Fejben

Egy kora hétfői napon, egy kis üzemben, a szalag végén, komor tekintetű férfi dolgozik. Csomagol. A kék kantáros nadrágban, úgy fest, mint a kis vakond a régi meséből. A munka monoton, az idő, álmosító. A munka csukott szemmel is megy már neki. A termékek már egybe folynak a férfi szeme előtt. Gondolkodik. Milyen a számára tökéletes nő. Már nem a külcsín, hanem a belbecs foglalkoztatja. Hiányzik neki a gyengéd női ölelés. Csakhamar azon kapja magát, hogy egy tisztáson van. Körbe néz. A hely, ismerős, de mintha a feledés homályából tűnt volna fel. Egy réten áll, a távolban csatazaj. Háta mögül kiáltás hallatszik:
- SEGÍTS! - megfordul, és látja, hogy egy igen csak szemrevaló, bár elég magas nő fut felé. A látvány, igéző. Ismerős neki a nő, de nem tudja hova tenni. A nő mögött egy hatalmas gyík. Akkora, mint egy megtermett rinocérosz. Cikázik, és készül lecsapni. A férfi habozás nélkül, a lány felé kezd futni. Érzi, hogy átjárja az erő. Izmai megfeszülnek, gyomra bizseregve görcsbe rándul. Nem érez félelmet. Út közben felkap egy kardot, mely a földből áll ki. A gyík elrugaszkodik a préda felé, aki ekkor már nagyon zihál. És ebben a pillanatban a férfi is vetődik. A kard hegye az állat szemét célozza.
– Szünet van! Te nem jössz?
– De-de csak kicsit elbambultam…

2019. 09. 09

3.5
Te szavazatod: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

h, 2020-06-22 04:02 Bloody Dora

Bloody Dora képe
3

Oké, a ma kirakott művek közül ez próbálkozik a legkevesebbel, de ez ugrotta meg legjobban a maga elé rakott lécet. A nyelvtanon bőven lehetnek (kéne) még csiszolni, a központozásban van hiba (ami azért kellemetlen, mert mindössze egy mondatnál kerül elő), az elején nagyon döcög, de tudod mit, dobok három csillagot, mert amit a cím ígért, azt beváltotta. Meg itt hagyok egy szmájlit is: :) (Szépek a kilencesek, kilenc óra kilenckor írtad?)

_____________________
Dr. Bloody Dora

sze, 2020-07-29 18:15 Roah

Roah képe

Van még más írásod is?

A három kilences valóban pompás - felénk jó oment jelent a háromszorosság.

A címe miatt rendesen irigykedek! :)))) Nagyon ügyesnek találom, és egész jó a kidolgozása is.

Hm.

Ismered a mondást?

"Aki kifelé néz álmodik, aki befelé, az ébred."

Isten hozott a Karcolaton!

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."