Offtopic

Ide lehet beírni mindent, ami nem fért be témát tekintve a többi fórumba.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

p, 2005-01-07 19:06 Stonehenge

Stonehenge képe

Jól áll a szavazás

"Csak akkor lesz bármid is, ha már elvesztettél Mindent" :oops:

p, 2005-01-07 22:28 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ja. ;)

p, 2005-01-07 22:31 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Hmmm... lehagytam a sok szenvedéssel megszerkesztett aláírásomat. Paff neki, meg bűvös sárkány. :D DE mostnatól megpróbálom nem elhagyni.

Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2005-03-02 11:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ezt a topcot szerencsére senki sem olvassa, vagy csak ritkán, és akkor sem siet ezt a tisztelt Karcolatos tagok és látogatók tudtára adni. ezért most ide írok egy megjegyzést. Vagy kettőt.
Valaki (írtam is neki, hogy fogalmam sincs, ki ő, de egyszer csak visszaír, ha egyáltalán ezen a lapon szokott tevékenykedni; szóval személyisgéi jogok megsértése nélkül maradok az általános megszólításnál) azt írta, hogy nagyon lehalkultam mostanában, nincsenek novelláim. Nos, Neki egyszer üzenem, hogy ezt a hozzászólást először novellának akartam beszúrni, de minek égessek más is, elég, ha magamat ítélem boszorkánynak. Másrészt üzenem; és ez már másnak is szól, mert ez tekinthető a második megjegyzésnek; hogy most találtam meg 3 (!) régi, és félig az elfelejtett emlékek sötét mocsarába sülyedt művemet. Nos, jönne a logikus lépés: tegyem fel. Ha már vagyok akkora marha (magamat kritizálom, ha kell, de hogy mást tegye, azt nem tűröm el...), hogy más írói lapokon található munkáimat nem teszem ide fel, se máshova (minek lopjam meg ezzel mindkét lapot? Böngésszetek a linkek között, ha érdekel egyéb művem.), legalább valami életjelet adjak magamról. Van azonban egy probléma, de ezt már a következő bekezdés tárgyalja részletesen.
Szóval, ezek olyan levél mindenkinek levelek, amiket nem elküldésre szántam, de ez mindegyikben le van írva. Szóval egyfajta e-napló. nem akarom sokak érzékeny lelkivilágát ezekkel rombolni, mert félek, hogy valaki belebetegszik. Feltegyem a levél5, levél6, levél7, levél8-at? Ja, ez négy, azaz 4 db mű... hát a matek sosem volt erősségem. Szóval valami nagyon okos fő-fő-akárki(moderátor, szerkesztő, weblapkészítő, stb.) segítene, hogy pl. a Bloody Dora (az Egyéb szekcióban) részen belül legyen egy "Csak erős idegzetűeknek" részecske? Ide felraknám azokat a munkákat, amik inkább egyfajta naplót adnak, mint novellát, de ha valakinek hiányzik a szenvedés... És szólok a Főmoderátor Úrnak is: nincs benne trágár, esetleg sértő szöveg, egyet kivéve, de azon lehet vitatkozni, és nem komolyan gondoltam (egy most meg nem nevezett könyvről állítom, hogy nem olyan jó, mint a híre).
Szóval... mit csináljak? vagy mire holnap ugyanekkor felnézek ide, már ott fog díszelegni egy privi üzike, hogy "Kérését sikeresen elbíráltuk, ezennel az Egyéb/Bloody Dora szekción belül új rész nyitottunk Ön számára <> felirattal. A Karcolat Fő-fő-akárkije"?
Köszi, hogy meghallgattatok! :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2005-03-02 19:59 Rem

Rem képe

Nos Dóra van egy másik lehetőség is, hogy egy személyes blogot nyitunk neked. Bár inkább a webfejlesztőkkel beszéljél, hogy szeretnéd megvalósítani. Csak közöltem az elején, hogy van egy ilyen lehetőség is.
______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2005-03-05 13:14 Mesemondó

Mesemondó képe

Dóra: A Születésheténél volt egy olyan rovatunk, illetve van csak mr én nem vagyok ott... aminek ez a címe: Dóra jelenti, és Prokopp Dóra híres TV-s személyiség heti jelentését tartalmazta az oldal működéséről a szerjkesztőségről, sajátos, egyedi, és olvasmányos stílusban:) akáááárrrr.... :D
... a fű nő magától.

szo, 2005-03-05 14:45 Mesemondó

Mesemondó képe

Kedves Pash Cutter!
A Fény gyermekei című novelládat nem tudom elhelyezni a külső oldalakon,mivel teljes egészében átvettél egy dalszöveget a Nevergreen (magyar) nevű együttestől, az Új Sötét kor című számot, vagyis még csak nem is részletet közöltél- itt megjegyezném kiváló a dal és az egész album!!!! :D . Ebben az esetben is helyben vagy a novella elején, végén jelezned kell a forrást, kivéve ha az együttes szövegírójának írásos engedélyét tartod magadnál ezt illetőleg. Máskülönben nagyon hosszúak az írásaid, ez már nem csak neked szól, a könyebb és gyorsabb átnézés érdekében mindenkinek a több részletet javaslom a művek feltételénél!
... a fű nő magától.

sze, 2005-03-09 16:50 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Csak, hogy mindenkit megnyugtassak, ez a hozzászólás (remélem) nem lesz olyan hosszú, mint az előző. Elsősorban a Karcolat vezetőségéhez szólok (jé, én is egy vagyok a szerkesztők közül... hogy ez eddig eszembe sem jutott!), szóval Ők figyeljenek kigúvadó szemekkel, a többiek egyszerűen olvashatják a szöveget.
Nos, a regénynek is beilő megjegyzéseim ellenére kis figyelmet kérek. (2 kiló, 30, maradhat? Egy ezres lesz anyukám.) Van egy; jó sok, de most azon az egyen kívüliek nem fontosak, pillanatanyilag; új felhasználónk. A neve: Pufóka. Szóval ez a kedves és aranyosan naiv nevecske az öcsémet takarja, aki a maga 11, nemsokára már 12 évével eddigi számításaim szerint a legifjabb felhasználója a Karcolatnak. Ez azért valami, nem? Tudom, öcsi, meg mindenkinek maga felé hajlik a keze, de akkor is! Mit meg nem tett szegény annak érdekében, hogy felkerüljön a regisztrált karcolatos felhasználók közé? Izé... gyakorlatilag semmit nem csinált, hanem elkezdett még két éve egy regényt/novellát/kisregényt (most egy oldalból állapítsam meg, hogy mekkora lesz a végleges terjedelme?), de aztán abbahgyata, és most újra akarja kezdeni. Szép teljesítmény tőle, ha a műve nem tekinthető se remeknek, se komolynak. Igazából egyfajta gyerekmese, de az ötletei nagyon aranyosak, egész pszichológiai értekezést lehetne írni ez alapján a mai gyerekekről, meg a belső fejlődésükről. Nem, azt nem mondtam, hogy felteszi, még nincs is kész igaz, de talán egyszer, ha letisztázta, szépen kicsinosította. A címe valami olyan, hogy Gemkapocs lovag kalandjai, és (ki hinné?) Gemkapocs, a félelem, gáncs és stílus nélküli lovag kalandjait meséli el. Egy 9 évestől ez nem rossz (most 11, de mikor elkezdte még 9 volt), amit beleolvastam jónak tűnik, bár ez nem mesecsatorna, valamikor talán elkészül, és akkor addig nyúzom, mire kiteszi ide is. Ugye nem nagy baj? Hmm... jut eszembe, azt a minősítést a lovagra, azt lehet, hogy ő nem ilyen formában fogalmazta meg, ez az én verzióm, de valami hasonló volt az értelme.
Nos, elhagytam a kérdésemet, amiért elkezdtem a szövegelést. Mint legfiatalabb felhasználó, kaphatna valamit, nem? Nem csokira, vagy díjra gondoltam, hanem egy privi üzenet, hogy "Te vagy a legfiatalabb, félj, mert mi sokkal tapasztaltabbak vagyunk...", vagy valami... nem jó ötlet? Naaa! valaki! rem, rád mindig számíthatok; vagy Blade, mert rád is, amikor fent vagy; vagy Mesemondó, mert te magad vagy a csupa szívjóság; vagy Stonehenge, mert te vagy a bölcs öregünk; vagy Styra, mert nem is tudom, mióta nem láttalak, de azért mindig segítőkészen állsz készen a segítségre; vagy Max, bár te itt sem vagy, de azért biztosan megtennél ennyit; vagy Tg, mint általános God; vagy Mercurius, igaz téged se láttalak már régóta; vagy Bloody dora, mert... ja, ez én vagyok. Szóval ennyi a kérésem, amit már megint sikerül kisregényként előadnom. egyszer összegyűjtöm, és beteszem az Egyébbe, mint novellát. :)
Köszi, ha segítetetek, és bocsi az újonnan regisztráltaktól!
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2005-03-09 19:26 Blade

Blade képe

Azt hiszem meg kell csinálnunk a 16 év alattiak szekcióját is...:)

Szeva Pufóka, a nővérkédet neveld meg mert nem fogad szót, sokat beszél és keveset takarít :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2009-03-11 18:33 Daver King

Daver King képe

Szia, Dóri!
Igaz, hogy kb. öt éve írtad a bejegyzésedet, de azért válaszolok, mint trónörökös:
Én vok a legfiatalabb a karcon!
_________________________________________
http://www.novella98.eoldal.hu
Nézd meg, az én novelláim.

p, 2009-03-13 20:19 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Csak négy... :) Huh, te aztán jól visszaolvastál!
Hátizé... nyertél! Bár öcsém azóta már igencsak kinőtt a "legfiatalabb" kategóriából... :) Vigyázz, mert jön valaki, aki még nálad is fiatalabb! (Hiába, a címek sem örökéletűek.) :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2009-03-13 21:16 isslac

Nekem mondod?! :D És persze egy immáron 17 éves kutyusnak :)

