Bűnök (18 éven felülieknek!)

Senki se tudta rajtam kívül, hogy mi is történt valójában. Evelin egyszerűen egy száguldó kamion elé vetette magát, mert az élet mostohán bánt vele. Szerencsétlen szerelmek, kizsákmányoló munkahely és a farkasfogakkal teli magány. Nem mindenki bírja ezek súlyát. Evelinnek bele is tört a bicskája, és a halált remek kiútnak gondolta, vagy inkább végső megoldásnak. Persze senki se látta belső fájdalmát, csak én, aki leskelődött utána már egy ideje. Kedveltem az efféle leányzókat, mert olyan törékenyek, kiszolgáltatottak voltak.

Nyolc méteren keresztül repült a csattanás után, és az út menti árokba csapódott be Evelin rongybabává zúzott teste. A mentősök szerint akkor már halott lehetett, de én pontosan tudtam, hogy még szenvedett kicsit a sűrű gazban, ami benőtte az árok nagy részét. A vére is kifröccsent az útra és növények leveleire, mert a nyílt lábszártöréseknél ez bizony előfordul. Eközben egy köpésnyire álltam az egésztől, és nem éreztem bűnbánatot, de miért is éreztem volna? Hiszen nem én löktem a száguldó végzete elé. Magától választotta ezt az utat. Öngyilkossága mámor-ittassá tette a szívemet. Köcsög dolog, tudom, de a nyálam is kicsordult a látványra. Szerencsére a sikítozó tömeg nem vette észre. Ám itt még nem ért véget teljesen a történet. Izgatottá váltam, hiszen egy lépcsővel közelebb kerültem tervem beteljesüléséhez.

A hullaházba való bejutás sose volt probléma. Most is nyitva volt a hátsó épület szellőző ablaka, amin bemásztam. Természetesen a biztonsági őr ébersége bezavarhatott volna, de hajnal három felé mindig elszundikált egy-két órára. A horkolása jelentette számomra a hullákhoz vezető zöld jelzést. Sötét szívem minden alkalommal vadul dobogott, mikor elsuhantam a krematórium előtt. Micsoda tűz, micsoda szenvedés lenne itt egy elő embert hamuvá égetni. Talán lesz még rá lehetőségem, ha a dolgomat sebtiben elvégzem. De siessen a halál. Kell egy kis élvezet nekem is.

Óvatosan kihúztam Evelint a hűtőház tizenhármas tárolójából. Lefejtettem róla az átlátszó nejlon takarót, amibe belebugyolálták, ügyelve arra, hogy ne csapjak túl nagy zajt. Vágyam itt már csillapíthatatlan volt. Lassan végig szaglásztam Evelint a hajától a lábáig, mialatt arcomat megszúrta a combjából kiálló lábszárcsontja. Belenyomtam a képemet, hogy érezzem a kettétörött csont lándzsaformájú hegyét. Pár vércsepp hullott belőlem a beszürkült bőrére. Mutató ujjammal piros karikákat rajzoltam a combja belső felére, amit intim-szerű tetoválásnak szántam, és még pénzt se kértem érte. De nem akartam elsietni az előttem álló hullamerev lehetőséget. Bekaptam Evelin bal nagylábujját, s miközben szopogattam, nyelvemmel leakasztottam a dögcédulát róla. „Eperjes Evelin” – ez állt a fehér kártyán. Milyen szép név egy ilyen kedves, de bűnös tüneménynek. Éltében biztosan megengedte volna ezt a lábimádást, talán még nekem is. Ezt viszont már sose tudom meg, és azt se, hogy mennyire szerette volna, amikor bedugom a nuncijába a két legvaskosabb ujjamat, amiről még a körmeimet se vágtam le soha. Bár jéghideg volt és száraz a kopaszra borotvált nemi szerv, mégis tövig furakodtam, egészen a méhéig. Gondolataimban hallottam, amint felnyög Evelin a fürge ujjaim kaparászására, miközben nyelvével a száját nyalja körbe s körbe. Sőt, eközben még a nevemet is kántálta volna, ebben száz százalékig biztos voltam. De csak egy perc efféle élvezetet szántam neki, mert szeretkezni akartam vele! Nagyon nagyot szeretkezni, de mások ezt már örült baszásnak hívták volna. És talán igazuk is lenne, mert lassan szétfeszítettem bemerevedett lábait, és a fekete erektől duzzadó farkamat tövig nyomtam Evelinbe. Ej-ej, ha ezt az ügyeletes patológus látta volna, vagy az az álomszuszék biztonsági őr! Egész életemben üldözhettek volna a szerencsétlenek.

