ő éppen arról a csapatról kezdeményezne beszélgetést, amelyiket a másodosztályba túrtak :-) Vagy nem az új Slayer albumot igyekszem lelkesen megmutatni, mikor ő éppen a mittoménmilyen sorozatot újabb epizódját tekintené meg. Szóval, több mindent tudok meg Blade-ről, nem csak azt, hogy sör és focikedvelő mérnökember :-D
Eternaldeath

szo, 2006-08-12 20:59 Fishbone

Fishbone képe

Tényleg nagyon jó oldal amúgy, kicsit kezdetben zavarosnak látszik, de gyorsan hozzá lehet szokni. Nekem igazából csak a szövegek tördelésével van csak gondom. Nagyon zavar, hogy nem látom, hol kezdődik egy új bekezdés, ugyanis nem lehet beljebb írni. Lehet, hogy én kukacoskodok nagyon, meg nem értek hozzá, nem tudom mennyire lehet megbontani a motort, de ha lehetséges, el kéne gondolkodni a bekezdéseken.

v, 2006-08-13 09:28 Eternaldeath

Valóban zavaró. Jogos a felvetés, Fishbone.
Eternaldeath

k, 2006-09-05 22:52 Rem

Rem képe

Beszélve lesz a webfejlesztővel, addig is:
Engedélyezett HTML elemek: a> b> i> em> strong> cite> code> ul> ol> li> dl> dt> dd> sub> sup>
mindegyik elől kivettem a <

______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2006-10-07 19:51 Eternaldeath

No, megváltozott a honlapon, hogy mire lehet szavazni: Milyen gyakran látogatod a Karcot? Az az opció hiányzik, hogy "Egyre ritkábban". Ez még gyengébb, mint ami előtte volt.
A karcolat.hu oldalt régebben, egy hasonló oldalon méltatták, mint az ország legszínvonalasabb, legolvasottam amatőr irodalmi oldalát. Nekem még a mai napig is a szívem csücske, hiszen innét rengeteg segítséget, és ösztönzést kaptam, barátokat találtam, de...
Politikától mentesen mondom (személyeskedés nélkül) - nem, inkább javaslom -, hogy az a szerkesztő, aki havonta egyszer képes csak véleményezni, vagy egy-egy hozzászólással megmutatnia magát, az köszönje meg az eddigi, belé vetett bizalmat, és mondjon le! Webfejlesztésről nem is beszélek.
Az oldal nem fejlődik sehová, ugyanolyan, de lehet, hogy gyengébb, mint egy évvel ezelőtt volt.
Aztán azt gondolom, hogy az ide látogató amatőröknek több segítség is elkelne, nem csak annyi, hogy tetszett, vagy nem tetszett, és ezen kijelentést megtámogatjuk némi kiemeléssel pl. a szóismétlésekre vonatkozóan.
Mindez kevés.
Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek meg van a maga baja, de akkor egy ilyen tisztséget, mint szerkesztő, nem kell elfogadni, ha nincs ideje ilyesmire.
Szóval, Tisztelt Szerkesztőség, tessenek belehúzni!
Eternaldeath

szo, 2006-10-07 20:41 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Hát...
Kemény szavak. Nekem sincs szinte semmire időm, megértem a szerkesztőket. Persze attól még tényleg foglalkozhatnának többet az oldallal, mert ahogy elnézem, az utóbbi időben Ritus teszi fel a novik 95%-át. És ha már itt tartunk: amit feltesznek, meg kéne kicsit szűrni. Igaz, amatőr irodalmi oldalról van szó, de ez nem azt jelenti, hogy a tisztelt "fél évente egyszer erre járó" szerkeszők kiragadnak valamit a kosárból és kiteszik, oszt jóvan, ezzel újabb fél évre letudták kötelességüket.
Más: a Cherubion úgy ment tíz évig, hogy nem frissült az oldal, de a fórum folyamatosan működött, szal lehet valami úgy is jó, hogy nem változik a "dizájn" évente. Persze jót tenne pár új ötlet megvalósítása, de nem katasztrófa ha nem történik meg.
A több segítség kérdése... tényleg jó lenne, de ki tudja ezt önzetlenül vállalni, novellák garmadáját korrektúrázni ingyen és bérmentve. Ráadásul akkor az a valaki szakember kellene legyen... nehéz ügy ez. Az írói munka magányos tevékenység, és minden segítség amit kapunk, plusz jó dolog az életben.
Szóval! Szerintem Eternaldeath barátomnak sok tekintetben igaza van, de kénytelenek vagyunk kompromisszumot kötni: a szerkesztők kicsit többet tesznek az oldalért, mint az elmúlt két hónapban, mi pedig kicsit lejjebb engedjük vágyainkat - és mi is többet teszünk az oldalért, például korrektúrázással, segítségnyújtással. Holnap elutazok, de asszem jövő héten el is kezdem.
Tisztelettel: SLC
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

szo, 2006-10-07 21:33 Fishbone

Fishbone képe

Beleolvastam itt a végén a témába. Amihez mindenképpen hozzá kell szólnom: A Cherubion oldal csak 6 évig nem volt frissítve, a 10 év nagyon erős túlzás. Öö... Vagy nem ez volt a lényeg? :D
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

k, 2006-10-10 13:26 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Én úgy emlékszem, a régi honlapon a legfrissebb hírek 1993-ból származtak... de lehet, hogy tévedtem, és 1998 volt az évszám. De tényleg nem ez volt a lényeg :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

v, 2006-10-08 07:56 Blade

Blade képe

Nyilván elfogult vagy Ritussal szemben, mert azért más is dolgozik, csak nézz körül jobban.
Arról nem is beszélve, hogy a "mostanában" kicsit eltörpül a két évvel szemben, amióta a Karc él.

Amit felteszünk, az meg van szűrve. Én személy szerint a múlt héten vagy öt írást dobtam vissza. De mindent nem lehet visszadobni, mert akkor semmi sem kerülne fel. Valahol meg kell húzni a vonalat, és mivel ez egy amatőr oldal, nem lesz olyan magasan...de nem is ez a cél.

Egyébként a látogatottság nagyon jó, de azért még persze lehet hova fejlődni.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2006-10-08 07:50 Blade

Blade képe

A szerkesztők élete nem fenékig tejfel, ha nincs rá idejük, akkor nem jönnek véleményezni. Lassan két éves a Karcolat, ez idő alatt sokaknak megváltoztak a körülményeik. Nem nyugdíjasok vagyunk, hanem egyetemisták és fiatal munkábajárók. Amikor indult a lap, minden más volt. Nyilván egy év múlva is teljesen más lesz.

A webfejlesztés rendben van, nem kell vele dolgozni, ebből a szempontból nincs probléma.

Az, hogy mi kevés, és mi elég, nincs kőbe vésve. Ami neked kevés, az másnak elég. Mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy az amatőrök publikáljanak, de ne várja el senki, hogy minden művet alaposan kielemzünk. Ez igazából az olvasók dolga lenne, de nem igazán látok sok Eternaldeath véleményt és elemzést a beküldött írások alatt.

Szóval, Kedves Olvasók, tessék belehúzni!

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 13:37 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Kedves Blade! Tudjuk, hogy a szerkesztők élete sem fenékig málnalekvár, ahogy manapság szinte senkié. Eternal barátom védelmében azonban meg kell jegyeznem (ugyanis ha valakivel szemben elfogult vagyok, akkor ő az), hogy ő is most végzi a fősulit, szakdolgozat, munka, mapi több órás utazgatás meg minden, de ezt szerintem Te is tudod, szal mostanában ő sem igazán tud erre időt szakítani.
Másrészt ez a topik azért van, hogy az ember elmondja a véleményét, itt mindössze ennyi történt.
Remélem azért nincs harag.
Üdvözlettel: SLC
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

k, 2006-10-10 19:20 Blade

Blade képe

Természetesen nincs harag.