----------------------------------------------------------------
Akkor kell szeretnünk valakit amíg él,nem pedig amikor már halott...
www.darkisland.gportal.hu ( itt ismoon néven vagyok)

sze, 2005-03-09 22:28 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Főfejek: öcsim műve fent van, fogadjátok el, mert én nem tejhetem, az protekció! Köszi!
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2005-04-05 16:42 Mesemondó

Mesemondó képe

... így utólag elolvasva is van egy stílusod... folyton röhögnöm kell, jó hogy velünk vagy Dóra :lol:
... a fű nő magától.

sze, 2005-04-06 16:03 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Mit utólag elolvasva? Én nagyon lemaradtam valahol, talán még zuhanás közben is eltévednék, ha nem lenne az a fránya gravitáció, ami nem könnyű, de törvény. És a törvény betűjét nem szabad megszegni, főleg nem egy fizikai törv.-ét, mert a fizika a legszebb, a legjobb és a leghasznosabb tantárgy, legalábbis a tanárunk szerint. Mi ezt nem értékeljük eléggé, ezért mi vagyunk a diákok, és az ősi harc arról szól hogy ki tudja meggyőzni a másikat. Eddig 8:26-ra vezetünk, mert ennyi a fizika faktosok és a "gyógyfizik" aránya.
Ha folyton röhögnöd kell, akkor az röhögőgörcs, bocsánat, telepatikusan gyógyítható. Gondolj erősen az orvosi rendelőben átélt legborzalmasabb élményedre, és elmúlik hamar, meglásd! Most 5 rongyal jössz a kezelésért és a tanácsadásért.
Igen, jó, hogy Veletek lehetek! ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2005-04-03 21:30 Rem

Rem képe

Ezt is megértem: Ez a háromszázadik hozzászólásom a karcolaton. Kicsit elérzékenyültem, be is fejezem a hozzászólást. :~(
______________________
Az öreg dobozoló sámán

v, 2005-04-03 21:34 Bloody Dora

Bloody Dora képe

ReM: ezt is megértük, egy 300-adik hozzászólásra úgy elérzékenyülsz, hogy nem tudsz mit mondani a könnyeid tengerétől. Gratulálok, de hogy ünnepled majd az 500-adikat? Megfulladsz? ;>
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2005-04-03 21:41 Rem

Rem képe

500.? Messze van az még. ;> Bár szerintem idegösszeroppanást kapok. Na jó félre a tréfával, inkább pezsgőt bontok, és iszom te egészségedre és az egész szerkesztőségére. No meg a kedvesemére főként, hisz sok ismeretet és nézetet tőle tudok, (meg a könyvekből) amik nélkül nem születhetett volna meg az a sok hozzászólás.
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-04-04 10:09 Mesemondó

Mesemondó képe

Hú Dóra szívem, te télleg nem vagy egyszerű... pasi legyen a talpán aki bevállal :lol: :D ;) ;) ;) :lol:
... a fű nő magától.

h, 2005-04-04 11:48 Blade

Blade képe

Nicsak ki beszél :)
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2005-04-06 10:36 Stonehenge

Stonehenge képe

Bagoly a verébnek....

"Csak akkor lesz bármid is, ha már elvesztettél Mindent"

sze, 2005-04-06 18:47 Mesemondó

Mesemondó képe

Így vvan kispajtésok... visszajött Stone atya társam így most be is bújok mögé és onnan öltök nyelvet rátok...:P :lol: :D ;)
a fű nő magától.

sze, 2005-04-06 15:53 Csatrad

Csatrad képe

Ne próbálkozzatok a telepátiával. Nagyon fáj tőle az ember feje. Az OOP tanárom meg olyan hülye, hogy görbíti a teret. Mikor kivetítőre tette az anyagot (laptopról digitális projektorra, menőzik) ott a képen belül egy kis részen (ahol a tanár belelógott) el volt csúszva a kép. Aztán kékhalál :D Egy progit akart megmutatni futás közben.

cs, 2005-04-07 17:06 Blade

Blade képe

Milyen élmény ért munka közben...el kell mesélnem. :)

Szóval, a SyncML Device Management protokol Security szabványának van egy olyan része, ami az amúgy opcionális HMAC-cal és annak megadási módjával foglalkozik. A megadási mód 3 részre tagolódik: algoritmus I username I MAC. Nos a szabványban a fake username nem más mint: Robert Jordan. Ebből is látszik, hogy az informatika és a fantasya kéz a kézben járnak. :)

Ugye tudjátok ki Robert Jordan...? Leghíresebb irománya alapmű, ahogy sokan mondanák :)
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2005-04-07 20:59 Rem

Rem képe

Vagy ahogy sokan nem. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2005-04-16 12:28 Csatrad

Csatrad képe

Mi a különbség a vers és a dall között?

szo, 2005-04-16 15:28 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Irodalmilag válaszoljak, vagy érdeklődjek, mi az a dall? Egyébként a dal egynemű érzelmeket (érzéseket) megjelenítő lírai mű, a vers meg egy olyan irodalmi képződmény, ami nem ér ki a lap széléig. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2005-04-19 09:58 Csatrad

Csatrad képe

Akkor csaltam, mert az enyém eléri a lap szélét. ;>

sze, 2005-04-27 16:52 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Hogy képzeled! Használj nagyobb lapokat, írj kisebb betűkkel, és hagyj margót! ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2005-04-23 11:02 Mesemondó

Mesemondó képe

vers is lehet dal, a dal fijjam fűfaj zenei elemeket sorakoztat fel, ritmukussága ezt követi, a tájegységeknek megfelelően alakulhatnak ezek, a vers az fijjam forma:) de nem egészen arról szól, hogy kiér lap széléig, hanem tartalmaz bizonyos verslábakat vagy azok meghatározott sorrendiségét, kivéve a szabad vers... blabla... igazbó egy órát lehet róla írni miért is kérded?:)
... a fű nő magától.

h, 2005-04-25 12:03 Csatrad

Csatrad képe

Azért kérdeztem a dall-versus-vers kompozíciót, mert mikor verset írok a fejemben dallamszerüen jelenik meg. S lehet, hogy nem is verset írok, hanem dall-t, ami viszont már nehezen jön vissza szövegben, mert ott elméletileg versnek kéne lennie ööö hátizé
Ha van különbség, akkor el kell gondolkodnom, hogy mit is írtam. Vagy, hogy erőltessem-e.
Ha nincs, akkor öö hát akkor izé hát akkor valszeg nem szóltam :|

h, 2005-04-25 12:44 Rem

Rem képe

Dal meghatározás ugy kezdődik Csatrad, hogy a dal egy olyan vers... ;) Nagyon sok mű dalszerű, sőt a Himnuszra például remekül lehetne angolkeringőzni. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2005-04-23 07:27 Rem

Rem képe

Mai napon esetig lehet már csak szavazni smsen (melynek ára kb. 100 Ft.) a megadott listából a kedvenc könyvedre: (magyar lista) http://hvg.hu/kultura/20050422nagykonyv150/page2.aspx
(külföldi lista) http://hvg.hu/kultura/20050422nagykonyv150/page3.aspx

Szerintem érdemes szavazni. ;) Még interneten is. Jo szavazást; én már leadtam a sajátomét, tehát jól beolvastam nekik. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

szo, 2005-04-23 21:56 Max

Max képe

Én már jó régen leadtam a szavazatom! :D
________________________________________________________________
"És mi lesz, ha nem lesz több sárkány? Akkor felkopik az állad! És engem csak úgy megölsz passzióból?"
Draco

v, 2005-04-24 12:38 Rem

Rem képe

Én kettőt is egyet sms-ben a másikat interneten. ;> Be is került a könyv a százas toplistába, amire kétszer szavaztam. ;)
______________________
Az öreg dobozoló sámán

v, 2005-04-24 12:46 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Biztos azért, mert kétszer szavaztál rá :lol:

v, 2005-04-24 12:51 Rem

Rem képe

Nem. Azért, mert olyan jó könyv. :lol:
______________________
Az öreg dobozoló sámán

h, 2005-04-25 05:53 Max

Max képe

Had találjam ki!
A Mein Kampf-ra szavaztál! :lol: _______________________________________________________________
"És mi lesz, ha nem lesz több sárkány? Akkor felkopik az állad! És engem csak úgy megölsz passzióból?"
Draco

h, 2005-04-25 11:57 Rem

Rem képe

Az nincs is köztek Max. ;> Te se nézted meg jól a listát. :lol:
______________________
Az öreg dobozoló sámán

p, 2005-08-19 11:05 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Mivel ezt az oldalt kiskorúak is olvashatják a nap bármely szakaszában, Bogumil mester Anyagyilkos c. novellájának a felkerülése sérti 2001. évi Internetes tartalomszolgáltatási és etikai kódex rendelkezéseit.
(...)
7. A KORHATÁRHOZ KÖTÖTT TARTALOM KÉRDÉSE; SZÜKSÉGES FIGYELMEZTETÉSEK
A Tartalomszolgáltatók vállalják, hogy amennyiben szolgáltatásuk egésze vagy egy része kis-, illetve fiatalkorúak számára káros hatású lehet, a belépést korhatárhoz kötik. Az ilyen tartalmakhoz való hozzáférés előtt fel kell hívni a figyelmet a tartalom jellegére, és a felhasználónak aktívan meg kell erősítenie, hogy átlépte a megadott korhatárt; az erre szolgáló felület nem tartalmazhat sem képi, sem szöveges, sem egyéb részleteket magából a tartalomból.
A Tartalomszolgáltatók vállalják, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a kis- és fiatalkorúak számára nem megfelelő, illetve a felhasználók egy része számára súlyosan sértő vagy sokkoló tartalmak kéretlenül ne kerüljenek a felhasználók elé. Mind a szerkesztett, mind a felhasználói tartalom esetében követendő alapelv, hogy az ilyen tartalmakhoz való hozzáférés előtt a felhasználót figyelmeztetni kell.
I.számú Melléklet - A TARTALOMSZABÁLYOZÁS ETIKAI KÓDEXE
4. Jóízlés
A Tartalomszolgáltató tartalmának teljes egészében tartania kell magát a jóízlés követelményeihez, ugyanakkor ki kell zárnia azt a veszélyt, hogy nem mutatja be a várhatóan közfelháborodást keltő eseményeket és véleményeket. A Tartalomszolgáltató feladata, hogy a közvéleményt felháborító eseményeket és véleményeket is ízlésesen tálalja: különbséget lehet és kell tenni a tudósítás témája és feldolgozásának módja között. A tartalomkészítők felelőssége, hogy ez a különbség a felhasználók számára is minden esetben világos legyen. Ennek érdekében különös figyelemmel kell lenniük arra a tartalomkörnyezetre, amelyben adott tudósítás megjelenik.
A Tartalomszolgáltató szigorúan elkerüli, hogy felhasználóit öncélú szöveges, képi vagy hangos eszközökkel sokkolja. Kerülni kell az explicit módon erőszakos vagy erotikus jelenetek bemutatását, a vulgáris kifejezések használatát minden tartalomtípusban. Amennyiben egy adott információ/szolgáltatás közvetítése megoldhatatlan ilyen tartalmak közlése nélkül, közvetlenül adott tartalom előtt fel kell hívni a felhasználók figyelmét az elkövetkezőkre, világossá kell tenni, hogy mire számíthat a felhasználó, aki továbbkattint.
Figyelemmel kell lenni arra is, hogy a fiatal vagy bármilyen más okból érzékeny felhasználók számára nem csupán a könnyen felismerhetően durva vagy szexuális jellegű tartalomrészletek lehetnek kellemetlenek, sokkolóak, hanem olyanok is, amelyek ezeknél nehezebben kategorizálhatóak. Ennek megfelelően a fenti szabályok vonatkoznak az emberek vagy embercsoportok számára sértő, megalázó tartalmakra, az extrém félelemérzetet kiváltó tartalmakra és így tovább.
A további teendőket a szerkesztők józan eszére bízom.

