A. G. Stone

A. G. Stone képe

Személyes információk

Név
Ignácz Ágoston
Egyéb információk

Egykoron Odin voltam (talán még vagyok is valamennyire...:)), de a főisten földre szállt és felöltötte A. G. Stone alakját.
1994. március 13-án születtem, tizenhárom éves korom óta hobbiszerűen írok. Sok téma van ami érdekel, de főleg a történelem az, ami megmozgatja a fantáziámat. A kedvenc korszakom a honfoglalás, illetve a népvándorlás időszaka. Olvasás terén mindenevő vagyok, olvastam már indiános, krimi, ifjúsági, tudományos fantasztikus és történelmi regényeket. Nagy kedvencem volt Isaac Asimov Alapítvány-trilógiája, Douglas Adams Galaxis Útikalauz Stopposoknak című könyve és természetesen az utánozhatatlan Ópiumkeringő Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) tollából. Szabadidőmben sokat olvasok, gitározom és rajzolok. Illusztrálni is szoktam néha a novelláim. Szívesen vállalok illusztrációk készítését bármilyen műhöz, legyen az novella, regény vagy egyperces. (néhány rajzomat megtalálod a http://koridonis.atw.hu/rajzaim/index.html címen) Ha érdekel, keress meg bátran! Régi álmom, hogy nyomtatásban megjelenjen egy-egy írásom, remélem egyszer eljutok odáig. :)
Eddig összesen két novellám jelent meg a Lidércfény folyóiratában és néhány rajzom a Zombi apokalipszis – A kezdet: Simagöröngyös című antológiában.
Látogass el az írói oldalamra is: http://koridonis.weboldala.net

Történet

Ennyi ideje regisztrált felhasználó
5 év 24 hét
Blog
Friss blogbejegyzések