A véleményét az ember elmondhatja, de a másiknak ne mondja meg, hogy mit kellene csinálnia ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 19:34 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Tudod, pont Te vetted magadra a nem neked szánt inget... sajnos.
Nem bántani akartalak, és nem előírni mit tegyél. Szigorúan csak a véleményem mondtam.
Viszont amit ígértem azt tartom. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

sze, 2006-10-11 07:10 Blade

Blade képe

Ezt írtad:

"...attól még tényleg foglalkozhatnának többet az oldallal..."

Ezzel mondod meg másnak, hogy mit kellene csinálnia. Ezt nem szereti senki. Te sem szeretnéd, ha megmondanám, mivel foglalkozhatnál többet ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 14:48 Monélia

Monélia képe

Nem tudom, hogy volt e már erről szó, de szeretném, hogyha valaki van olyan kedves, és numerikusan értékeli egy adott személy, adott szövegét, az legyen feltüntetve.
Tehát:
Szeretném, ha valahol fellelhető lenne az, hogy ki hanyassal értékelte az írásokat. Akár kommentelt, akár nem.
Köszönöm.
---
Playing angel.

k, 2006-10-10 17:55 Brother T

Brother T képe

Ha már az értékelésről szó esett, nekem is lenne néhány ötletem:

A szerző megjegyzéseit lehetőleg az írás főlé kellene rakni, mert sztem az úgy értelmes.
A másik dolog, hogy az írásnál ne csak a címe legyen kirakva, hanem pár sor az elejéből is, ami néha megkönnyíti az olvasó választását.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

k, 2006-10-10 18:07 Ritus

Ritus képe

Sztem egyáltalán nem az az első pár sor fogja meghatározni, h. vki elolvassa-e azt a novellát... és nagy-nagy káoszt szülne a novellalistán is... úgyhogy nem gondolnám szükségesnek... :)
Ha az írás előtt olvashatjuk a szerző hozzáfűzését, akkor az 1. belecsúfít a műbe, 2. akaratlanul is befolyásolja előre az olvasót. Ha vkit érdekel, nyugodtan kezdheti azzal, h. lemegy a novi végére és elolvassa a megjegyzést előtte.
De gondold el, ha pl. egy író odaírja a novellája elejére: "Hát nem is tudom, ez az első írásom, nem tudom, h. sikerült... stb." Hogy állsz neki?! "Kis kezdő, úgysem alkothat vmi nagyot..." vagy akár el sem olvasod. De ha mindezt mondjuk a végén teszi, és Te nem olvastad ezt előtte, akkor azt is leszűrheted belőle: "Igen?! Ez az első írása, és ilyen jó?" :lol:
_________________________________
"Szólj, gondolj, tégy jót,
s minden szó, gondolat, tett
tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád!"
(Vörösmarty)

k, 2006-10-10 19:22 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Egyet kell értenem veled. Én arra gondoltam, hogy a régi írások közül véletlenszerűen fel lehetne dobni párat, az mondjuk egy hétig ott szerepelhetne valahol a címlapon, mint heti ajánlat. Így nem merülnének feledésbe azok a novellák sem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

k, 2006-10-10 19:23 Blade

Blade képe

Ez jó ötlet, mondjuk végigmegyünk először a Blade novellákon :lol:

Na de komolyan, ezt máshol is láttam és lehet, hogy itt is beválik. Meglátjuk, mit tehetünk.
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 19:35 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Miért ne?
Akár lehetne véletlenszerűen kiválasztott szerzőnként is menni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

sze, 2006-10-11 06:47 Brother T

Brother T képe

Blade hetet tartunk? Nem önzés az picit ;) :D
Akkor már előre várom a Brother T hetet 8)
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

sze, 2006-10-11 07:08 Blade

Blade képe

Pojén volt, nem önzés. ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2006-10-11 10:14 Brother T

Brother T képe

Elhiszem, azért is tettem a végére:D
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

sze, 2006-10-11 06:45 Brother T

Brother T képe

Nekem ez jó ötletnek tűnt, mert más honlapon is tökéletesen bevállt, hogy belőttek pár sort az elejére. Ettől függetlenül, a "Kis kezdő, úgysem alkothat vmi nagyot..." mondatot ellensúlyozná
a pár sor, mert ha megfog vmi az írás elején, akkor hót sicher, hogy elolvasom. De ha nem sikerül egy olvasót lekötni az első sorokkal, akkor lőttek a novella jövőjének (persze nem lenézően mondom ezt, mert nekem is volt első novellám).
Ettől függetlenül a szerző megjegyzésének mozdítását is jó dolognak tartom, de ha a szerkesztők nem értenek egyet velem, hát akkor bukott ügy.
Ti tudjátok...

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

v, 2006-10-22 09:49 Brother T

Brother T képe

Lécci igazítsátok meg azokat a képeket a tollverseny lapján, mert kicsit kusza a kiosztás (értsd belelóg a szövegbe)... Köszi :D

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

v, 2006-10-22 10:04 Blade

Blade képe

Köszi, már mi is észrevettük. Javaslat: válts firefoxra ;)

Az IE mindig külön utakon jár, ahogy az MS is.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-31 06:48 Brother T

Brother T képe

Csak egy hülye kérdés: Jól látom, hogy tünedeznek el a novik az oldalról? Legalábbis a katagória számlálónál csökkenést tapasztalok... 8O
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"- Stupid anti pimping laws! Well pay the man!
- Bender honey, we love You!
- Shut up Baby, I know it!"
Bender - Futurama II/10 -Put Your head on my shoulder

k, 2006-10-31 07:50 Blade

Blade képe

Nehogy...egyet-kettőt törlünk, esetleg visszamenőleg is, de nagy számú fogyás nem lehet.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-31 11:23 Styra

Styra képe

A tünedezések miattam vannak. Elkezdtem rendet rakni :)
Előfordul, hogy egy embernek több csoportja is van egy szekción belül (rejtély, hogy csinálták), no és én őket tettem egybe. Ezért látsz most pl kb 3-mal kisebb számot a Fantasynél is, mert Tim Shaw-nak 2, Misaeriusnak meg 3 csoportja is volt.
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2006-11-01 18:02 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Na igen, de én ártatlan vagyok, tisztelt bíróság. :D

sze, 2006-11-01 20:47 Styra

Styra képe

No, nem akasztunk fel senkit, mostmár rendbe van téve :)
Elnézést a nevesítésekért, de így tudtam szemlélteni...
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2006-11-01 18:22 Misaerius

