Száz százalék Kolumbia

– Egészségedre!

Maszk nélkül ülök a parkban a padon és mindenki engem bámul, mert tüsszögök. Remélem, hogy csak a sok hülye pollen zavar. Nem lehet vírusfertőzés, arra még nem állok készen. Nem, most még nem kaphatom el... Az orrdugulás végzetes lehet, nem engedhetem meg, hogy kiújuljon az allergia. Megint tüsszentenem kellene, próbálom elnyomni, mert félek, hogy nem bírom egy után abbahagyni. Nyálkahártya. Irritáció. Viszket. A fene vigye el! A legprímább anyag van nálam, ellenőrzött forrásból, garantáltan nem felütött cucc. Bio, barna cukor, száz százalék Kolumbia. Az életem adnám érte! A tanúsítvány rendben, hologram, vízjel pipa. Optimal Cacao Hunters Proof szerepel a vámpapírokon. De ez most nem megy exportra. Itt marad saját felhasználásra. Már elolvastam a tájékoztatót is, hogyan szedjük, mik az ellenjavallatok, stb., de most éppen tüsszögök. Pedig hét ágra süt a nap, szép az idő, minden ideális lehetne. Mégis nekem előbb orrcsepp kell és orrnyálkahártya-nyugalom.

Aztán jöhet majd a kokó.

0
Te szavazatod: Nincs

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

szo, 2020-10-03 07:47 Dana

Dana képe

Hát, ennek én nem sok értelmét látom, de lehet, valaki megtalálja benne. :-)

Helyesírási hibákat sajnos így is sikerült pakolnod bele, holott elég rövidkére sikerült maga az írás.

Ha a jelenlegi, koronavírusos helyzetre utalsz, ami miatt maszkban kellene üldögélned a parki padon, a tüsszögés nem tartozik a tünetek közé (pont ezért nem feltétlenül fordulunk orvoshoz, amikor már fertőzőképesek vagyunk).

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

szo, 2020-10-03 23:57 bombahoppa

Köszönöm, próbálkozom. :)

Megigazítottam kicsit.

Koronavírus: Elég egyet tüsszentenem a hajnali vonaton, (amihez le kell húznom a maszkot, hogy telehapcizhassam a zsepit), és máris én vagyok az első számú közellenség.

Mindenki mást tud a vírusról.

A többi fikció.