Evelin sötét foltokkal tarkított arcával néztem farkasszemet. Csak a jobb szeme volt kissé nyitva. Látszódott még rajta a rémület és a fájdalom, amit azokban a keserű pillanatokban élhetett át. Leheltem egy csókot az ajkára, aztán még egyet. Meg kell hagyni, hogy keményen pumpáltam a nőt. Hamar beleélveztem, nem tagadom, miközben mániákusan markolgattam megkeményedett melleit. Pont elfért a tenyeremben! Mennyire tökéletes forma! Otthon annak idején a „pokoli gyorstüzelő” titulust ragasztották rám! Azt hiszem ismét rászolgáltam a becenevemre. De nem teljesen ezért jöttem. Másra is fájt a fogam. Lassan felnyestem a hasát, benyúltam a mellkasa alá, a karmaimmal pedig a szíve felé vettem az irányt. Ekkor már a szarvaim is előbújtak a homlokomból. Mindig ezt csinálják, amikor érzik a lelkeket. Némi kotorászás után megtaláltam, amiért megtettem ezt a kacifántos utat. Egy fénylő gömböcskét húztam ki Evelin szíve alól. Sokan azt hiszik, hogy huszonegy gramm az emberi lélek a súlya. Kit érdekel? Az enyém, ha már nem kell a fentieknek egy öngyilkos nő utolsó hagyatéka. Bekaptam, mint gyermek a maci formájú gumicukorkát. Szemem bevérzett és izzott az örömtől, de már a következő randevúmon járt az agyam. Ám előtte még volt egy dolgom…

Láttam, amint a biztonsági őr kinyitotta a szemét. Feje biztosan lüktethetett a fájdalomtól, mert egyszerűen lecsaptam, míg húzta a lóbőrt a hullaház portáján. Zihálva kiabálni és fészkelődni kezdett, de kevésbé hallatszott ki a krematóriumból, ahová befektettem összekötözött végtagokkal. Ártatlan embert ölt pár éve, de megúszta. Ez bőven elég a magam fajta büntetés végrehajtásához. Bűne felélesztette a tüzet, mit alatta gyújtottam. Még javában égett, mikor bemásztam hozzá, hogy kivegyem szíve alól a jussomat. A lángnyelvek eközben selyemszalagként simogatták a testemet, az égett hús szaga pedig betöltötte a krematóriumot. Ismerős illatfelhő ez számomra, hiszen az otthonomra emlékeztetett.

Öngyilkosság, vagy gyilkosság, nekem teljesen mindegy. Bűnök, melyekért fizetni kell. Az ár pedig a lélek, ami a legnagyobb kincs a világomból származó kanos ördögöknek. De mi is csak szolgák vagyunk, és a nagyfőnök korántsem ennyire kíméletes. Nemrég azt mondta, hogy személyesen fog feljönni a bűnösökért! Az lesz aztán az igazi orgia!

1
Te szavazatod: Nincs Átlag: 1 (1 szavazat)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

v, 2021-09-05 18:50 Dana

Dana képe

Annyira akarsz, de egy szóval el tudsz rontani bármit, amit felépítesz. Jelen esetben ez a nunci szó volt -- hát, bocs, négy éves koromban használtam egyrészt a szót utoljára, másrészt... annyira nagyon perverz szituációt akarsz leírni, csak hogy közben baromira nem érzed ám magad komfortosan. Tudod, miből látszik? A nunciból meg a borotvált nemi szervből. Ember, a Te démonod, ahogy mondjuk az Amerikai pszichó főhőse sem, nem tiszteli a nőket, legalábbis ezt itt tutira nem. Nevezd a nevén a dolgot úgy, ahogy kell: nevezd pinának. Ha finomkodni akarsz, akkor ne írj ilyen sztorit. Ha meg tényleg ilyen sztorit akarsz írni, akkor próbáld meg hihetően.

