Gyakorlótér

Őseink csontjai

– Igazgató úr, egy újabb kérelem érkezett a mai postával. – Synthia apró, de rendkívül formás mellei tökéletesen kirajzolódtak átlátszó blúzán keresztül.

3
Te szavazatod: Nincs Átlag: 3 (3 szavazat)

Machiavelli

 

1.5
Te szavazatod: Nincs Átlag: 1.5 (2 szavazat)

A magányos farkas

A Hold fényesen sütötte be a tájat.

0
Te szavazatod: Nincs

Egy tökéletes nap

Magamban mosolyogtam, miközben a plaza felé metróztam. Tudtam, hogy izgulnom kellene, de nem tettem. Lassan három hónapja hogy találkoztunk, és azóta is tartjuk a kapcsolatot.

0
Te szavazatod: Nincs

Az álnév mögött

Az álnév mögött

5
Te szavazatod: Nincs Átlag: 5 (5 szavazat)

Választófa

 

Választófa

 

 

 

– Mit farag édesapám?

4.3
Te szavazatod: Nincs Átlag: 4.3 (10 szavazat)

Serkentő

Kira A. Bulichel:

(naplóbejegyzés)

 

Szóval:

1.5
Te szavazatod: Nincs Átlag: 1.5 (2 szavazat)

Yaaichi és Yuniko avagy a Grimm testvérek Jancsija és Juliskája japán földön

Történetünk az 1500-as évek Japánjában, egészen pontosan Ecsigo tartományában játszódik. A tartományi nagyúr, Ado-sama, mindenidők legperverzebb japánja volt. Leginkább abban lelte örömét, hogy fiatal fiúcskákkal és lányocskákkal hált együtt. Az egész tartományban rettegték Ado-samát, elég volt, ha katonái feltűntek a falvak határában, a lakosság tüstént menekülőre fogta.

Történt egyszer, hogy a szomszédos Csigo tartomány ura összeveszett Adoval, mivel a perverz öregúr – történésünk idejére már betöltötte a hetvenedik életévét –, megpróbálta elcsábítani a csigoi nagyúr egy szem leányát, a tizenöt éves Ayumi-sant. A csigoi daimjó, vagyis a nagyúr nem vette jó néven Ado e cselekedetét, s hadat üzent neki. Ecsigo falvainak lakói többé nem menekülhettek, ha feltűntek a perverz Ado katonái, kénytelenek voltak tűrni, ha nem akartak szembekerülni a csigoi daimjó szamurájaival.

0
Te szavazatod: Nincs

Piroska és a teliholdkor mutáns szörnyeteg

Volt egyszer egy valaki szerint igenis kedves, aranyos, gyönyörűséges lány; aki csak ismerte, mindenki kedvelte, kivéve, aki mégsem, de ennek nyomós okai voltak. A forgatás végére az arca kipirosodott, mert a légkör itt véknyabb volt, mint szülőbolygóján – persze, csak amíg azt fel nem robbantották –, és nem szűrte meg annyira a nem messze lévő központi csillag sugarait, no meg sajnos az örömtüzek mellé is túl közel ült. Szó mi szó, a háta mögött elnevezték Piroskának. És ez ráragadt, mint silány minőségű anyagból készült gumikacsa.

A forgatás már tegnap befejeződött, de még tartott az értekezlet, amin a fejesek a film folytatásáról vitáztak. Piroskát ez eléggé untatta, így elhatározta, hogy egy kosárban lenyúl az értekezlet utáni vacsora svédasztaláról pár kiló finom falatot, és felüdítő sétát tesz a nem messze lévő négyszögletű kerek erdő elnevezésű tájegységben.

0
Te szavazatod: Nincs

Piroska és a sorozatgyilkos

Volt egyszer egy kedves, aranyos, gyönyörűséges lány; aki csak ismerte, mindenki kedvelte, de legjobban mégis a nagymamája szerette: a világ minden kincsét neki adta volna. Egyszer vett neki egy piros bársonysapkát. A lánynak annyira tetszett a sapka, hogy mindig csak ezt hordta; el is nevezték róla Piroskának.
Piroskáék bent laktak a faluban, ahol nem volt egyetlen plasa sem, a nagymama pedig kint az erdőben, egy takaros kis házban; ott még villany sem volt. A lány és családja aggódtak is rendesen érte, főleg telente, de hiába mutattak neki a faluban eladó házakat, a nagyi nem volt hajlandó beköltözni az erdőből.

0
Te szavazatod: Nincs

Japán Piroska és a farkas

赤ずきんちゃん – Piroska és a farkas
Stílus: a mese középkori japán környezetbe helyezve
Hossz: 2 oldal
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Volt egyszer régen, réges-régen egy kislány, aki nagyon szerette a nagymamáját – és a nagymamája is mindent megadott volna érte. Egy alkalommal egy piros, kapucnis köpenyt vett neki, ami a kislánynak annyira tetszett, hogy mindig azt hordta, ha csak tehette. El is nevezték róla Piroskának.

4
Te szavazatod: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

Apró gondok

– Edgar Edgar vagyok, manóvadász – emelte meg kalapját a mosolygós, szakállas úr, és lábujjhegyre állva befurakodott Johnson asszonyság és az ajtófélfa között.
– Már nagyon vártuk! – A nő becsukta az ajtót, és csoszogva a férfi mellé állt. A kezét tördelte.
A férfit az előszoba közepén egy kisírt szermű, szőke kislány várta, hajába kék szalagot kötött.
– Hogy hívnak? – guggolt le hozzá Edgar Edgar.
– Edith.
– És hol vannak a kis bitangok?
A kislány összeszorította ajkát, majd a kisszoba irányába mutatott.

A babaház sárgapöttyös szalonjában a piros játékkanapén lekonyult orrú manó csókolgatta Susant, a lakosztály üvegszemű kisasszonyát. Szoknyája felgyűrődött, vékony falábai az égre meredtek. Még látszottak rajta a harapás nyomok, ahol Edith öccse megrágcsálta.

0
Te szavazatod: Nincs

Proska és az Ordas

Egyszer volt, hogy is volt?
Ja igen, egyszer volt, tán így is volt, a rombuszforma kerekerdő szélén volt egy kis házikó. Benne is volt egy, de erről később. Ebben az előbb említett erdőszéli viskóban élt Pirosovics Proskanyina, a nagyreményű kommunista kislány, akit barátai csak Proskának szólítottak, és aki szülei szerint, nagy reményekkel indult a későbbi pártvezéri posztért.
Anyukája, Pirosovics Szvetlána, és apukája, Pirosovics Alvián, időt és pénzt nem kímélve nevelték Proskát az igaz hitre, és mire lánykánk tizenakárhány éves lett, már betéve tudott mindent, amit egy igazi kommunista tudhat.

5
Te szavazatod: Nincs Átlag: 5 (3 szavazat)
Megjegyzés:

8458 karakter, + - ugyanennyi. :D
Jó szórakozást. :)
Az olyan helyesírási hibák, mint a "spórlok", és a "borot", direkt vannak. Ezeket ne javítsátok.

Tartalom átvétel