Misaerius képe

A scriptorium "bezárása" miatt történt. Egyszer hozzá akartam nyúlni az Arngeirhez, és a Küldésre kattintás után külön csoportba került, a címe Misaeriusszá változott, és azóta sem tudom szerkeszteni. Ugyanez a helyzet A Sassal is.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

k, 2006-10-31 19:15 Styra

Styra képe

Sőt, a további tünedezésektől se ilyedjenek meg az emberek, úgy látom Ritus is takarításba kezdett :)
De novella nem veszik el.
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

k, 2006-10-31 19:52 Ritus

Ritus képe

Rend a lelke mindennek... ;)
_________________________________
"Szólj, gondolj, tégy jót,
s minden szó, gondolat, tett
tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád!"
(Vörösmarty)

v, 2006-11-05 11:08 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Csak egy apró kérdés: MIÉRT NEM TUDOK AVATART CSERÉLNI? Már kezdek megbolondulni tőle... ja, és mielőtt kérdeznétek természetesen a Firefox leújabb verzióját használom, a kúki-k engedélyezve, meg minden... hiába törlöm le a régit, visszamászik. Pedig már a gépemen sincs fenn.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SLC

v, 2006-11-05 11:12 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Hiába, a szellemi kivetülésünk erősen ragaszkodik hozzánk :)

v, 2006-11-05 17:08 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Köszönöm az ötleteket!
Igen, a szellemi kivetülésünk ragaszkodik, de mi van, ha megváltozik ez a kivetülés? Hmm hmm...
:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

v, 2006-11-05 11:42 Misaerius

Misaerius képe

Töröld még egyszer, ha engedi, ha nem, akkor töltsd fel az újat. Töltsd fel újra, reinstall, ha még midig nem jó, töltsd fel újra. Szenvedni kell vele, tudom, de egyszer csak összejön.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

v, 2006-11-05 14:10 Blade

Blade képe

Cseréld le az avatárt, várj egy félórát és nézd meg. ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-11-06 20:15 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Feladom. Ez az avatar olyan szintem ragszkodik hozzám, hogy képtelen vagyok lecserélni. Már mindent kipróbáltam, ami csak eszembe jutott.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

h, 2006-11-06 20:30 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Kitöröltem az avatárod. Most próbáld feltenni a másikat!

k, 2006-11-07 17:39 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Köszi!
Az eredményt itt láthatod :lol:
Ettől már nem szabadulok meg...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

k, 2006-11-07 18:14 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Cornelius! Próbaképpen feltettem neked egy képet. Működik a feltötltés, csak arra kell vigyáznod, hogy a kép ne legyen nagyobb 80x80 képpontnál.

sze, 2006-11-08 13:07 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Köszönöm a fáradozásod, délután megpróbálok feltenni egy másikat. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

sze, 2006-11-08 13:30 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Persze! Azért tettem fel, hátha így megtörjük az ördögi kört. Próbálkozz!

sze, 2006-11-08 20:54 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

:lol:
Már nem tudom ez milyen kör. A Giger-avatár átka. Most már kezdek hinni benne.
A freemail-edre küldök egy jó öreg Sandman-t avatarként :)
Csak 79x72 pixel, de nem fogadja a rendszer. Ez van...
Köszönet a segítségért!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

cs, 2006-11-09 06:05 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Megvan a hiba gyökere, úgy hívják: Mozilla Firefox. 8O
Le kell írtanom a gépről, aztán újratelepíten az egészet.
Megtört az ördögi kör. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

cs, 2006-11-09 09:33 Blade

Blade képe

De akkor már a 2.0-t telepítsd.
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2006-11-09 17:24 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Naná hogy! Szoftverben otthon vagyok :)
No sikerült, itt az új, tökéletesített Firefox.
Most már télleg látom az avataromat. Eddig csak a régi jelent meg.
Valami kúki-probléma volt a dolog gyökere, és ami a legfurcsább, a céges gépen ugyanez a hiba jelentkezett. Az újratelepítés ott is megoldotta a gondot.
Köszönet mindenkinek a segítségért!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Senki sem tekinti magát a legkevésbé is adósnak, ha időt kap, holott ez az egyetlen, amit még az sem tud visszafizetni, aki hálás érte.
(Seneca)

p, 2006-11-10 11:59 Brother T

Brother T képe

Indíthatnánk folytatásos onlájn kalandokat, mint rpg-n...

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
Utolsó mondás:"Maradt még gránátunk? Dobj ide egyet!" :D

p, 2006-11-10 12:31 Blade

Blade képe

Mire gondolsz pontosan?

Fejtsd ki itt: rpg fórum
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2006-11-11 14:13 Brother T

Brother T képe

Kifejtettem... de úgy látom nem tolong a tömeg... :~(
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
Utolsó mondás:"Maradt még gránátunk? Dobj ide egyet!" :D

szo, 2006-11-11 14:12 Brother T

Brother T képe

Itt nincs szöveg, csak vonalak...

http://karcolat.hu/node/1990
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
Utolsó mondás:"Maradt még gránátunk? Dobj ide egyet!" :D

szo, 2006-11-11 14:46 Ritus

Ritus képe

Az író valamiért eltüntette a novelláját... gondolom én is, h. törölni szerette volna, amit vmiért nem tudott megoldani és helyette kitalálta a csíkozást. :)
Nah, én meg gondos szerkesztő lévén sikeresen töröltem ezt az oldalt. ;)
_________________________________
"Szólj, gondolj, tégy jót,
s minden szó, gondolat, tett
tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád!"
(Vörösmarty)

szo, 2006-11-11 16:00 Blade

Blade képe

Eegen, ha nem akarja, nem lesz fent. De azért ilyent többé ne játsszunk...

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-11-13 16:45 Brother T

Brother T képe

Kifejtettem az onlájn kalanddal kapcsolatos dolgokat a fórumon, de úgy tűnik még nem tolong érte a nép... nem lehetne ez ügyben vmi népszavazás félét összehozni? Vagy mittom... :?:
Jó lenne összedobni egy ilyen kalandocskát. Szal döntsetek lécci ez ügyben.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
Utolsó mondás:"Maradt még gránátunk? Dobj ide egyet!" :D

h, 2006-11-13 18:41 Blade

Blade képe

Ki döntsön? :)

Ha nem kell a népnek, akkor felesleges. Esetleg reklámozd még a fórumon valamilyen formában.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-11-13 19:29 Brother T

Brother T képe

Mire gondolsz pontosan?
Sztem az lehet a gond, hogy mindenki játéknak nézi, vagy nem is olvasta még, mert az rpg rovatban van. Ha lenne vmi ötleted, hogy hol lenne jól látható... :roll: MEGVAN!
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
REKLÁM !!!

Onlájn kalandot szeretnék indítani a karcolaton...
Példa rá: http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=SF&f=202

v, 2006-11-26 19:57 Fishbone

Fishbone képe

Jé, rájöttem, hogy a főszerkesztő úr az testvérem osztálytársa volt. Feltéve, hogy két éve érettségizett, ha nem, akkor mégsem tudom, kicsoda. :)
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

v, 2006-12-10 08:52 Brother T

Brother T képe

A friss tartalom gomb hiányzik a menümből... először azt hittem csak az Explorer a ratyi, de Operában is. Lécci nézzetek utána.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
REKLÁM !!!

Onlájn kalandot szeretnék indítani a karcolaton...
Példa rá: http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=SF&f=202

v, 2006-12-10 09:37 Blade

Blade képe

Meg még van 1-2 gizgaz az oldalon, igyekszünk helyretenni, addig legyetek türelemmel, mint a keleti bölcsek. :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-12-18 07:37 Brother T

Brother T képe

Gond van, nem is kicsi!