p, 2005-08-19 11:23 Gyémánt B.

Gyémánt B. képe

Az Ékezet Hegyéből újra füst gomolyog Karcfölde egére...HÁBORÚÚÚ! :D

***

"Megszűnik minden gondolat,
Megszűnnek a szavak - csend van.
Buddha sehol, senkinek,
Semmilyen tant nem hirdetett."

p, 2005-08-19 20:23 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Kedves Zoli! Nincs itten háború,csak etikai kódexek vannak...itten,hogy honnan fúj a szél,tudja az isten:Bogi
Olimposz ködében fáznak az istenek,Zeusz haragosan összevonja szemöldökét és sűrű,áthatolhatolhatatlan füst gomolyog.

k, 2006-10-10 06:58 Brother T

Brother T képe

Sejthettem volna, hogy ebből zúzás lesz! Hajaj...

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

k, 2006-10-10 07:08 Blade

Blade képe

Ez már több mint egy éves téma...sokat aludtál mostanában? :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 07:21 Brother T

Brother T képe

Valószínűleg...

Csak ráböktem a friss tartalomra és ott volt az elején... de van ez így. Mi lett a vége? ;)
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

p, 2005-08-19 18:47 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Novella törölve, és nem csak emiatt... sok más oka is van, aki olvasta, az láthatta. Az ügyet egészen magamra válalom, szerintem jól döntöttem, az etikettnek megfelelően (a fent idézett etikai kódexnek, és a karcolat belső etikettjének megfelelően), szóval ha valakibnek problémája van, akkor szóljon.
És a szóban forgó novellát ettől még bárki, akinek tetszik elolvashatja, kérje szépen el Bogumiltól mailben. Az már nem a karcolatra tartozik, hogy kinek milyen mű tetszik, és ezt hogy szerzi meg.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2005-08-19 19:58 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Jó,levettétek,rendben van.De a szegény Falusi tragédia mit vétet,hogy az is ki lett golyózva? Kiérti ezt? Az istenek döntései kiismerhetetlenek. Bogi.

szo, 2005-08-20 23:34 Zucchero

Zucchero képe

Örülök, hogy magadra vállalod. Gondoltam, hogy te lehetsz az. Ha jól tudom te vagy a legfiatalabb karc főnök.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"Ha jót akarsz alkotni,próbálkozz a lehetetlennel."

v, 2005-08-21 05:47 Bogumil

Bogumil képe

_____Bogumil D' Kukulkán
Megértem a Dórít.Megijedt a netre vonatkozó törvényt véresrongyként citáló amazon fenyegtő fellépésétől.Dórika még fiatal,majd ha annyiszor megrugdossa az élet,citálják biróság elé mint engemet,akkor csak legyint az ilyen fenyegető fellépéskre. Bogi

v, 2005-08-21 21:16 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Hagyjuk ezt a "Dóri fiatalka" szöveget. Blade felelne azért, ha fent hagyom. Mert ha én nem szedem le aznap, akkor ő szedi le másnap, és ez a lényegen nem változtat. Az etikai kódexet tőlem megsüthetitek, de ha az alapján íródott a karcolat etikettje is, amit többek között én is elfogadtam, meg elméletileg Ti is, akik itt publikáltok. És egyébként is: amit Eve idézett, azt csak a törlés után olvastam el... ez persze nem változtat a helyzeten. De zárjuk már le a vitát, én is nagyon unom, más is, aki nem érintett az ügyben.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2005-08-19 22:05 Fatyol

Fatyol képe

Ennyi erővel az összes horrort le kellene vennünk. Sőt betilthatnánk Süskin:Parfüm írását, a Lolitát, az utolsó tangó Párizsbant, és még sorolhatnám. Vagy kedves Eve, mond meg nekünk, mely tartalmak azok, amelyek megfelelnek a "Jóizlés" kritériumainak. Én pedig azt mondom, hogy a Falusi tragédia igenis létező társadalmi problémákat bogoz, és az egész cirkuszt a novella körül személyeskedésnek, és prüdérizmusnak gondolom, ami súlyosan sérti a művészi szabadságot. Ha kívánod holnapra összeszedek neked 10 olyan oldalt , amely ezeknél sokkal durvább, de irodalmilag ezeket az írásokat még csak meg sem közelítő novellákat hoz le nap, mint nap, mégis nyilvános, korlátok nélküli oldalak.
A Karcolat az egyetlen olyan oldal, amely már jókora látogatottságot mutat, és csakis a prózára koncentrál. Sajnos el kell, hogy keserítselek, az olvasóközönség nem csupán a fantasyt kedveli, és csak Fantasy témában van jónéhány site. Bizony az irodalomnak van olyan ága, amely ennyire nyersen, de elénk tárja a valóságot, és mennyire meglepő: az olvasók körében igen népszerű, sőt megsúgom: nem csaupán a lelkibetegek részéről, hanem azok is kedvelik, akik nem orrhúzogatva, és pillarebesgetve flangálnak a világunkban. Részemről a falusi tragédia egy korrekt, figyelemreméltó, nagyszerű írás, és súlyos hibának tartom, hogy ekkora cirkuszt csináltok körülötte, ahelyett, hogy figyelmesen elolvasnátok, a személyes ellenszenv nélkül.

Ha lehet, ezen hozzászólásom köszpontozását, és siettségem miatti elütéseimet nézzétek el.
_______
"Bárcsak oly könnyen megtalálhatnám az igazat, mint amilyen könnyen cáfolom a hamisat!" (Cicero)

k, 2005-09-06 12:11 Stonehenge

Stonehenge képe

A kérdéskör megoldása eccerű: van egy főszerkünk! :-)
Amúgy holnap este SZURKOLJATOK!

"Csak akkor lesz bármid is, ha már elvesztettél Mindent"

k, 2005-09-06 15:31 Blade

Blade képe

Ja, az van.

Megvannak a jegyek. Hajrá magyarok!!!

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 06:55 Brother T

Brother T képe

Nabumm!

Eve, ha példának okáért egy jó kis böllér-para-horror novellát szeretnék feltenni az oldalra, akkor az elejére ki kéne raknom a figyelmeztető 18-as karikát? (Részemről, nem gond, csak az a baj, hogy a szerző megyjegyzése rovat a szöveg aljára került! Sztem sokkal többen olvasnák el, ha elöl lenne...)
Kiskorúak: Nos igen... "velük már több a gond", más honlapokon elintézik azzal, hogy fogják a szerkesztők és egyszerűen visszadobják az adott művet. Sztem ez rossz dolog, nem akarom a vértől tocsogó baromságokat védeni, de ez felveti a cenzúra kérdését... (itt a tény is, hogy nem egy ténylegesen "csakéskizárólag" horror oldal a karc)
Ha ilyen történt, akkor a novella szerzője és a szerk összeszólalkozhatnak és összevesznek stb...
Lehetne levédeni a novellákat, mondjuk csak tagok nyithatnák meg őket (ekkor egy életév szerinti szűrést kéne végezni)ez meg finoman szólva is diszkrimináció, és akkor lehet sírni az ombucmannak...

Szóval a lényeg, hogy a kiskorúakkal van a legtöbb gond, mert egy oldalról védeni kell őket, másikról pedig a széles látókört is meg kell nekik teremteni.
Amúgy ez elég érdekes téma, nem ártana bővebben foglalkozni ezzel.
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

p, 2005-12-30 15:58 Mesemondó

Mesemondó képe

Nagyon off leszek:)

BOLDOG KARŰCSONYT utólag és NAGYON BOLDOG, VIDÁM, KREATÍV ÚJ ÉVET NEKTEK!
Legyetek rosszak...
... a fű nő magától.

p, 2005-12-30 20:31 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ja, ja, legyél Te is nagyon kreatív, meg újévi, meg rossz... nem, azt nem mondhatom. ;>
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2005-12-30 20:38 Blade

Blade képe

BUJJÉK! Elvárom mindenkitől, hogy holnap becsiccsentsen...ha így kell írni egyáltalán :) ;)
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2006-01-01 16:40 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Boldog, sikeres új esztendőt kívánok mindenkinek!

sze, 2006-01-04 13:59 Mesemondó

Mesemondó képe

csak nem elszoktál tőle???:)
... a fű nő magától.

sze, 2006-01-11 20:06 nionalas

nionalas képe

Kedves Karcolók!

