Heti kérdés - a szerkesztő kérdez

Üdv, Karcostársak!

Amint a címből látható, szeretnénk ezentúl rendszeresen faggatni Titeket mindenféléről, mert ilyen kíváncsi természetűek vagyunk, és mert továbbra is roppantul érdekel minket a véleményetek bizonyos felmerülő témák, kérdések, érdeklődési területek és egyebek kapcsán.

A „Heti Kérdés – a szerkesztő kérdez” blog formájában fog működni, és a blog szabályai vonatkoznak rá. Tehát ez egy személyesebb-közösségi beszélgetés lesz, remélhetőleg valóban heti rendszerességgel, lehetőség szerint kerülve azokat a témákat, amelyekre van külön fórumunk.

Természetesen mindez nem zárja ki a további blogolást, tehát továbbra is bárki ugyanúgy megoszthatja blogban a felmerülő gondolatait, véleményét, hozhat érdekességet, felvethet témákat ugyanúgy, mint eddig. Ezzel kapcsolatos feltételünk is maradt, ami volt: blogban írásmű és versek közlése nem megengedett.

Reméljük, sokatoknak tetszeni fog ez a lehetőség, és minél többen éltek vele, hogy elmondjátok nekünk a véleményeteket!

Karc. Szerk.

 
Az eddigi kérdések itt találhatóak:

Eddigi kérdések

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

sze, 2016-01-06 09:28 Sren

Sren képe

Máris több téma merült fel – ne is faggassatok minket, meglepi lesz hétről-hétre!:)

A félreértések elkerülése végett jegyeznék egy fontos dolgot. Több olyan téma is adódott, amihez VAN kapcsolódó fórumunk. Magát a témát viszont nem tudjuk/nem szeretnénk oda vinni, mert a szempont nem éppen az, ami a fórumé – nevezhetném kapcsolódó altémának, mondjuk, de ennek kifejtése meghaladná, szétaprózná a fő fórumtémát.

A kérdések előreláthatólag többnyire vasárnap reggel, esetleg szombaton este fognak felkerülni az oldalra – a legelső kivételével, amelyet most azonnal szervírozok az érdeklődőknek. Íme:

http://karcolat.hu/blog/sren/heti_kerdes_a_szerkeszto_kerdez

______________________________________________________________________________________________

A szürrealisták és köztem az a különbség, hogy én szürrealista vagyok.

/Salvador Dalí/