Néhány napja a karcolatot alig bírom elérni, lassan tölt be, ha betölt egyáltalán, de gyakran az sem biztos... (Nem csak Explorerben van ez így, a legújabb Opera sem viszi.) Nem tudom, mi baj lehet, mert eddig normálisan ment, más honlapokat simán betölt. (Minden hálózati és internet beállítást végignéztem, sőt Kerio sem fogja visza)

Valakinek van ötlete?
________________________________________________________________
Out of order...

h, 2006-12-18 07:42 Blade

Blade képe

Van, mi is észrevettük. Oknyomozó csoportunk rávetette magát a problémára. ;)

Reméljük, minél előbb megoldódik, mert jelenleg elmegy az ember kedve, mire bejön egy oldal.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2007-01-09 13:17 Blade

Blade képe

Begyorsult a Karc újra, visszakerült a friss tartalom menü is, használjátok egészséggel.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-03-09 10:19 Chronic

Chronic képe

Hello, új tag vagyok, és szertném bekülden inéhány írásomat. Lehet hogy hülye kérdés, de muszáj begépelni az egész írást? Nem lehet elküldeni egy e-mail címre?

p, 2007-03-09 11:22 Brother T

Brother T képe

Fölös begépelned. Fogod a szövegedet azt' Ctrl+C és utána a beküldés részhez Ctrl+V... ennyi a dolog nyitja ;)
________________________________________________________________
Kicsi a bors, de erősek a karizmai :)

p, 2007-03-09 12:24 Chronic

Chronic képe

Kösz tesó!

p, 2007-04-27 06:55 Blade

Blade képe

Továbbra is várjuk az ötleteket, hogy mit szeretnétek látni még a Karcon!

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2007-07-25 20:42 horrorking

horrorking képe

Talán egy-két új Pályázat-kiírás feldobná a dolgot. Vagy netán oka van annak, hogy olyan rég nincs?
________________________________________________________________
Sose fojts vissza, ne hallgass el magad előtt semmit, ami a saját gondolatod ellenében gondolható.

cs, 2007-07-26 08:03 Blade

Blade képe

1-2? 1 nem is elég? :)

Nemrég volt az előző pályázat, máris lenne igény egy újabbra?

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2007-07-26 10:08 horrorking

horrorking képe

A januárira gondolsz? Tudtommal már július vége van. ;)
Egyébként bocsi, hogy ilyenekkel zaklatom a szerkesztőséget, de nemrégóta vagyok karcos, és mindenben ki szeretném magam próbálni. Van egy-két tag itt a honlapon, akikkel szívesen versenybe is szállnék, ha volna rá lehetőség. 8)
És mellesleg 1 is elég, ha jó a téma. Ha több van, az csak azért lenne jó, hogy testreszabottan lehessen választani (nem mindenkit lehet ugyanarra a műfajra/témára rábeszélni).
________________________________________________________________
Sose fojts vissza, ne hallgass el magad előtt semmit, ami a saját gondolatod ellenében gondolható.

cs, 2007-07-26 14:26 Blade

Blade képe

Na jó, majd meglátjuk, mit tehetünk az ügy érdekében...
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2007-07-17 10:38 Blade

Blade képe

Kicsit lassabban fognak felkerülni a novellák mostanában, bocsi, ilyen ez a nyár...

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2007-07-18 16:15 Fishbone

Fishbone képe

Nem baj, addig klikkelünk! :)
Amúgy tényleg jön is belőle pénz?
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

sze, 2007-07-18 19:37 Blade

Blade képe

Ha elég sok klikk lesz, akkor igen, úgyhogy érdemes.
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2007-07-25 19:28 Blade

Blade képe

Kedves Beküldők, gondolom már nagyon várjátok a novikat, ígérem, legkésőbb hétvégén mindent átolvasok.
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2007-09-19 10:04 Blade

Blade képe

Van egy kis torlódásunk, már ami a beküldött novellákat illeti, csak türelem...

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

cs, 2007-09-20 13:40 Fishbone

Fishbone képe

Lenne egy kérdésem. A tagok adatlapjánál a fél évvel ezelőtti adatbázishiba, vagy fene tudja milyen hiba óta nem lehet megnézni az illető alkotásainak listáját?
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-09-20 14:54 tg

ja igen, elfelejtettem visszakapcsolni, most mar jo lesz

cs, 2007-09-20 20:52 Fishbone

Fishbone képe

Köszi, szeretem ezt a funkciót. :)
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

p, 2007-09-21 06:38 Blade

Blade képe

Én a palacsintát szeretem. :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2007-09-21 07:05 Szantorina

Szantorina képe

Akkor ne fájdítsam azzal a szíved, hogy szombaton palacsintapartit rendezek otthon, ugye? (minimum 150 darabot kell előállítanom).
Azért ez az új ellenőrző kód, amit kér a rendszer a hozzászólásokhoz, simán elmenne a szemorvosnál is. :)

szo, 2007-09-22 18:27 Brother T

Brother T képe

Egy kedves szerkesztő munkatársat kérek, fáradjon a Horror szekcióhoz! Ismétlem, egy szerkesztő munkatársat kérem, fáradjon a Horror szekcióhoz. Ugyanis majd kiböki az elején a szemem a Zombi hadművelet első része, aminek a listában máshol a helye! ;)
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

szo, 2007-09-22 21:08 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ügy megoldva. Jóccakát, holnap terepgyak, aki a Hűvösvölgyben kirándul keressen egy hatvan fős csoportot, akik bőszen növényt határoznak, én is ott leszek. Csak ordítson, hogy Dórit keresi a karcolatról. :D (Vagy használhatja a Szendrei Dórát is, nem haragszom meg érte. ;) )
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2007-09-23 10:04 Brother T

Brother T képe

Ki sem mozdulok, megfáztam :(
De attól még üvöltözhetek lázas állapotban, hogy a Dórit keresem :)
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

v, 2007-09-23 10:16 Blade

Blade képe

Hol, a medencédben? Ilyenkor már nem szabad kint fürdeni :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2007-09-23 10:43 Brother T

Brother T képe

Akkor lehet, hogy az volt a baj, hogy jeges vízben fürcsiztem :)
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

v, 2007-09-23 15:42 Fishbone

Fishbone képe

Növényhatározás, mint terepgyakorlat? Persze, titeket szerintem átvágtak. Mentek kaszálni, ásni, kapálni, gyomlálni, lapátolni!
De az is lehet, hogy csak haveromat verték át, de nagyon. :D
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

v, 2007-09-23 18:54 Bloody Dora

Bloody Dora képe

A haverod vert át Téged... van növényhatározás, mint terepgyak, van erdőkarbantartás (kaszálás, favágás, ültetés, stb.), és van erdőmunkálati gyakorlat az egyetemen. Nekem utóbbi kettő csak jövőre, önkéntes munkában, idén nem engedtek el. :) Nem mintha nagyon szerettem volna...
(Freudi ellenőrző kód: orvul. :D )
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2007-09-25 14:30 Fishbone

Fishbone képe

Hát, lehetséges... Akkor majd kérdőre vonom haveromat. Bár lehet, hogy náluk Miskolcon más a helyzet. :D
Na mindegy.
.