Az alabbi írás nem saját, most futottam ossze vele (valojában emilben kaptam), így nem tudom sajnos a szerzot azonosítani. Mindazonáltal ez valóban kacolat, ráadasul egy igazán szép darab, ezért úgy gondolom, itt a helye a honlapon.

Sajnos tényleg nem tudok tobbet az eredetérol.
Ha valaki birtokolja e tudást, ez úton kérem, ossza meg velunk!

Íme:

LÉLEGZET

Korunk paradoxona, hogy magasabbak az épületeink, de kicsinyesebb a természetünk, szélesebbek az autópályáink, de szűkebb a látókörünk. Többet költünk és mégis kevesebbünk van, többet vásárolunk, de azt kevésbé élvezzük. Nagyobbak a házaink és kisebb a családunk, több a kényelmünk, de kevesebb az időnk. Több képzettséggel, de kevesebb értelemmel, több tudással, de kevesebb belátással rendelkezünk. Több a szakértőnk mégis több a problémánk, több gyógyszerünk van, de kevesebb az egészségünk. Túl sokat iszunk, túl sokat dohányzunk, túl meggondolatlanul költekezünk. Túl keveset nevetünk, túl gyorsan vezetünk, túlzottan dühbe gurulunk, túl sokáig fennmaradunk, túl fáradtan kelünk, túl keveset olvasunk, túl sokat tévézünk. Megsokszoroztuk a javainkat, de csökkentettük az értékünket. Túl sokat beszélünk, túl ritkán szeretünk, és túl gyakran gyűlölünk. Tudjuk mi a jólét, de azt nem, hogy mi a jó lét. Éveket adunk az élethez, nem pedig életet az éveknek. Eljutottunk a holdig és vissza, de nehezen megyünk át az út túl oldalára azért, hogy új szomszéddal találkozzunk. Meghódítottok a világűrt, de a belsőnket nem. Nagyobb dolgokat csinálunk, nem pedig jobb dolgokat. Megtisztítottuk a levegőt, de beszennyeztük a Földet. Meghódítottuk az atomot, de az előitéletet, azt nem. Többet írunk, de kevesebbet tanulunk. Több tervet szövünk, de kevesebbet teljesítünk. Megtanultunk rohanni, de várni nem. Több komputert gyártunk, hogy több információt tároljunk, hogy több másolatot készítsünk, mint valaha, mégis egyre kevesebbet és kevesebbet kommunikálunk.
Ez a gyors étkezés és a lassú emésztés kora, a nagy emberek és a kis jellemek, a kiemelkedő hasznok és a sekélyes kapcsolatok időszaka. A kétkeresős jövedelmek, ám gyakoribb válások, a tetszetősebb lakások, de szétesett otthonok korszaka. A villámutazások, az eldobható pelenkák, az egyszer használatos erkölcsök, az egy éjszakás tartózkodások, a túlsúlyos testek kora ez, és a tablettáké, melyek mindenre jók: felvidítanak, lenyugtatnak, ölnek. Olyan idő ez, amikor sok van a kirakatban, de kevés a raktárban. Olyan időszak, amelyben a technika eljuttatja hozzád ezt az írást, Te pedig választhatsz, hogy megosztod másokkal is, vagy egyszerűen csak kitörlöd.
Az élet nem azzal mérhető, milyen sokáig lélegzünk, hanem azokkal a pillanatokkal, amelyektől elakad a lélegzetünk.

Maradok tisztelettel: Nionalas

p, 2006-01-13 22:52 Mesemondó

Mesemondó képe

ez egy régi körleveles karcolat:) de nagyon igaz és szép:)
... a fű nő magától.

v, 2006-01-15 00:18 nionalas

nionalas képe

Én is már futottam ossze vele korábban, csak akkor még nem tudtam felrakni ide, mert még nem tudtam, hogy létezik ez az oldal :)

Maradok tisztelettel: Nionalas

cs, 2006-05-11 17:48 Blade

Blade képe

Jud Lorin küldte ezt a linket:

http://www.sfportal.hu/content/view/1416/157/

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2006-06-07 15:00 Blade

Blade képe

www.rpgportal.hu

Ez az oldal nemrég indult, talán akad rajta számunkra is néhány érdekes info.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2006-06-23 07:01 Blade

Blade képe

Nemsokára regisztrál nálunk a 666. felhasználó...vajon ki lesz az? :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2006-06-23 12:45 Bloody Dora

Bloody Dora képe

:D Beszélek egy-két ismerősömmel, akikhez nagyon illene ez a szám.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2006-07-03 21:37 Misaerius

Misaerius képe

Már csak ket felhasználó :>
Amúgy miért csak 661-et látok perpill?
Hárman törölték magukat, vagy ti ebrudaltátok ki őket?
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

k, 2006-07-04 11:34 Misaerius

Misaerius képe

alyándék.
ő a 666.
rotflol, ilyen nickkel...
ennyit az ördögimádókról.
__________________________________________________________________

Amíg nem látod a korlátaid boldogtalan, miután megláttad átlagember vagy.

k, 2006-07-04 14:26 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Csodás név, valóban. :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2006-07-04 16:43 Jericho

Jericho képe

Üdv.

Lehetséges, hogy nem én lettem a 666. felhasználó, de magam is eggészen új vagyok még ezen az oldalon
és volna egy hülye kérdésem. Tegnap óta felraktam 2 írást is, de még egyik sem jelent meg - kiírja ugyan a profilomnál, hogy "2 írásos" emberke vagyok, az adott témákban azonban nem találom egyiket sem. Valószínűnek tartom, hogy rövid időn belül magától megoldódik a probléma (ill. az operátor jóvoltából), de azért gondoltam, rákérdezek. :?:

k, 2006-07-04 16:47 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Mivel minden írás egy előzetes szűrőn (értsd: a moderátorok egyike elolvassa, és eldönti, hogy kitehető-e) esik át, ezért a profilodnál meglehet, hogy jelzi, miszerint két írást már feltettél, de a lapra még nem került ki egyik sem, mivel épp az olvasási és mérlegesési státuszban vannak. De a probléma valóban megoldódik nemsokára. ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2006-07-04 17:17 Jericho

Jericho képe

Rendben van, kösz a gyors remegőlelkecskemegnyugtatást. Én is erre gondoltam, úgyhogy nyugiba vágom magam. Aztán majd meglátjuk, miképpen oldódik meg a dolog. :roll:

k, 2006-08-29 09:56 Blade

Blade képe

Egy hihetetlenül jó honlap az erdőkről!

http://www.forests-forever.com/cgi-bin/index.cgi

Már látom is, ahogy elfek futkoznak a fák közt :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2006-08-30 15:47 Eve Rigel

Eve Rigel képe

A "Soha nem áll meg" című novella a szerző kérésére törölve.
Ezzel az összes hozzászólás elveszett.

h, 2006-10-09 19:40 Blade

Blade képe

Gyémánt B. írta:

Sziasztok, sziasztok!
Lehet, hogy közületek sokan már ismerik a fenti címen működő oldalt, az Irodalmi Boncnokot. Nekem a napokban volt szerencsém először belenézni, és csak ajánlani tudom mindenkinek! Rengeteg írással, írástechnikával, történetszövéssel és egyéb - amatőr és akár profi író számára is - hasznos jótanáccsal, elemzéssel, véleménnyel találkozhat az oda látogató. És mint tudjuk: a jó pap is holtig tanul. (Higgyetek nekem! A hazug embert hamarabb utólérik, ha sánta...)
http://boncnok.freeblog.hu/

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-10-09 19:47 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ha valaki még egyszer felemlegeti a boncnokot, harakirit követtetek el vele. Totál elegem van belőle.

h, 2006-10-09 19:54 Blade

Blade képe

Nekem is :) Csakis Gyémánt B miatt tettem fel. De persze lehet törölni ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2006-10-09 19:59 Gyémánt B.

Gyémánt B. képe

Mi a baj vele? :)

***

"Megszűnik minden gondolat,
Megszűnnek a szavak - csend van.
Buddha sehol, senkinek,
Semmilyen tant nem hirdetett."

h, 2006-10-09 20:11 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Már a csapból is a boncnok folyik, és azért annyira nem jó. Ennek ellenére minden létező oldalon reklámozzák.

h, 2006-10-09 22:42 Gyémánt B.

Gyémánt B. képe

Szia Eve!
Már megijedtem, hogy valami nagy átverés zajlik a színfalai mögött. Én szívesen olvasgattam a tartalmát; persze egy újszülöttnek minden vicc új... TÉNYLEG nem értek hozzá, de egy önjelölt ír(kál)ónak (mint pl. én) nem árt, ha az ösztönein kívül egyéb is vezetgeti, ha "tollmenése" van. Mondjuk csehovi jótanácsok, csokorba szedve, hogy csak egyet említsek. Ezért a nagy nekibuzdulás...
Létezik valami hasonló oldal, amin "írás-elméletet" lehetne találni?

***

"Megszűnik minden gondolat,
Megszűnnek a szavak - csend van.
Buddha sehol, senkinek,
Semmilyen tant nem hirdetett."

k, 2006-10-10 07:06 Blade

Blade képe

Létezik. Csak meg kell találni. ;)

De az sem jó, ha azt követed, amit leírva találsz. Inkább új utakat kell keresni.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-10-10 07:23 Brother T

Brother T képe

Boncnok, boncnok, boncnok... :D
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
"Most következik a nagy kérdés: Miről fog írni? És az ugyanilyen nagy válasz: Bármiről, amiről akar. Tényleg, bármiről... amíg igazat ír." -Stephen King

k, 2006-10-10 10:28 Gyémánt B.

Gyémánt B. képe

Amikor azt írtam, hogy létezik-e, úgy értettem: melyik az és hol? ;)

***

"Megszűnik minden gondolat,
Megszűnnek a szavak - csend van.
Buddha sehol, senkinek,
Semmilyen tant nem hirdetett."

sze, 2006-11-29 15:29 Blade

Blade képe

Múltkor eljutottam színházba, és megnéztem egy Moliere darabot, ami jó is volt, meg nem is.

Közben eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a fantasyt vegyítenénk a színházzal? Azaz fantasy témájú darabokat adnának elő, annak minden vállfajában, díszlettel, zenével? Vajon lenne érdeklődő?

