deloctyte

deloctyte képe

Személyes információk

Név
Vidos Mátyás
Nem
Férfi
Honlap
http://Yesvella.wordpress.com
Egyéb információk

Tiszteletem minden úrnak és hölgyeménynek. Novellákat írok (van laza egy tucat perpill, kb, és ezek lassan kerülnek föl a novellatartó bolgomra), társasjátékokat rakok össze (Amint lesz bemutatható prototípusom kb háromról, nekikezdek a bürokráciának), és minden másfajta műalkotás-féléről legalább terveket szőttem már (regény, film, videójáték, stb).

 

Stílus, kor és hangulat szemszögéből mindenevő vagyok, bár néha nehéz visszafognom nagy szőrös fekete kritikusszívem bizonyos szövegek/alkotások láttán. Tisztán, nyíltan, civilizáltan, de leginkább őszintén szeretek bánni bármivel és bárkivel, amikor csak képes vagyok rá. :P

 

A Budapesti Kommunikációs Főiskolára járok, Media Design szakra. Célom egy játékdesigneri poszt elérése a jövőben, bár igazából lehet, hogy egy másik kreatív ágazatról fogok lelógni végül. Ki tudja?

 

Ezen kívül a hipnózis csodáival is babrálok, már közel két éve, ámbár a papírokat hozzá még lassan szerezgetem be.

 

Sorozatok, könyvek, játékok nagy kedvelője vagyok, és amíg nem süllyedünk le a "csak mert és kész" szintre, a viták is a szívem egyik nagyobb csücskei közé tartoznak. Ha bármi más érdekel, üzenj csak, és válaszolok. :)

Történet

Ennyi ideje regisztrált felhasználó
7 év 25 hét
Blog
Friss blogbejegyzések