Szörny

Láttam, amikor hívtál. Nem vehetem fel, ugyanis a levéltárban vagyok. Megint keresel, és én megint elejtem a bélyegzőt. Igazán feladhatnád! Ezúttal távolabb teszem a telefonod az urnától.

0
Te szavazatod: Nincs

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

v, 2021-02-28 10:27 Dana

Dana képe

Kentaur:
1. általános kreativitás: 5
2. leíró jelleg: 7
3. szemantikai rugalmasság: 7
4. találékonyság: 7
5. érzelmi hatás: 7
Össz:33
Végre egy igazi pár mondatos, és mégis ütős történet, majdnem mindenre maximális pontszámot kapott, egyedül az általános kreativitásból vontam le két pontot a felsejlő logikai baki miatt, ami pont a csattanót teszi tönkre: miért nem vágja ki az elhunyt telefonját a kukába? Igen-igen; nehéz lett volna másképp egy mondatban ellőni a csattanót, de épp ezért lett volna az a jobb megoldás.

Dana:
1. 4
2. 5
3. 4
4. 5
5. 5 = 23

Szeretem a rövid horrorsztorikat, amelyek a szavakkal manipulálva képesek igen rövid hossz mellett is ütni. A bajom a történeteddel az, hogy nekem nem hozza azt a gördülékenységet, ami ilyen hossz mellett kötelező, és a csattanó is döcög – minek tartogatni a telefont?! Olyan érzésem támadt olvasás közben, hogy a kötelező elemek is csak úgy lógnak a levegőben, beletetted, mert bele kellett, de… olyan kis bicegős nekem.

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

p, 2021-07-09 02:22 Riley Ocean

Riley Ocean képe

A karakter patetikus, amolyan flúgos forma. Loop-ban van, futja a köreit. Ezzel együtt értem, és köszönöm, amire rávilágítottatok. A kukázás effektív, így azonban a csattanó bánta.