Vagy scifit...;)

Vajon írt már vki ilyent a nagy széles világban?

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2006-11-29 16:43 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Igen. Ez a szerepjáték :)

h, 2006-12-11 22:27 Fishbone

Fishbone képe

Hé! Valami szerkesztő menjen már megnézni Misaerius baját, mert már engem idegesít. hogy a friss hozzászólásoknál mást se látni, csak Beolvasztott előőrs, Beolvasztott előőrs. Köszi!
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

k, 2006-12-12 04:25 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Túl sokat nem tehetünk. Misaeriusnak éppen az a célja, hogy a csapból is beolvasztott előörs follyon :)

k, 2006-12-12 06:12 Brother T

Brother T képe

Gerilla marketingnek ez sem rossz :D
________________________________________________________________
Out of order...

k, 2006-12-12 07:18 Blade

Blade képe

Esetleg törölhetjük a hsz-eket. Ez nem állami intézmény, hanem privát, ahol privát elvek uralkodnak ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

k, 2006-12-12 15:21 Anumerol

Hát azért lehetne tenni, pl. megvalászalohatnátok neki miért nem raktátok ki és irhatnátok egy-egy rövid hsz-t, vagy nem is tom.
________________________________________
Vita nihil aliud quam ad mortem iter est

sze, 2006-12-20 13:24 Blade

Blade képe

Találtam egy kis Firefox tuningot, nekem segített, legalábbis úgy látom.

1. Indítsuk el a böngészöt.
2. Címsorba írd be: about:config
3. Keress egy olyat hogy: network.http.pipelining
4. Kattints rá 2x => Az értéke át fog állni true-ra.
5. Utána keresd meg ezt a sort: network.http.pipelining.maxrequests
6. 2x kattints és értéknek add meg a 30-at.
6. Most keress egy ilyet: network.http.proxy.pipelining
7. Az előbbiek szerint állítsd át true-ra. (2x katt.)
8. Egy üres területre jobb egérgombra kattintva: új/new/ majd egész/integer/
9. Nevének add meg ezt: nglayout.initialpaint.delay
10. Értéke legyen 0
11. Ugyanígy járunk el, (új/new/) majd logikai/boolean/
12. A neve legyen: browser.turbo.enabled
13. Értéke true
14. Indítsd újra a böngészőt.

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2007-01-13 19:44 Alexander T.

Az lenne a kérdésem, hogy valamelyiktek meg tudná-e mondani, hogy mennyi pénzt lehet bezsebelni körülbelül egy könyv kiadásával? Vagy esetleg egy novellával egy antológiában?

szo, 2007-01-13 19:49 Blade

Blade képe

Euromilliókat...ja, nem, eltévesztettem...filléreket. :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

h, 2007-02-12 10:52 Brother T

Brother T képe

Kéne a letta mi? Hüm... nem vagy egyedül :-? ________________________________________________________________
Igen, a képen én vagyok. Igen, az a kezemben egy AK :D

v, 2007-05-06 09:25 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Attól függ, milyen szerződést kötnek veled, és mennyit adnak el abból az antológiából... ez pedig a marketing és terjesztés függvénye. Hiába írod meg az évszázad regényét, ha pocsék a borítója és nincs reklámozva, a boltok raktárának sarkában porosodik meg, míg a sok csilli-villi vacak fogy.
Szóüval ezt így nem lehet előre megmondani.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nincs happy end. Idővel mindenki túlélési esélyei nullára csökkennek...

v, 2007-05-06 12:13 Blade

Blade képe

Akkor ezért nem fogy a könyvem! :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-01-19 11:11 Blade

Blade képe

Érdekes link:

http://www.mult-kor.hu/szulinapon.php

Már ha vki hisz a reinkarnációban...;)

Bennem Jean D'arc, Balassi, Rubens vagy Voltaire születhetett újjá ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2007-05-06 09:19 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Csak jelzem: Shakespeare ugyanazon a napon született, mint én :D
Nem célzásként mondom, áááá dehogy... :lol:
Éééés... ha jól emlékszem William Turner is ezt a napot adta meg születésnapjának...
(No nem a kalózos filmből, hanem 1775-ből; ő volt az egyik legnagyobb angol tájképfestő.)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nincs happy end. Idővel mindenki túlélési esélyei nullára csökkennek... és én ráérek kivárni ;>

v, 2007-05-06 12:13 Blade

Blade képe

Sékszpír? Ő az, aki minden kis irománya végén kinyír pár embert? ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

v, 2007-05-06 15:36 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Pár embert??? Hogy Te milyen finoman fogalmazol :lol:
Mint Hematith, amikor közlöm, hogy befejeztem a legújabb novellám, diszkréten csak annyit kérdez, hogy "Túlélő van?" ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nincs happy end. Idővel mindannyiunk túlélési esélyei nullára csökkennek...

v, 2007-02-11 21:12 Cartwright

Cartwright képe

Mit találtam!! :D http://www.dac-editions.com/gallery06.htm
Nem is tudtam, hogy pipálol Blade ;) Amúgy az oldal egyéb képeit is érdemes megsussantani!
---------------------------------------------------------------
"Ma is holnap fekszek, akár csak tegnap!"

h, 2007-02-12 08:15 Blade

Blade képe

Á, csak a kép kedvéért...;)

Egyébként: http://en.wikipedia.org/wiki/Elminster

Vigyázzatok, mert egy powerful, 1162 éves wizard mindent lát, amit a Karcon műveltek...:)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-03-02 08:57 Blade

Blade képe

http://wwww.charlesinspace.com/

Lehet írni is neki, persze valszeg nem ő válaszol, de hátha ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2007-05-03 12:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Semmi köze semmihez, de most láttam, hogy 21-én múltam 3 éves - vagyis az írói-véleményezői ténykedésemet tekintve. 2004 április 21-én 21:33:53 a pontos dátum-idő, mikor először debütáltam véleménnyel, Bloody Dora néven, a Fantasyán (kis reklám, gondolom nem haragszik érte meg senki). :D
Ha már itt tartunk: nem tudja valaki, mi az avatárom? Teljes egészében. Blade-ét megtaláltátok... ;) Lehet válaszolni, hogy nem, nem fogok megharagudni. Még csak az kéne!
Hopp! El fogok késni. Órám van... :) 3 éves vagyok, és egyetemre járok. Hihetetlen, mondtam én, hogy csodagyereknek születtem! :)
(Ha első novellát nézünk, az 2004. május 30. 21:58:00, Felháb. töred. címen. Valami iszonyú lett, de büszek vagyok a formabontó ötletre.)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2007-05-03 14:48 Cartwright

Cartwright képe

"Bloody Birthday to you..."

Mhh...Ismerős az avatarod. Van rá egy lyukas rezem, hogy láttam már a teljes képet valahol. Blédét én találtam meg, ott nem vót a tied assszem. Talán a Neverwinter nights karakterképei közt láttam?!?! Na majd 'után a nézek'.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

cs, 2007-05-03 20:06 Blade

Blade képe

3 év hosszú idő ;)

Dóra, Te nagyon ráérsz, az enyémet nem keresed meg? :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-05-04 13:29 Cartwright

Cartwright képe

Blade, ha az avatrodra gondosssz, ott van feljebb a link ;) A pipálós hsz.-emnél.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

p, 2007-05-04 19:50 Blade

Blade képe

Nem arra, hanem az első hsz-emre - bárhol a neten :).
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-05-04 21:42 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Sejtettem... mondj "írói önéletrajzot", vagyis hová írtál először, mint Blade, a Nagy És Utánozhatatlan Mester :D és akkor megkeresem. De azt tudom, hogy a Fantán a Medált már az én első megjelenésem előtt elkezdted.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2007-05-05 10:41 Blade

Blade képe

A fantasya-ra írtam, ha jól emlékszem...de az én koromban már kicsit szenilis az ember - még ha utánozhatatlan is :)
----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

szo, 2007-05-05 11:23 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Első novellád ott: 2003. 08. 19. 21:00:08 (Az alku)
Keresek legeslegelső hszt is. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2007-05-03 20:10 S. L. Cornelius

S. L. Cornelius képe

Nekem megvan a kép valahol, úgy emlékszem valamelyik híres fantasy festő műve, de ne kérjétek, hogy keressem meg! Nincs sem időm, sem erőm több ezer képet átnyálazni mostanában. Egyébként megtaláltam Eve, Blade, Styra, Mesemondó avatarjait is valahol. A több száz dvd valamelyikének egy eldugott könyvtárában csücsülnek. Az enyém egy Giger képből lett kiollózva, azt hiszem az a címe, hogy Mágus :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nincs happy end. Idővel mindenki túlélési esélyei nullára csökkennek...

cs, 2007-05-03 20:37 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Dehogy kérlek! Tartalékold az energiádat! :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2007-05-03 21:12 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Én is láttam már valahol a képet, és úgy emlékszem, Meg Ryant ábrázolja. De nem tudom felidézni, hogy milyen szerepben.

v, 2007-05-06 20:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ne keressétek, gondolkoztam, és feltettem a kérdést a Fantasyán is. Hááát... logikus, elvégre onnan szedtem, akkor ott csak tudják... Sylon szinte azonnal válaszolt is. :) Szóval megvan a képem:
http://www.redshift.hu/sylon/visions.jpg
Ha valakit érdekel. :D Amúgy Dorian Cleavenger a festő. Érdekes még, hogy mikor először választottam ezt az avatárt, én is valami hasonló szerkentyűt képzeltem a kezébe (pedig nem is ismertem a képet). Bár én ülő helyzetűnek gondoltam. Sebaj. :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2007-05-06 20:48 Cartwright

Cartwright képe

Én állva "képzeltelek", csak kalózos képre számítottam :D Gondolom a Bloody miatt.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

v, 2007-05-06 12:41 Styra

Styra képe

Tejóég, még Blade-nél is öregebb vagyok fél évvel... (és mégse vittem többre... szörnyű :gonosz: 8))
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

v, 2007-05-06 19:47 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ja, meg is lepődtem, mikor láttam. :D Hogy nem vitted többre? Honnét tudod? :P
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-05-07 14:57 Fishbone

Fishbone képe

Ne becsüld le magad!
Vagyis... ne becsüld túl Blade-et! :lol: :P ;>
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-05-10 21:06 Styra

Styra képe

Fishbone: :D

A pontosság kedvéért:
Első novella: 2003-02-19 19:26:03
Első fórumhozzászólás: 2003.02.23. 16:22:22
Első novella-értékelés: 2003-03-18 18:13:44

Ehh :)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

cs, 2007-05-17 00:01 Fishbone

Fishbone képe

Szép dátumok, szép dátumok...