__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

szo, 2008-01-05 17:13 isslac

Amúgy miért nincs az oldalon egy fanfiction részleg? Ha valaki fanfictiont akar írni mondjuk a gyürük urából vagy más ismert fantasy/sci-fi könyvböl akkor azt töltse fel és írja oda hogy ez egy fanfiction? Lehet hogy eddig azért nem volt , mert senki sem akaert fanficet feltenni, de ha valaki talán elolvas egy köbyvet és azt gondolja könnyebb abból írni egy fanfictiont? Lehet hogy hülyeséget mondok , de ez csak úgy eszembe jutott

szo, 2008-01-05 17:35 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Egy fanfic van, pont GyU-s, de azért legyenek már eredeti ötletei az embernek, nem csinálunk ebből rendszert. Aki fanfictiont akar, az menjen olyan oldalra, ahol ezt várják. Persze szabad, viszont akkor úgy nézzük, hogy ha ismert a könyv, akkor a stílusát is vegye át. Egyébként fanfictont írni nehezebb, mint saját ötletet kidolgozni, mivel vannak szerzői jogok. Bár népszerű a cc, sokat megenged, de azért azt sem könnyű betartani.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2008-01-05 17:54 isslac

Ezt én is belátom, amúgy is csak egy ötlet volt.

szo, 2008-01-12 20:14 Brother T

Brother T képe

Szégyenlem, de bevallom, a legtöbb cuccom fanfic... :oops:
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

szo, 2008-01-12 11:23 Blade

Blade képe

Tejóég, mennyi novellát küldtök...hát Ti sosem alszatok?? :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

szo, 2008-01-12 11:51 Soregi

Soregi képe

Sok a beküldött írás? Remek! Hirdessetek minden héten egy győztest (a bronztollat úgyis rettentő nehéz elérni, így lenne egy közelebbi cél), aztán a hónap végén a négy Heti Bajnok novella közül lehessen szavazni a Hónap Novellájára. Vagy döntsetek akkor is Ti, szerkesztők.
____________________________
Ki messze száll, elhagyván a földi bánatot, az túléli a mát, és túl a holnapot.

szo, 2008-01-12 11:53 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ez nem rossz ötlet. :)

szo, 2008-01-12 11:57 Soregi

Soregi képe

Persze ennek megvan az a "veszélye", hogy még több írás érkezik majd. :)
____________________________
Ki messze száll, elhagyván a földi bánatot, az túléli a mát, és túl a holnapot.

szo, 2008-01-12 12:27 Blade

Blade képe

És ha van három "A hónap novellája" írása, akkor kap egy bronzot? ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

szo, 2008-01-12 15:47 horrorking

horrorking képe

Igen, Blade... Ez valóban nagyon jó ötlet. :)
De nekem még jobb van: csináljuk azt, hogy ezentúl csak annak az írása kerülhet fel az oldalra, akinek van már legalább 3 bronztolla. ;)
Aztán rábízzuk az illetőre, hogy hol szerzi meg...
------------------------------------------------------------
"A szerkesztőnek mindig igaza van." Ebből következik, hogy egyetlen író sem fogadja meg a szerkesztője tanácsát...

h, 2008-02-04 09:31 Blade

Blade képe

Kedves Karcolók,

örömmel jelentem be, hogy 2008. januárban látogatottsági rekordott döntöttünk, méghozzá nem is kicsit meghaladva az eddigi csúcsot (2007. október).

Köszönjük mindenkinek az olvasgatást, írásokat és véleményeket, várunk Titeket továbbra is!

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

h, 2008-02-04 17:04 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hurrá! :D
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

h, 2008-02-04 18:10 Soregi

Soregi képe

Csatlakozom: ez remek! Gratulálok a Karcolatnak! Magaménak érzem a sikert, hiszen én is csak bő egy hónapja vagyok itt, szóval +1 fővel hozzájárultam a rekordhoz. :D
____________________________
Ki messze száll, elhagyván a földi bánatot, az túléli a mát, és túl a holnapot.

cs, 2008-02-07 21:00 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Van a honlapon helyesírást megvitató topic? Kellene. Például, jól írom-e azt a szót, hogy "kollapszál"? A másik nagy örök dilemmám a griffmadarakból álló falka. "Griffalka?" A "sakkészlet" mintájára ezt súgja helyesnek az ösztönöm... Tudom, ott a helyesírási szabályzat, csak abban sokáig kell keresgélni, és lehet, hogy az adott szóban továbbra sem vagyok biztos. A net meg mindig is kényes talajnak bizonyult helyesírás terén. Szóval, jó lenne egy olyan topic, ahol az írók felvetnek egy-egy szót (kifejezést), és valaki okos, aki véletlenül pont tudja az erre vonatkozó szabályt, visszaírja a helyes írásmódját a szónak / kifejezésnek.
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

p, 2008-02-08 14:08 Blade

Blade képe

Hát ha van rá legalább 5fős igény, csinálhatunk. ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2008-02-08 14:43 isslac

Egy fö jelentkezik!

p, 2008-02-08 15:15 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Nem egy hülye ötlet.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-02-14 14:40 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Ááá, másik nagy kedvencem: "végülis": egybe, vagy külön? Végül is, nem mindegy...
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

cs, 2008-02-14 14:51 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Végül is...
Külön. :)

p, 2008-02-22 05:23 Randolph Cain

Randolph Cain képe

sziasztok, lehet nem ide kéne írnom, de egyelőre nem találtam jobb helyet. csak érdeklődnék, hogy mit kell még tennem ahhoz, hogy felkerüljön a novellám az oldalra? két napja küldtem be 2-t, és tökre érdekelne a véleményetek, mert előtte még nem mutattam meg olyan emberkéknek, akik objektív értékelést adtak volna róla... szóval tűkön ülök, parázom, rágom a körmöm miegymás... tönkrementek az idegeim, nem tehetitek ezt velem :) kérem valaki jelezze, hogy azon kívül, hogy beküldés/írások menüben felraktam, beküldtem, kell még valamit tennem? előre is köszönöm a választ

p, 2008-02-22 08:09 Blade

Blade képe

Neked annyi a tennivalód, hogy türelmesen vársz ;) Sok - szerencsére - a beküldött novella és kevés a szerk, de a hétvégén felkerül biztosan.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2008-02-22 10:12 Randolph Cain

Randolph Cain képe

Oks, köszönöm szépen... azt hittem vmit elrontottam, vagy ilyesmi :)

szo, 2008-03-08 15:02 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

"Ezzel egyidőben" vagy "Ezzel egy időben" ?
Más: csak én tartom ennyire fontosnak a helyesírást? Vagy pedig mindenki tud mindent...
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

szo, 2008-03-08 15:19 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Eddig csak Neked jutott eszedbe nyilvánosan is megkérdezni. :)
EK: izgat. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2008-03-22 14:28 Crystalheart

Nem tudom, írták-e ezt már korábban, de azért csak bebököm. :)

A fórumban ugye alapértelmezés szerint a beágíazott nézettel találkozhatunk, ez azonban néha nem jön jól, pl ha meg akarom gyorsan nézni az új hozzászólásokat. Ha egyszerűre állítom, akkor olyan, mint egy átlagos fórumon, azt leszámítva, hogy fogalmam sincs, mire válaszolt... A javaslatom az volna, hogy ha az adatbázisban már úgyis eltároljátok, mire ment a válasz, akkor nyugodtan ki lehetne tenni a hsz. címsorába (vagy alá, mindegy), hogy név szerint kinek és mikori hsz-ára ment a válasz, esetleg egy link is egy hsz előtti címkére; bár nem volna rossz még mellé sem, ha sorszámoznátok a hozzászólásokat topikonként a kiíratáskor, ez már önmagában hasznos lehetne. Ezek nem nagy módosítások... Bár valamennyi időt igényelnek, természetesen.