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen

p, 2021-09-10 19:10 SzaGe

Szia Dana.

Értem, amit szeretnél mondani, de miért ne becézhetné a dolgot? Hiszen élvezi, amit csinál, vagy ez nem jött át? Oh, pedig mennyien nevezzünk nuncinak a pinát. Kollégáktól és barátoktól is hallom eleget, akik mosolyogva osztják élményeiket ez ügyben. De lehet egy nőnek, másképpen jön(jöhet) ez le, hiszen nőt gyaláz a ördög. A kopaszra borotvált nemi szervet információ gyanánt írtam, ám lehet üti egymást a kettő, amit így megértek. Mindettől függetlenül legközelebb megpróbálok odafigyelni, hogy az efféle dolgokat elkerüljem.

p, 2021-09-10 21:27 S7ABO

Egyébként a nunci nekem is szemet szúrt, és ki is zökkentett kicsit. Én pl. még nem hallottam. Nyilván tudom, mit jelent, de nekem is gyerekesnek tűnik ez a kifejezés. A puncit sokkal inkább el tudom képzelni egy perverz ember szókincsében.
Apropó, ember! Azzal, hogy egy démont/ördögöt tettél meg főszereplőnek, számomra kihúztad a történet méregfogát. Onnantól, hogy leleplezted, nekem már semmi beteges nem volt benne. Addig tetszett, és kezdtem tapsikolni magamban, hogy milyen jó kis pszichopata sztori lesz ez, de onnantól... Egy démontól nem sokkoló az ilyen dolog, maximum egy kicsit meglepő. Ha mindezt úgy adod elő, hogy egy ember beszökik egy hullaházba csak azért, hogy megdugjon egy halott csajt, és elevenen elégessen egy embert, akkor oké. Ha el akarod borzasztani az olvasót, teremts disszonanciát! Pl. magával az aktussal. Írd le úgy, hogy a férfi olvasót csak az a tudat tartsa vissza olvasás közben a merevedéstől, hogy ott az asztalon valójában egy hulla van, jéghideg puncival!
Szóval jah. Összességében nem vészes, nálam egy jó erős 4-esről indult, de a végére bezuhant kicsit.

--------------------------
Élt egyszer egy pék.
Még a szeme is kék.
Az volt az ő álma,
Hogy ne legyen piros a málna.
Egyszer aztán gondolt egyet,
Minden málnát kékre festett.
Ő volt a pék. A málnafestő pék.

szo, 2021-09-11 07:03 SzaGe

Igen, az "egyszerű ember", mint főszereplő nekem is eszembe jutott, de a történetet eleve természetfelettire álmodtam meg. Ettől már nem akartam eltérni, hiszen akkor teljesen más megvilágításba kellett volna helyeznem az egészet. És igen, talán a punci az arany középút :D

Köszönöm a véleményed!

p, 2021-09-10 00:33 Mayer

Nem igazán tetszik. Van benne valami mocskosan obszcén, de mégis agyon csapja a hangulatot a tétova szókeresés. Kizsákmányoló munkahely? Basszus, melyik nem az? Ez nem egy munkásmozgalmi történet. A magány nekem nem farkasfogakkal teli, inkább rengeteg apró sebet ejtő tövis. Jó lenne, ha átdolgoznád a formát, hogy a tartalmat domborítsa ki.

p, 2021-09-10 18:57 SzaGe

Már meg ne haragudj, de nem fogom holmi - általad vélt - harmatos indok(ok) miatt átírni, csak mert egy-két szó emlékeztet valami másra (is). Azért, ha már kritikát teszel le az asztalra, akkor annak legyen elfogadható formája, és ne olyan, mint egy taknyos zsebkendő, amit a képembe dörgölsz.

szo, 2021-09-11 07:40 Roah

Roah képe
1

:D

Átlagos női test, vagyis 40-50 kg puha, lágy szövethalmaz, könnyű csontozat és víz.
vs 3.5 - 40 tonna vas, plusz a sebesség...a helyi fizikai törvények szerint előbbiből mi maradhat?!
Szerintem leginkább matrica - ezt a maradványt megdugni...?