A pontosság kedvéért:
Azt hiszem nem fogtam a lényeget. :D
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-05-17 16:24 Styra

Styra képe

Nem baj, csak a nevető fej szólt neked :P :)
A többi az, hogy mikor jelentem meg a színen a fantasya-n
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2007-05-21 14:10 Fishbone

Fishbone képe

Ja, akkor ez esetben elnézést. :D
Amúgy egy picit visszaolvastam és már pontosan tudom, hogy mit miért írtál. :)
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

sze, 2007-05-16 09:15 Blade

Blade képe

Ez is fantázia:

Homokrajz

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2007-05-17 00:03 Fishbone

Fishbone képe

Wow, na ez aztán nem semmi. De hogy milyen biztonsággal húzza a vonalakat... Nagyon jó, köszi, Blade!
És az a halas kép! Zseniális!
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

v, 2007-05-20 18:58 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Én már nagyon unom magamat. Agyrohasztó, és ínhüvelygyulladás-elősegítő szórakozás unalmas órákra: http://www.clickclickclick.com/
Klikkeljük be Magyarországot az első helyre! :D Csak katt-katt-katt, amíg van erőd. Némi angoltudás nem árt, de elég egyértelmű az oldal, tehát nem kell sokat gondolkodni. Csak clickclickclick. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2007-05-20 21:43 Cartwright

Cartwright képe

A Japók odavernek mindenkit... Nem hiába ott a technika... De ha abban lehetne versenyezni, h melyik országban van a legkorábban a legtöbb részeg, hát tutira nyernék :D
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

h, 2007-05-21 14:16 Fishbone

Fishbone képe

Figyelj, szerintem japánban clickbotot használnak, ami ha a gép bekapcsolt állapotban van, akkor folyamatosan klikkel. Amúgy meglep, hogy a koreaiak nincsenek ott az élmezőnyben. Pedig ha a top SC-csapatok leülnének klikkelni naponta egy fél órát szerintem verhetetlenek lennének.
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

h, 2007-05-21 14:48 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Van az elején egy ellenőrzés, hogy nem clickbot - vagy az kijátszható? :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-05-21 18:57 Fishbone

Fishbone képe

Hát, igen, amikor az előbbi üzenetet írtam, még nem mentem fel az oldalra, de később én is rájöttem, hogy van egy ilyen kis bosszanat. Na, mindegy, szerintem ha akarnák, valaki biztos fel tudná törni.
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

h, 2007-05-21 17:07 Cartwright

Cartwright képe

Á, moszt a 2-je isszgujnak ész pihentetik a kisz szájaga ujjacckáikat, djágaszág.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

h, 2007-05-21 19:08 Fishbone

Fishbone képe

Hát, szerintem a mostani progamerek annyira nem izgulnak az StarCraft 2-re. Vagy legalábbis nem hiszem, hogy olyan sokan váltanának majd, bár ki tudja. Különben is messze van még az, meg elég nekik, ha izgulnak most egyszerre a Shinhan meg az MSL miatt, meg aztán lassan beindul a WCG szezon is. Meg addig még NaDa jópárszor leklikkeli sAviOr-t az asztal alá (bár tény, hogy IPX mostanában nincs igazából formában), Boxer a dél-koreai hadsereg nevében visszavág Midas-nak, Nal_Ra-t meg még egy párszor biztos diszkvalifikálják még addig.
U.: Hú, ez elég kocka egy üzenet lett. :S
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

h, 2007-05-21 19:34 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Fishbone: uuuuugyaaaannnn.... :D Az U betű előtt egy szót sem értettem belőle, de más biztosan. Amúgy jól vagy? Cartwright is olyan furán viselkedett - elgurult a gyógyszeretek? :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-05-21 20:30 Fishbone

Fishbone képe

Ó, kérlek, hidd el, hogy fantasztikusan vagyok! Figyelj, most néztem meg vagy 10-szer ezt a videót: http://www.comedyhome.com/SiteImages/Cartoons/toast.swf
Hiszed még, hogy probléma van? Ugye, hogy nem! :)
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

h, 2007-05-21 19:59 Cartwright

Cartwright képe

Hát én izgulok rá :D Már vagy sokszor megnéztem a gémpléy videót, no meg a trailert... S így köszönök mindenkinek: "En taro Tassadar"

Dorcsi: Nem ismered a Starcraft 8O. Pedig alap sci-fi gém, startégiás. Bár te még fiatalka vagy.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

k, 2007-05-22 11:49 Bloody Dora

Bloody Dora képe

De ismerem. Azt az egyet. De mivel a szövegösszefüggést nem sikerült dekódolnom, nem sokat osztott-szorzott az összhatáson.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-05-23 16:18 Brother T

Brother T képe

Dél Korea, Starcraft b*zik, a csávók 400 vagy annál többet kattintanak percenként... és mégis :)
________________________________________________________________
Kicsi a bors, de erősek a karizmai :)

v, 2007-05-20 21:52 Styra

Styra képe

Ez valószínűleg az a rangsor lesz, ahol a legtöbb unatkozó, pihent és nagyon ráérő ember él. Vagy ahol a legkitartóbbak :D
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2007-05-21 17:51 Misaerius

Misaerius képe

Na, igazi patriótaként 1250 kattintással járultam hozzá Magyarország refelvirágoztatásához. Mi sem jelzi jobban a válságot: Bulgária megelőzött minket. Nemzeti összefogás szükséges, nem kétség.

Amúgy, ezt ott találtam: http://www.pointlesssites.com/
Nekem ez pl. különösen tetszik, már küldtem vagy hatot :): http://www.futureme.org/

h, 2007-05-21 18:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ezt én is megnéztem... :)
"Na, igazi patriótaként 1250 kattintással járultam hozzá Magyarország refelvirágoztatásához." - Micsoda mondat! :D Őrület.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-05-21 18:43 Cartwright

Cartwright képe

Jópofa, de az jobb lenne, ha vissza is lehetne írni ;)
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

sze, 2007-05-23 19:40 Styra

Styra képe

?
clickclickclicken első Magyarország?
De sokan kezdtek unatkozni :D
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2007-05-23 19:44 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Iiiigen! Remélem nekem is részem volt benne. :D Úgy értem, hogy a terjesztésben, bíztatásban...
Ez már a game3, az elsőt Dánia, a másodikat Japán nyerte, és most mi vezetünk. Hely, hely, első hely! :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-05-23 21:02 Misaerius

Misaerius képe

Biztos, hogy volt. :)
Az első játékban Magyarország az 50. helyen végzett, az előzőben 5. lett. (Megjegyzem, amikor szóltál még csak a 8. helyen tanyázott.)
És most első lesz.

sze, 2007-05-23 23:58 Fishbone

Fishbone képe

Jaja, elég dinamikus az ország fejlődése. Vagy nem is tudom...
Én most csak 150-et kattintottam, ezzel nyerünk most, figyeljétek meg. :)
Helyette inkább hallgatok Queen-t. Sokkal jobban járok vele, mint azok, akik kattintanak.

Most az aktuális kedvencem ez a szám, a Queen Queen című albumáról, 1973-ból.
Great King Rat:
http://www.youtube.com/watch?v=1YSivnTUvbE

Roger Taylor dobszóló (jobban dobol, mint gondoltam): http://www.youtube.com/watch?v=cln8rnXHSFs

Na, ezt a videót még én is csak most láttam először. Elég jó előadás 1979-ből, Madridból.
http://www.youtube.com/watch?v=zclzajmZ8fc&mode=related&search=

__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-05-24 08:32 Blade

Blade képe

Ember, Te a múltban élsz :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2007-05-24 11:31 Fishbone

Fishbone képe

Ez látod elképzelhető, viszont az biztos, hogy azóta jobb zenét még nem írtak. :)
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-05-24 16:28 Cartwright

Cartwright képe

Bizony, Queen a Queen.
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

cs, 2007-05-24 17:29 Misaerius

Misaerius képe

Gyerünk, tegye a szívére a kezét, majd klikkeljen legalább 999x, gigászi küzdelem zajlik Magyarország és Japán között! Én 4000-nél járok!

cs, 2007-05-24 22:08 Fishbone

Fishbone képe

Kenyénak még 1 klikk és 133. lesz!!
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

szo, 2007-05-26 11:02 Misaerius

Misaerius képe

Lehengerlően leleplező irónia. Nem mindenki képes egy ilyen tökéletesen átlagos, fölösleges és nem utolsó sorban a logikát mesterien nélkülöző mondatot alkotni. Ilyen hetykén másra célozni, és magát eltalálni.
Úgyhogy becsüld meg magad.
Én most gyakorlom.

v, 2007-05-27 18:18 Misaerius

Misaerius képe

v, 2007-05-27 19:12 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Azt bezzeg nem írják, hogy a Szendrei család teljes erőbedobással terjesztette az oldalt, és olyan fanatikus híveket talált, mint Misaerius barátunk. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2007-05-27 20:29 Misaerius

Misaerius képe

3 óra alatt 15 milliót faragtunk le!
Csak hát most ébredeznek a jappók... :(

v, 2007-05-27 21:03 Misaerius

Misaerius képe

1 millióval vezetünk!

h, 2007-05-28 21:34 Cartwright

Cartwright képe

Aszongyák a híradó is foglalkozott a témával (gondolom más érdekes úgysem történik a világban)
Szóval. Megvan a megoldás a nyerésre. Most nézem, hogy HUNfitárs építette :D
Szóval
a
megoldás
:
http://www.youtube.com/watch?v=20CgZiie0WI&eurl=

---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

sze, 2007-05-30 23:56 Kherion

Kherion képe

Ááááá... Hát ez kész!!! ClickClickClick.com... A sok fáradt elme... :D
De legalább ebben jók vagyunk... :)

______________________________________________________________________________________________
"...ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero." Jaq Draco Inquisitor, WH40k

sze, 2007-05-30 20:23 Cartwright

Cartwright képe

És a Japcsik ránk vertek 2 misivel.
Ezért voltak jobbak:
http://www.youtube.com/watch?v=tga0hwADexc&eurl=
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

sze, 2007-05-30 20:29 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ez ügyes. :) Engem a rendszer nem engedett fel az utolsó két hétben, szóval még az is egy nagy érvágás volt. (De a fizika meglett 2-re! Akkor is! Most már mindennek ötösnek kell lennie, és akkor van esélyem...)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2007-06-02 15:59 Cartwright

Cartwright képe

Háh!

