Önmásom és rekreációi

4:15 Nem sok kedvem van az irománykodáshoz, főleg így a hajnalok hajnalán, de meg kell mondjam ma ért pár inger. Például, ó és igen, egy műben minden alkalommal ki kell írnod, hogy például. Rengetegben láttam a "pl" meghatározást, de az nem idevaló. Írsz egy fogalmazást és beleírod, hogy "pl", de minek?

Viselkedj rendesen.

Szóval, a női nemű létforma, aki nem mellesleg az anyám, ma megvert. Hogy miért indítok rögtön ezzel? Tököm tudja, ennek az egésznek nincs alapja, és elgondolása. Úgy nem lenne hiteles. Szimplán ez jutott eszembe először, valamiről meg kell beszélni, ha már elkezdtem. Tippelj hány éves vagyok! Mert sosem fogja egyikőtök sem megtudni. Az ok pedig, amiért még mindig olvastál egy kérdés volt. Egy kérdés miatt ütött meg. Nem hatott meg, mert az ereje vetekszik már egy bébi répáéval, de meglepett, azt be kell valljam. Úgy sétáltam el onnan, mintha mi sem történt volna, pedig történt és ezt felfogtam. Talán ezért hordtam el mindenféle förtelemnek. Olyan semmitmondó pillantásokat vetettem rá, hogy a hangereje nem hogy lecsillapodott volna, inkább még bőszebb lett. Azt mondta pszichopata vagyok, amire őszintén szólva nem sok esélyt látok, csak hozzám akart dobni egy olyan szót, aminek a jelentését sem tudja. Rám inkább a szociopata, mint jelző illett. És aki most azt gondolja, hogy szerinte ez ugyanaz és rosszabb, mint az előző, az tájékozódjon. Most nincs kedvem kiselőadást tartani, talán a következőben. Nem, ott sem fogok. A reális gondolatfolyamati státusz kezd megingani. Helyébe lép a "mi a faszról beszélek, ember?" szindróma.

0
Te szavazatod: Nincs

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

k, 2019-11-26 10:42 Dana

Dana képe

Gondolatot nem véleményezünk, de engedd meg: ha hatni akarsz, érdemes picit jobb helyesírással tenni, átgondolni. Például 4:15, hajnalok hajnala, mai történések -- számomra ez azt jelentené, hogy az anyja hajnalban verte meg a szerzőt, vagyis akinek a gondolatait olvashatjuk. Mivel ezen nyomban elkezdek agyalni, engem itt el is veszítettél. A többi, a tagolatlansága, a helyesírási hibák miatt, már annyira nem is köt le.

Ha ütni akarsz, üss, de stílusosan.

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

szo, 2019-11-30 11:07 SzaGe

Helló. Nekem csak annyi észrevételem lenne, hogy a "verés" után elsétáltál (mintha mi se történt volna), majd újra ott álltál előtte a semmitmondó pillantásaiddal? Vagy én vesztettem el a fonalat :)

h, 2019-12-16 19:01 Roah

Roah képe

Uh.
Jól vagy, azért? Nem is tudom, azt hiszem, hiszek neked. Tudod, sokféle Gondolatokkal volt már dolgom a Karcon, de talán ez kissé más, mert...oké, nem tökölök: nem nagyon emlékszem olyasmire, hogy valakit megvert volna az anyja, aki már nem gyerek. Vagy csak én érzem úgy, hogy nem gyerek. Nem is tudom, mintha igaz lenne. Mit is mondhatnék - nem vagy éhes? Van egy csomó káposztás tészta, talán még mandarin, van üdítő, meg...
Szóval...jól vagy?

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."