Sajnos nálam itt már érik az elégtelen.

Aztán az elemi patológiai hiányosságok: tudtad, hogy például a mell formázható, a zsírtól? Hűtés, a test hűtése, mint amikor a frigóba raksz egy üveg zsírt és megdermed?
Te, a net tökig van információkkal, szakirodalommal, ha érzékien fülledt, nekrofíl irodalomra adja valaki a fejét; nem az számomra a probléma, hogy az írás nem áll meg, nálam az első bekezdések után borult, hanem az, hogy még csak el sem akarja játszani.

Ha érdekel, mit értek ez alatt, szívesen elmagyarázom.

Ájjájjjájjj...

Nyelvezet megválasztás illúzió-romboló. Nem csak a 'cuncipuncisunci', hanem kábé minden harmadik sorban.
Valóban utalnak élőbeszédben a férfiak (olykor nők is) mókásan puncira, de amikor így tesznek, nem épp egy lélektani +18as történetben teszik. Valahogy nem tudom hirtelen elképzelni, hogy pasik azt dumalják meg, hogy mondjuk '-Te, Béla, tegnap egy olyan hullát kúrtam meg, baszki, micshoddda nuncija volt, apám...!'

"- Érzem a pinád szagát!"

Bárányok hallgatnak. Nézők millióit rázta a hideg ettől a mondattól.

King javaslata is örökké az, hogy mondd ki, amit Ki Kell Mondani, Ne Tökölj, ne azt kövesse el a szerző, hogy a karakter "nyomizni' akar egyet, hanem hogy 'szart' egyet.

Szavak ereje...

Ne haragudj, nálam ez a történet elégtelen.

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

szo, 2021-09-11 08:38 SzaGe

Szia Roah!

Már rég hallottam felőled :) Rendben, a sarokba térdepelek kicsit, és elgondolkodom azon, amiket írtál :)

szo, 2021-09-11 09:12 Roah

Roah képe

I. covid hullám, 2. hullám, 3. hullám, gyász és gyász, Sokak gyászolnak, túlhajszoltság, újra nyaki gerinc sérülés, újra kórház, újra műtét, még több gerincembe épített vacak. :D
És sok egyéb történés távollétem oka. :)))) Igazoltan! (Amúgy mindig ott vagyok, ahol nagyon kellek)

Ne térdelj, hanem olvass!
Öngyilkosság... mondjuk gyógyszerekkel? Vagy liliommal? (sajnos liliommal baleset is történhet. Sok a virág, rengeteg, ablakok zárva, nincs szellőzés és a tragédia már meg is van) Vagy egyéb testet kímélő módszer, mondjuk szénmonoxid?
Különben, a kamionos verziónál... hát az Amerikai pite legendás jelenetét idézheti, vagy egy hideg krumplipüré? Érted, turmix pornó, gasztró sex, ízlések és izék.

Angyalok Hábórúja - ismered?

"-Megetetlek anyád szarával!"

Az ördög szólt így, (Viggo Mostensen) egy asszonyhoz (Virginia Madsen), aki egy különleges gyereket védett.

A Szavak Ereje, a Szavak Ereje

Hm? :)))))))

Gondolkodj!

--------------- "Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha." (W. Shakespeare)

"Nagy szeretet fél, apró kételyen:
S hol a félsz nagy, nagy ott a szerelem."

k, 2021-09-14 18:14 Dana

Dana képe

Hogy én milyen régóta vártam erre... :-)

***
"I'm blackening pages, but I don't know if it's writing." -- Leonard Cohen