Anyuék pincéje

Marv kacag a sírón. Flynn és én azonban felültetjük, hiszen szívességet tett a csöppség. Rávertük, és most szarul érzem magam, noha nincs rá okom. Marv szerint nincs.

0
Te szavazatod: Nincs

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

v, 2021-02-28 10:29 Dana

Dana képe

Kentaur:
1. általános kreativitás: 3
2. leíró jelleg: 2
3. szemantikai rugalmasság: 7
4. találékonyság: 3
5. érzelmi hatás:2
Össz:17
Nem tudom eldönteni, hogy a „sírón” egy nagyon durva ékezethiba (síron), vagy egy majdnem ugyanolyan durva alanytévesztés (nincs megnevezve, ki az, aki sír). Ez nagyon nem jó: -5 pont a leíró jellegből. Fogalmunk nincs, mi történik:-4 pont az általános kreativitásból, és azért csak ennyi, mert halványan sejteni lehet, hogy ez akart valami lenni. Mivel nem tudjuk, „mire gondolt a költő”, ezért a találékonyság is -4 pont. Az érzelmi hatás szinte nem is létezik. A szemantikai rugalmasság viszont nagyon találékony és merész: maximális pontszám.

Dana:
1. 3
2. 3
3. 5
4. 4
5. 4 = 19

Az értékelés hasonló, mint az előző esetben. Rövid terjedelemben próbáltál valami ütőset elmondani, de ebben az esetben például annyira lerövidítetted, hogy küzdelmes volt az értelmezés is. Talán egy kis átfogalmazással sokkal jobb is lehetne, elérnéd a célod. Többször neki kellett fussak, hogy úgy nagyjából egyetértsek saját magammal az értelmezés szempontjából.

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

p, 2021-07-09 01:49 Riley Ocean

Riley Ocean képe

Kurta, alany nélkül még inkább. Talán kontextusban működne. A fejemben összerakott novellára gondoltam közben. Köszönöm nektek, hogy fordítottatok rá időt.