Amúgy nem rossz az oldal egyáltalán. Saját mű, vagy egy tartalomkezelő rendszerre épül? Vagy fele-fele? :)

Üdv
___
"Buzogányok csaptak le, pajzsok törtek nyomán, sisakok hasadtak, kardok hulltak földre, kiáltások és sikolyok, ordítások és hörgések ezreivel telt meg a völgy. A zord Halál óriás-kaszájával szántotta az emberek tömegeit..."

szo, 2008-03-22 15:58 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Nagyon egyszerűen meg tudod nézni az új hozzászólásokat a bal-felső sarokban lévő menük közül a "friss tartalom" használatával. Előhozza neked az összes új írást és hozzászólást, sőt odaírja mellé, hogy ebből még mennyi az új, azaz, amit még nem láttál. Az új írások mellé piros csillagot tesz, az új hozzászlásokhoz pedig odaírja, hogy hány darab. Tovább segíti az eligazodást, hogy miután az "x db új" jelzésre kattintasz, akkor az általad még nem olvasott hozzászólásoknak a beküldési idejét (jobb oldalán felül) vastag betűkkel különbözteti meg.
Szerintem ez az egymás alá igazított rendszerű hozzászólás-, vagy fórombeállítás sokkal inkább áttekinthetőbb, mint egy adathalmaz, hogy mi hová szól. Egyszerűen ránézéssel megállapítható, hová címezték, nem kell visszakeresgélni.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-03-22 16:35 Crystalheart

Persze, nem is mondtam, hogy ezen változtatni kellene, csak az "Egyszerű" nézetet nem volna káros kicsit továbbfejleszteni. Én Prohardver!-hez vagyok szokva. :DDD

De kösz a tippet, fogom is alkalmazni...
___
"Buzogányok csaptak le, pajzsok törtek nyomán, sisakok hasadtak, kardok hulltak földre, kiáltások és sikolyok, ordítások és hörgések ezreivel telt meg a völgy. A zord Halál óriás-kaszájával szántotta az emberek tömegeit..."

szo, 2008-03-22 17:32 Blade

Blade képe

Majd ha találsz még 10-1000 embert, akinek nem tetszik így, akkor elgondolkodunk a változtatáson ;) Üdv a Karcon amúgy!

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

szo, 2008-03-22 18:11 Crystalheart

Végülis, nem olyan fontos, amíg nem olyan nagy a forgalom, hogy az ömlesztett nézetből (friss tartalom) is el lehessen igazodni. (10-1000 az tízezer :P)
___
"Buzogányok csaptak le, pajzsok törtek nyomán, sisakok hasadtak, kardok hulltak földre, kiáltások és sikolyok, ordítások és hörgések ezreivel telt meg a völgy. A zord Halál óriás-kaszájával szántotta az emberek tömegeit..."

sze, 2008-04-16 08:16 Blade

Blade képe

Tejóég, hogy özönlenek a novellák! Mit ettetek, betűlevest? Vagy csak egyszerűen a tavasz hozta meg az alkotókedvet? :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2008-04-16 09:36 Grindelwald

Grindelwald képe

Szerintem norm az oldal.De már majdnem két napja beküldtem az egyik irásom,de semi jelét nemlátom annak,hogy megislenne az oldalon.MIÉRT????

--------------------------------------------------------------------------
_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 09:49 Blade

Blade képe

Lásd alább. Sok az írás, kevés a szerkesztők ideje, de igyekeznek...és az olvasókat sem szabad elárasztani.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2008-04-16 09:59 Grindelwald

Grindelwald képe

Elnézést még egyszer!

-------------------------------------------------------------------------

_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 09:53 miyoku

miyoku képe

2 nap után türelmetlenkedsz? :)
örülj, h felkerül! komolyan néhánya úgy állnak az oldalhoz mint ha vm
szolgáltatás, v automata lenne.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 09:58 Grindelwald

Grindelwald képe

Egyáltalán nem igy álok hozá.egyszerüen még uj vagyok és nem nagyon értem az itteni dolgokat.BOCSÁNAT!
-------------------------------------------------------------------
_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 10:29 miyoku

miyoku képe

jújjjj
így, állok hozzá, új. helyesen.
semmi gond. :)
ez egy irodalmi oldal, szóval gyakorolhatnád a helyesírást, 3 mondatban ennyi hiba.
amúgy az is lehet, h visszadobták, akkor pedig nézd meg a privát levélkéidet.
:::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 10:50 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Kötekedhetek? :D
*
Kezdőbetűk legyenek nagyok a mondatok elején.
"jújjjj" - Nagy kezdőbetű, mondatvégi írásjel.
"így, állok hozzá, új. helyesen." - Idézőjel használata javasolt.
"3 mondatban ennyi hiba." - Szám itt betűvel írandó, így: három.
"h visszadobták" - Hogy.
*
Bocsi, de ha már belekötöttél másnak a fórumbeli helyesírásába, akkor ügyelj a sajátodra. :D
(Azért remélem, nincs harag, csak tréfálkozok. :))
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

sze, 2008-04-16 10:57 miyoku

miyoku képe

ezek súlyos helyesírási hibák voltak, nem a szokásos fórumozás közben előforduló pongyolaságok, rövidítések.
ezek szúrták a szememet. ok, h elmagyarázta mért ír így, de azért egy ált ne hasonlítgassunk már egy rövidítéshez.
egy csomó hiba ok, engem csak a nagyon durvák zavarnak. grindelward azóta viszont elmagyarázta, h mért ír nehezen.
:::::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 10:56 Grindelwald

Grindelwald képe

Mág nem dobták vissza hálistennek.A mostanim müvemet a tanárom kijativotta.Remélem jó lesz!
Azért köszi!:)
---------------------------------------------------------------------------
_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 11:07 miyoku

miyoku képe

na, akkor még egy kis türelem és fel fog kerülni. engem máris kíváncsivá tettél. :)
:::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 11:18 Grindelwald

Grindelwald képe

Amugy sajnos nincs programom,ORORSZ a Windows csoda,hogy tudok magyarul irni.

sze, 2008-04-16 11:14 Grindelwald

Grindelwald képe

Remélem fog tetszeni!:)

sze, 2008-04-16 11:20 miyoku

miyoku képe

ha két napja küldted be, akkor remélhetően a következő szórásban már benne lesz.
csak tudod a pályázatra is érkeznek be írások.
::::::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 11:24 Grindelwald

Grindelwald képe

Éretm,semi gond.Csak kissé türelmetlen voltam.Mert ez az elsö irásom.

_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 11:29 miyoku

miyoku képe

fent lesz, nyugi! :)
csak nem mindennap kerülnek fel új írások.
megkérdezhetem, h mit olvasol?
::::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 12:44 bellamaria

bellamaria képe

Grindelwald:
Lelophatom a töködet? Az ehető növények közül nekem Ő tetszik a legjobban. Olyan jóságos
a képe...
Egyébként nekem is nagyon cifra a billenytűzetem, de át lehet állitani a nyelvi eszköztárat, igy csak
hosszú i nincs. Habár evégett is már szivtam eleget.

sze, 2008-04-16 13:06 Grindelwald

Grindelwald képe

XAXAXAXAXA.Nyugottan a tiedlehhet a disz tőkőm:)Nekem van magyar beti,ugy ahogy montad nincs hoszu i.De én magyarul tudok beszélni de irni egy kicsit nehézkesen mertsokat beszélek ide haza UKRÁNUL.De magyarul irni sokkal inteligensebb,több szófordulat,szeretek magyarul irni,csak sajnos nem tudok:(

sze, 2008-04-16 13:24 bellamaria

bellamaria képe

köszönöm :oops:
Csillagtök. Felénk úgy hivják.

sze, 2008-04-16 13:31 miyoku

miyoku képe

jóságos? :O
h lehet egy tök jóságos?
::::::::::::::::::::::::::::
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

sze, 2008-04-16 15:04 bellamaria

bellamaria képe

Nyilt, őszinte és becsületes képe van, nem? Mármint a csillagtöknek.

sze, 2008-04-16 15:08 Grindelwald

Grindelwald képe

Neharagudj de már,hogy leget becsületes képe egy töknek?