Találtam egy ügyes kis progit. A háttérben klikkelGet, nekem nem kell bajlódjak vele :P Clicck bombát a Japókra!
http://greenc.atw.hu/
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

v, 2007-05-27 23:03 Fishbone

Fishbone képe

Áá, ez zseniál: ,,aki kattint, egy lépéssel közelebb löki Magyarországot a végső boldogsághoz.'' Ezen annyit röhögtem. :D Meg a cikk hossza... hát, a komoly téma megköveteli a komolyságot végülis.

Amúgy a statjaim meglehetősen imponálóak lehetnek. A magyar klikkek tizenkét százezred százaléka az enyém.
Na meg ez sem semmi: http://hunclicker.why.hu/wp-images/vatican666.jpg
Amúgy most elég sokkal vezetünk így éjfélkor. Szerintetek mit csináljak érettségikor? Rohanjak ki a teremből, olyan felkiáltással, hogy ,,Mennem kell, a haza szólít!''?
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

sze, 2007-05-30 17:53 Blade

Blade képe

http://www.funpic.hu/babelog/fantasy/fantasy.html

Emmán döfi :)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

sze, 2007-05-30 18:19 Cartwright

Cartwright képe

8)
---------------------------------------------------------------
"Nem lenni nem jó, de nem jobb lenni sem"

sze, 2007-05-30 19:06 Brother T

Brother T képe

:cool:
________________________________________________________________
Whoo-ah!Well, gentlemen, when the sh*t hits the fan, some guys run and some guys stay.

cs, 2007-06-07 16:08 völgycsillag

völgycsillag képe

pasik...8) De azért lementettem mindet! :lol: Hátha betudom egyszer valahová vágni az egyiket ;) De ha más nem, a barátom biztos értékelni fogja őket! :D

sze, 2007-06-06 14:35 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ééééés... újra kezdem! :D A szokásos clickclickclick.com - game 4, ended July 6... nézzétek meg! Olyan széééép! :D Nyertünk. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-06-06 20:04 Kherion

Kherion képe

Senki sem foghat ki kis hazánk leleményes és szorgalmas emberkéin!!! :)
Amúgy a Vatikán megint érdekes eredményt hozott össze... ;)
Valami rossz készülgethet a házuk táján... :roll:
______________________________________________________________________________________________
"...ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero." Jaq Draco Inquisitor, WH40k

sze, 2007-06-06 20:19 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Néha az az érzésem támadt, hogy a pápa fogta magát, és leült a gép elé kicsit kattogni. :)
Ha jól sejtem, ez a mostani eredmény volt a céljuk, eddig is ezt szerették volna megvalósítani, de a kattintgatási láz többeket is elkapott, aztán nem jött be. Viszont most végre sikerült. Összebeszéltek... :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-06-06 20:37 Kherion

Kherion képe

Hát, ha a pápa kattintgatta ki e számot, akkor tényleg nagy gáz lehet arrafelé... Biztos megszállta valami démoni hatalom... Megyünk purgálni... :D
Távozz... :x
NEEEM!!! ;>
Ooops. 8O
______________________________________________________________________________________________
"...ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero." Jaq Draco Inquisitor, WH40k

sze, 2007-06-06 20:49 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Vagy az a "rózsaszín pólós német állampolgár, aki átvetődött a korláton. Egyenesen három biztonsági őr karjában landolt, de még így is sikerült neki átmásznia a kocsira, ahonnan lerángatták a földre. A pápának nem esett baja, a képek tanúsága szerint semmit nem vett észre az incidensből. A férfi nem akarta bántani a pápát, csak így szerette volna megmutatni magát a világnak - nyilatkozta a Vatikán. A zavarkeltőt azóta egy kórházi pszichiátrián ápolják." (fejből, és az RTL Klub Híradójából idézte Bloody Dora) :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-06-06 21:27 Kherion

Kherion képe

Hűha... Akkor tényleg gáz lehet az öreggel... Megátkozta szegény, szerencsétlen rózsaszín Ghüntert... Amúgy erről eddig nem volt tudomásom, de már kezd összeállni a kép... ;)
Démoni összeesküvés... :)
Nem rossz egy novellának... :D
Visszhangja lenne, az tuti... :)
______________________________________________________________________________________________
"...ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero." Jaq Draco Inquisitor, WH40k

cs, 2007-06-07 05:33 Brother T

Brother T képe

Egyetlen magyarázat van mindenre! A pápa áttért a sötét oldalra és a Sith mozgolódik... :lol:
________________________________________________________________
Whoo-ah!

"Watcha gonna do when the sh*t hits the Fan,
Are U gonna stand and fight like a Man?
Show me how hard they say U are,
Or U gonna run and let Your body gone..."

cs, 2007-06-07 14:34 Kherion

Kherion képe

A pápa a sötét Sith nagyúr... Akkor még nagyobb a gáz, mint hittük... De, ha ő a nagyúr, ki a tanítvány? Már tudom: George Bush... :D
______________________________________________________________________________________________
"...ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero." Jaq Draco Inquisitor, WH40k

p, 2007-06-22 14:16 Blade

Blade képe

Képecskék: http://raymondswanland.com/

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

p, 2007-06-22 14:34 völgycsillag

völgycsillag képe

Ezek nagyon szépek!

k, 2007-07-10 13:14 Blade

Blade képe

Érdekes cikk:

http://optimalizalas.info/domain/mennyit-er-a-weboldalad.php

Illetve a benne található link az érdekes, a www.karcolat.hu 5450 $-t ér. Ki akarja megvenni? ;)

----

So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.

cs, 2007-07-26 19:53 Blade

Blade képe

Ajánlom figyelmetekbe az új szavazást...;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
There is not enough love for everyone. Sorry.
---- ----

cs, 2007-07-26 20:05 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Há' én erre mit mondhatok? :P
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2007-07-26 22:08 Fishbone

Fishbone képe

Például: Igen, igen, legyen, annyira élveztem a múltkor is betűnként végigolvasni minden egyes novellát. Annyira kikapcsolt a fárasztó egyetem után izgalmas történeteket olvasgatni! :D
Na? Szerintem korrekt. :lol:
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

p, 2007-07-27 18:39 Bloody Dora

Bloody Dora képe

"Költő hazudj, csak rajt' ne kapjanak." Ha ezt mondom, minimum Arany kel fel a sírjából, és hozzám vág két marék koporsószöget. :lol:
De legyen. Ezt mondom.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-09-19 19:06 Blade

Blade képe

http://www.annestokes.com/

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2007-09-19 20:06 Lion

Lion képe

Ezek nagyon komolyak:) Még még...
_Lion

cs, 2007-09-27 19:19 Brother T

Brother T képe

"Figyelem!

Összefogásra szeretnélek kérni benneteket egy jó ügy érdekében

Nemrégen volt Rumcice esküvője, mely jeles eseményről szép fotók készültek. Az egyik felkerült a következő site-ra: http://www.eskuvotipp.hu/
Ez olyan oldal, ahol klikkeléssel szavazni lehet a legjobb esküvői fotóra. A fődíjat - egy magazin címlapra kerülését - az kapja, aki a legtöbb szavazatot begyűjti.
Arra kérlek benneteket, segítsünk kicsit Rumcice-nak, és klikkelgessünk, amikor időnk engedi!
Ha az oldalra beléptek, klikkeljetek a "Szavazzon a címlapfotóra" menüpontra. Aztán keressétek meg Ágnes és Ákos fotóját, melyet jelenleg a 7. oldalon találtok (vigyázat, mert változhat a hely), és erre klikkeljetek! "

Akinek van ideje plíz :)

________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

cs, 2007-09-27 19:26 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Már a 8. oldalon van :)

p, 2007-09-28 07:14 Blade

Blade képe

Ki az a Rumcice?

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2007-09-30 06:06 Brother T

Brother T képe

Egy nagydarab emberke :) Viccet félre, a Cherubion fórumon tevékenykedik...
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

p, 2007-09-28 16:16 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Pár szép galéria: (nem mind fantasy)
http://www.imanmaleki.com/ (gyönyörű festmények)
http://shu-littlebit.com/ (szép színvilág, fanatsybb, számítógépebb)
http://www.3dtotal.com/ (ha a galériája végre etölt, megtudom, hogy érdemes volt-e belinkelni... de számítógép és grafika)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2007-09-29 19:38 Blade

Blade képe

http://index.hu/kultur/scifi/sf07/

Majd lesz egy cikk is róla, de ezúton is gratulálunk!!!