_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 15:39 bellamaria

bellamaria képe

Miért? Táncsak nem lopott, vagy ne adj isten káromkodott? :) Tök ártalanul pislog ki a levelei
közül, bizalomgerjesztően néz a világba, hagyja magát még ide is elhurcolni :) Ettől ártatlanabb
már csak akkor lehetne, ha ő lenne a tejbetök :lol:

sze, 2008-04-16 15:52 Grindelwald

Grindelwald képe

Tejbe TÖK?!Uristen :) Aranyos ahogy beszélsz rolla,de engem nem tutsz meggyözni,szerintem egy éllettelen(lali)TÖK!

_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 15:11 Grindelwald

Grindelwald képe

kicsit olyan lalis:)

_Légy mindig jelentéktelen,a titkokat nelezsd meg,az embereket ne vezsd meg!!!_

sze, 2008-04-16 17:34 Sütiszörny

Sütiszörny képe

"Lelophatom a töködet?" :oops: Dehát itt gyerekek is vannak, kérem! :D
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

h, 2008-04-21 08:09 Blade

Blade képe

Bocsánat, kicsit lassan kerülnek fel a novik, de igyekszünk.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2008-05-16 19:35 Arendyr

Kicsit lassan? Emberek, ti még nem küldtetek semmit az RPG.hu-ra...
Ott pláne az egy hét várakozást egy alapos szerkesztői fika követi, míg jobb helyeken az iylesmit az emberek megtartják a novella kikerülése utánra :D
_____________________
May the shadows hide you..

cs, 2008-05-08 11:40 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Egy óra csúszás van a honlapon. Pl a 12.35-kor írt hozzászólásomra azt írja időpontnak, hogy 11.35.

Kéretik ennek utánanézni. :)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

cs, 2008-05-08 14:07 Blade

Blade képe

Nyári időszámítás. Eleinte még engem is zavart, de nemsokára úgyis visszabillentjük az órát ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2008-05-16 19:18 Soregi

Soregi képe

Úgy veszem észre, túl könnyen osztogatjuk az öt csillagot. Persze ha egy írás tetszik, én is odabiggyesztem az ötöst, pedig annak akkor kéne járnia, ha valami nagyon emlékezetesre akad az ember. Ha havonta egyszer adhatnék öt csillagot, biztosan jobban meggondolnám, melyik novella kapja.
Régebben már felmerült, szerintem érdekes lenne, ha a szerkesztő Urak és Hölgyek minden hónap végén kiválasztanának 5-6 nagyszerűnek ítélt novellát, amelyek közül szavaznunk lehetne a legjobbra (mondjuk a hónap 10-ik napjáig, hogy ne húzódjon sokáig). Azt az egy szavazatot biztos jobban meggondolnánk, mint a csillagokat.
____________________________
Ki messze száll, elhagyván a földi bánatot, az túléli a mát, és túl a holnapot.

p, 2008-05-16 19:27 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Szerintem az "emlékezetes novella" kategóriára találták ki a bronztollat. Bár ki tudja, az túl ritka (én még nem láttam kiosztani, mióta itt vagyok), az öt csillag meg... túl gyakori lenne?
Mondjuk ez a szavazásos nem lenne rossz ötlet, lehetne egy "Hónap novellája" cím is.
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

p, 2008-05-16 19:43 Fishbone

Fishbone képe

Én eddig, ha emlékeim nem csalnak, összesen egyszer adtam 5 csillagot. Mikor is jöttem először a karcra? Hmm... talán már több, mint egy éve.

Lassan végre csak eljutunk a havi bádogtollig. :D 5 bádogtoll egy bronztoll. :D Ha valaki beküld másfél havonta egy novit, így akkor is legalább 8 hónap kell, hogy kigyűljön egy bronz, de akkor már brutál az író.
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

p, 2008-05-16 20:40 Styra

Styra képe

Én sem adom túl könnyen az ötöst, lehet pár jószívű olvasó nem akarja elkeseríteni társait.
A hónap novellája ötletet már sokszor felvetették. Erre csak azt tudom mondani, amit a lassú kikerülésekre is szoktunk, mivel nekünk ez nem munkahely, sajnos nem érünk rá annyit foglalkozni a honlappal, mint szeretnénk. Azt hiszem ez rám végképp igaz, mert sokszor eltűnök innen akár egy hónapra, vagy többre, mert túl sok a dolog a sulival, szakdoga, Zhk, miegymás. Dóri még jobban bírja mint én, nem tudom hogy csinálja :), és Eve sem ér mindig, Rem meg teljesen eltűnt egy ideje, sokszor van, hogy szinte csak Blade rakja fel a novikat és véleményez. Szóval így ezt egy kicsit nehéz megoldani...
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

p, 2008-05-16 20:43 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Megértjük. No nem baj, ha egy novella jó, úgyis kiderül. :)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

p, 2008-05-16 20:47 Styra

Styra képe

Ja, amúgy volt már bronz toll jelölt, mióta itt vagy, de csak a szerk.-ek között került szóba, aztán nem adta volna meg mindenki rá az ötöst.
Ja, ez Fishbone-nak szólt
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2008-05-21 20:41 Blade

Blade képe

Embörök! Ha van rá igény, szervezhetünk rendszeres vagy rendszertelen Karc chat-et. Nos?

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2008-05-21 21:27 Styra

Styra képe

Én igénylem :D
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2008-05-21 21:29 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Jó ötlet. :)

sze, 2008-05-21 21:30 Styra

Styra képe

Remek, a szerkesztők megszavazzák :D kérdés, lesz-e társaságuk :?:
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2008-05-21 21:31 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Jó terep lesz, hogy "élőben" lekapjanak minket a 10 körmünkről. :)
Engem különösen, amiért nem vagyok kíméletes :P

sze, 2008-05-21 22:02 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Máris csetelek. :)

cs, 2008-05-22 16:46 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Rendben! Csak szóljatok előre!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-05-22 16:52 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Na, jön valaki csetelni?

cs, 2008-05-22 16:58 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Majd egy másik időpontben. :( Itt állnak melettem, és a számítógépet követelik. :x Sajnos nem csak az enyém. Kénytelen vagyok átadni. Milyen gonosz a világ! :(
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-05-22 17:01 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ahogy érzed.

cs, 2008-05-22 19:04 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Most jön valaki csetelni?

cs, 2008-05-22 19:07 Tade

Tade képe

Szerintem is jóötlet. De inkább a rendszeres. A rendszertelenről tuti mindig lemaradnék :)
_________________
L.Thade

cs, 2008-05-29 14:11 Blade

Blade képe

Karcolók!

Ne küldjetek verseket, mert csak prózát fogadunk, kösz!

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

cs, 2008-05-29 19:54 Styra

Styra képe

Lehet akkor zárolni kéne a "Versek" menüpontot, mert joggal gondolhatja bárki, hogy az a verseknek van :), törölni a meglévő írások miatt lehet nem lenne szép.
Más.
Mi lenne, ha szombat estére meghírdetnénk egy chat-et, hamár így szóbajött nemrég. Ki ér rá? 8-9-10-11 körül? No? Ha itt páran visszajeleznek, akkor meghírdetjük az címlapon is hírként (remélem más szerkesztőnek is jó, mert nekem lehet csak 11-től... hm)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

cs, 2008-05-29 20:09 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Most szombat? Lehet róla szó. 8-9-10-11-kor pont ráérek. ;)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

cs, 2008-05-29 20:11 Styra

Styra képe

Remek. Reméltem hogy lesz akit nem csábít el a magyar-horvát meccs ;)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

szo, 2008-05-31 16:52 Blade

Blade képe

Elcsábít, de itt van a tv a gép mellett. ;)

Én lehet, hogy leszek, 80 %.

A pályázatról is vannak infóim, illetve saját összegző véleményt tudok mindani, persze egyelőre helyezettek, díjazottak nélkül.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2008-05-30 11:25 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Egerben leszek szombaton :) , így sajnos nem érek rá chat-elni :( . Majd máskor.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-06-01 18:01 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Megjöttem Egerből (Kér valaki egri bort?), de a chatről lemaradtam. Jövő hétvégén meg Pestre kell mennem. Kirándulás, buli, jaj nekem, mi jöhet még? ;)
Jaj, csak a túrákról maradok le! :~(
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-06-01 18:48 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Chaten felajánottam a túrós rétes sütimet. Ekkor kábé két percre megszűnt az aktivitás. Mindenki zabált...
Még maradt neked egy kicsi. ;)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

v, 2008-06-01 19:15 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Köszi! Igényt tartok rá! Majd hozd el a talákozóra! :)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-05-31 14:46 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Ahogy látom, nincs túl nagy érdeklődés...Nem baj, én attól még felnézek 8-9-10-11 tájékán (értsd: 8-tól 11-ig), hátha jön valaki. Legfeljebb írok egy novellát olnline, és csak én fogom olvasni. :P
Ugye a chat az itt a Karcon a menüsorban fellelhető "chat" alatt értendő?
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

p, 2008-05-30 12:17 miyoku

miyoku képe

nem lehetne rendesen megoldani, h a hozzászólások egymás alá kerüljenek, az előzmény megadásával? ez iszonyú zavaró, h örökké lapozgatnom kell és vakarászhatok vissza, h ki alá mi is esik.
- . - . - . - . - . - . - . -
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

p, 2008-05-30 12:26 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Nekem tetszik ez a rendszer. Ha már nagyon sok hozzászólás van, akkor oda szoktam teni ez egérkurzort a legelsőhöz, s aztán a görgővel lapozgatok. Így mindig látom, hol volt a korábbi szegély, s hogy egy későbbi válasz még az előzőhöz tartozik-e, vagy sem.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

p, 2008-05-30 12:33 miyoku

miyoku képe

csak így nagyobb az esélye, h elsaiklom/siklunk egy-egy hozzászólás fölött.
és ha új hozzászólást jelez és lapozol egyet, akkor már nincs kifehérítve az új hozzászólás.
- . - . - . - . - . - . - . -
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

p, 2008-05-30 12:36 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Varázsolj a beállításoknál, valamelyik csak megoldja... (hiába a szerkesztőség, én mindig is ezt a beállítást használtam, a többiről nem tudom, mit csinálnak).
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2008-05-30 12:37 miyoku

miyoku képe

ja, h lehet trükközni! áhá, mindjárt kipróbálom.
hát...nem lett áttekinthetőbb. :(
- . - . - . - . - . - . - . -
S im egyszerre ajtóm roppan,
Mintha egy kéz félve koppan
– dobban ajtóm csöndesen

v, 2008-06-01 14:20 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Volna pár kérdésem, amit chat közben elfelejetettem feltenni. (Hiába no, nagyon kellett jobbra-balra kapkodni a fejet...)
Az "ismert írók művei" között mért nincs ott Eve Riegel? Vagy ő még nem számít ismertnek? :)
Mi a helyzet a karcolati scriptoriummal? Mit lehet tudni róla, mi volt a célja, miért szűnt meg? Ahogy látom, 2005 vége óta erősen inaktív, mégis például a bevezető animációban ott a felsorolásban a "scriptorium".
Miért határoztatok úgy, hogy verseket mégsem fogadtok el? Kicsi volt az érdeklődés, nem akartátok szétszórttá tenni a Karcot, mégsem tűnt jó ötletnek, stb. (Félreértés ne essék: nincs versem és nem is kívánok írni. :) Puszta érdeklődés.)
A címsorban, jobb oldalt, az a fekete sárkányszerű lény micsoda? :)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

v, 2008-06-01 15:57 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Nem láttad a Gyűrűk urát. Hát, ott van a hátán a nazgult? :)
Milyen bevezető animációról beszélsz? 8O Olyan is van? Még sohasem láttam.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-06-01 16:16 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Címlap, "Üdvözlünk a Karcolaton!" résznél jobbra kis animáció: "Karcolat íróműhely, fantasy, horror, sci-fi, scriptorium, ismert írók művei"
Nazgul? Láttam a GYU-t (meg olvastam is), de elég régen, nem ismertem fel így.
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

v, 2008-06-01 18:03 SirTelen

A versekkel kapcsolatban annyi a megoldás, hogy - mint írták - az egyetlen olyan szerkesztő (Mesemondó) aki valamilyen szinten beválalta, hogy átnézi a beérkező verseket, mostanában nem ér rá.
ek: irha
Már hordom is el... :)
______________________________________________________________
- Sir Telen - nyújtotta kezét a férfi.
- Az enyém is - válaszolta a nő, majd egy kis zavart várakozás után hozzátette:
- Mármint a kezem.

v, 2008-06-01 18:17 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Minden scriptorium célja a tagok fejlődése, és mindegyik halála az érdektelenség. A mienk a 17. fordulónál tart lassan, ez már-már rekord. Bár az alapítók közül már csak egy állja a sarat. :)
A versek bemutatására számos portál vállalkozik. Jónak tartom, hogy a Karcolat nem száll be közéjük. Különben tele volna az oldal ötezer csapnivaló és nagyjából tíz jó verssel. (Abból is nyolcat Telen írna.)

v, 2008-06-01 18:40 Styra

Styra képe

A Scripttel is az a helyzet, mint a versekkel, nincsenek itt azok a szerkesztők, akik beválalták.
(Amellett, hogy Blade ki nem állhatja a verseket :) )
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

v, 2008-06-01 18:57 Blade

Blade képe

Ahogy Styra mondta, utálom a verseket, bezony, mint a gombát és a politikusokat ;)

De a kérdésre is válaszolva: a versek tízezrével jöttek volna, mert 1 perc alatt összedob bárki 4 sort, és kezelhetetlen lett volna ilyen kicsi szerkesztő gárdával + nem igazán értünk hozzájuk -- persze a prózához se annyira, de próbálkozunk..;)

A scriptórium érdeklődés hiányában, ugye (ahogy Tim is írta)...a kötelezettséget senki nem szereti. Lásd Delta műhely.

A sárkanyszerű lény sárkány. :)

Eve hiánya az ismert írók közül azért van, mert nemrég jelent meg könyve, és még nem volt idő beírni a listába ;) Meg ő itt szerkesztő, nem kérkedik ilyesmivel :)

Na, remélem, mindent tudsz már.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2008-06-01 19:00 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Miért van az, hogy ha nem jelentkezek be, de rákattintok egy friss hozzászólásra, akkor odaugrik a lap. Ha viszont bejelentkezek, akkor meg csak a fórum elejére?

v, 2008-06-01 19:17 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Használd a friss tartalom opciót a felső menüsorban. Nálam csak akkor nem ugrik a kellő helyre, ha az már egy másik oldalon van.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-06-01 19:01 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

És miért nem lehet egy csillagot adni?

sze, 2008-06-04 10:56 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Miért, nem lehet?
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.