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

h, 2007-10-08 18:49 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Ezennel szeretném ünnepélyes keretek között bejelenteni, hogy (pszt! öltöny/estélyi, és állj vigyázzba a monitor előtt) ez az 1000. hozzászólásom, és van 10 darab beküldött művem! :D
Ennek örömére mindenki ünnepeljen a szerettei körében, és a számlát ne küldje el a címemre. Köszönöm!
Annyit megígérhetek, hogy ezek után sem fogok eltűnni, és ugyanolyan kedvvel, hévvel, szeretettel, öntömjénezéssel, kibogozhatatlan mondathalmokkal fogok véleményezni, kritizálni, levelet és privát üzenetet küldeni, blogba, novellák közé művet beküldeni, ahogy eddig tettem - nem mellőzve a szarkazmust, a cinizmust és az iróniát, meg a humor bármely másik, latin nevű formáját. És 1000 hozzászólás után végre kimondhatom azt, amit már rég szerettem volna: igaz lett az aláírásom: elvégre most már igazán megszokhattatok! ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-10-08 20:37 Fishbone

Fishbone képe

Az első és a harmadik sor fölött átsiklottam, gondoltam az eleje csak nem olyan izgalmas. :D A másodikat is csak a ducibetű miatt olvastam el. Ugye nem baj. :D

Tehát GRATULÁLOK! Gyorsan veszek fel valami öltönyt, meg rendezek itt egy fogadást, ahol megünneplünk. Nem tudom, hogy jutott ez eszembe, gondoltam megérdemled... :D
Micsoda fantasztikus jubileum! El ne ronts ezeket a szép számokat! ;> :lol: ;>
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

h, 2007-10-08 20:41 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Késő... :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

k, 2007-10-09 07:01 Blade

Blade képe

2080 hsz...elszalasztottam a jubileumot...na majd 10 k-nál ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2007-10-10 01:04 Fishbone

Fishbone képe

Ki ismeri azt a szót, hogy górál?

Ezt most tényleg, komolyan kérdezem. Aki nem ismeri, ha van ilyen, az is jelezze már, légyszi!
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

sze, 2007-10-10 05:55 Blade

Blade képe

Én nem ismerem. Kapok jutalmat? ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2007-10-10 12:26 Fishbone

Fishbone képe

Ez tök jó. :D Haverom mondta, hogy ezt a szót már a nyírségen sem nagyon ismerik. Nem hittem volna, hogy ennyire nagyon hajdúsági tájszó. Itt mag olyan triviális ez a szó... Tök zsír. :D
__________________
Egyszer élünk, egyszer élünk,
Egy gyalogot lecserélünk.

cs, 2007-10-11 09:53 Alkotó

Alkotó képe

Há' me' mit hitté' barájjom, aki még a té'felt is szatyorba' ciheli?!

sze, 2007-10-10 10:19 Alkotó

Alkotó képe

Én ismerem, az jelenti: dobál. Hajdúsági tájszólás.

cs, 2007-11-15 07:45 Blade

Blade képe

http://www.francois-baranger.com/

Érdemes betérni!

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

cs, 2007-11-15 17:03 Brother T

Brother T képe

Szép galéria :) De azért ide is érdemes betérni www.undeadt.deviantart.com ;)
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

sze, 2007-11-21 17:40 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Nemrég szembesülni kényszerültem egy abszurd kérdéssel, mely saját agyamból (rendben, legyen csak fej) pattant ki. Ugye ha valaki törpének születik, akkor az egy genetikai rendellenesség eredménye. Ember az illető, csak kicsit megtréfálta a természet és a génjei. Viszont a fantasy törpéit már egy külön fajba soroljuk. Persze elvileg azok is lehettek eredetileg genetikailag módosult embercsoportok, melyek aztán "megszaporodtak", s az idő múlásával kialakították saját társadalmukat. (Ez akár nálunk, a valóságban is végbemehetett volna.) De, ha a gének már egyszer eljátszották e tréfájukat, akkor miért ne tehetnék meg még egyszer, ám ezúttal fordított formában? Mi történik, ha egy törpe családban születik egy genetikailag "hibás" egyed, melynek a fajtársainál jóval hosszabb végtagjai nőnek? Na, akkor ő most mi lesz? Mutáns törpe, vagy egyszerűen ember? Az egyszerűség kedvéért az esetét tekintsük egy újabb mutációnak, s nem az évszázadok óta lappangó emberi gének véletlen előbukkanásának. Legyen ez egy teljesen új génmódosulás! Szóval hová sorolnátok ezt a szerzetet?

__________________
Süti! Süti! Süti!

sze, 2007-11-21 17:57 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Mutáns törpe. Az évszázadok (legyen elég ez is, mondjuk mágikus behatás, és az hasonló hatással van rájuk, mint a radioaktivitás) alatt a "törpe", mint új faj kialakult - az nem tér vissza sehogy sem az ősökhöz. Sok minden másban is különbözik a genetikai állománya az emberétől, nem csak a testmagasságot meghatározó génekben (pl. az azokhoz kapcsolt génekben, azokban, amikre hatással volt, vagy a mutáció miatt kialakult új génkombináció egyéb genetikai nyalánkságokat is eredményezhet).
Aranyos kérdés, bár még ott nem tartok tudásanyagban, hogy pontos választ tudnék rá adni. Szeretem ezeket a továbbgondolásokat (nem hajóútját folytató gondolás, hanem továbbgondol főnévi alakban), eddig a GyU fajvilágát még nem "vizsgáltam" ilyen behatóan, elvégre az egy külön világ, külön evolúcióval, megmaradtam kedvenc szapulási témámnál, a HP flórájánal és faunájánál, meg a mítoszok világánál. (Tudom, hogy nincsenek törpék a GyU-ban, de ez most nem érdekes.) Annyi hülyeséget tud kitalálni az ember... (azok a könyvek is jók, amiben azt taglalják, hogy alakultak ki az emebri elme különböző kerációi, mint pl. a griff, vagy az unikornis - na, én meg azt nézem, ha feltételezzük, hogy valóban kialakultak, milyen lehet az anatómiájuk, élettanuk, genetikájuk, ökológiájuk, stb.)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-11-21 18:10 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Köszi! Bíztam a biológusunkban! Nem hiába!
___________________
Süti! Süti! Süti!

sze, 2007-11-21 18:28 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Styrát kéne még megkérdezned, ő jobban ért ehhez, elvégre többet tanult. ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2007-11-21 19:32 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Jó, akkor ezúton kérdezem Styrát! Mi róla a véleményed?
_
De a biológiai kérdésen felül felmerülnek még a mutáns törpünket terhelő társadalmi problémák is. Mert lesznek neki ilyenjei, az tuti.
___________________
Süti! Süti! Süti!

cs, 2007-11-22 14:22 Styra

Styra képe

Hát ha már így meg lettem szólítva. :)
A fantasy törpéi azért vannak új fajba sorolva, mert nem az emberből származtatja őket a mitológia, ahogy az elfeket sem. Jó rég olvastam a szilmarillokat, de ha jól emlékszem, abban úgy volt, hogy az elfek és a törpék jóval korábban lettek megteremtve (fú de szépen mondtam... no mindegy), mint az ember. És ahogy Dóri is mondta, nem csak a magasságukban különböznek az emberi fajtól, hanem fizikumban is, illetve egyes világokban a törpe nők is szakállasak, ez már jó sok módosulás. Mintha két különböző medve fajt néznél mondjuk. (Mellesleg vannak törpék a GyUban, még a filmben is ott van Gimli). Úgyhogy ha egy fantasy világban, hosszú végtagú törpe születne, az törpe maradna, mert a többi tulajdonság nem változna (nem is beszélve arról, hogy a törpének nem egyszerűen rövidebbek a végtagjai, maga a felsőteste is rövidebb, szóval ha így teszed fel a kérdést, akkor meg még egyértelműbb).
A magasság attól függ, mennyi növekedési hormonod termelődik. Az embereknél az arányos törpeség annak a génnek a hibája, ami ezt a hormont termeli, azért maradnak kicsik, mert nem lesz elegendő mennyisége. Ha emlékeim nem csalnak, akkor ez egy domináns mutáció, ami gyakorlatban azt jelenti, hogyha két "törpének" lesz gyereke, akkor ő is "törpe" lesz nagyvalószínűséggel, de ha csak az egyik szülő az, a másik pedig "normális", akkor születhet rendes magasságú gyerek is. Sőt, elméletileg még két törpének is születhet rendes magásságú gyereke mutáció nélkül is, de két "normális" embernek csak mutációval lehet "törpe" gyereke.

Mellesleg Dóri, ha hasonló a tanmenetünk, akkor elvileg nem vagyok előrébb, a törpeség nálunk genetikában 3. félévben volt.

__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

cs, 2007-11-22 17:33 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Köszönöm a felhomályosítást! Most már nyugodtabban fogok aludni.
_________________
Süti! Süti! Süti!

cs, 2007-11-22 18:05 Bloody Dora

Bloody Dora képe

A GyU-ban törpök vannak, nem törpék, én csak erre mondtam, de amúgy mindenben igazad van. :D
Nem hinném, hogy hasonló a tanmenetünk, nekünk még nem volt genetika.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2007-11-22 14:25 Styra

Styra képe

Mellesleg mostanság olvasok egy könyvet Sárkányok születése címmel. Arról szól, honnan jöttek az ember "fantáziájába" a sárkányok, griffek, meg néhány egyéb szörny. Tudtátok hogy a griff eredetileg egy Protoceratops (~tülök nélküli kis Triceratops)? :D
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

szo, 2007-11-24 18:05 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Mi a szerző/kiadó/kiadási év? Ezt a könyvet keresem egy éve, de nem találom... Ez a griffes Az ókor régészete (?) című könyvben is benne van, tanárunk még az első órán mesélt róla (elég régen volt az is), és ezt is keresem, de azt sem találom... (meg Roger Phillips könyveit sem, de az már mellékes, az legalább megvan a Tanszéken).
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2007-11-25 19:41 Styra

Styra képe

Iványi Szabolcs, Sárkányok születése
Bába Kiadó, Szeged, 2006
Ebben ír a griffről is, de azt hiszem említi a könyvben az ókor régészét.
Ha nem sikerül ezt beszerezned, és Pesten járok, esetleg kölcsönadhatom egyszer:)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

v, 2007-11-25 20:27 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Köszi!
Alexandra Online-on megrendelhető. Vagyis beszerezhetőnek ítélem. :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2007-11-24 10:54 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hát, fiúk, lányok, valaki piacra dobhatná már végre a fűthető wc deszkát! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én rühellem a klotyót télen. Az ember várkozásteljesen ráül, aztán majd kigúbbad a szeme, a fogai csikorognak a hideg okozta hirtelen sokktól. Kész szadizmus! Vagy inkább mazohizmus, elvégre miért nem tartom vissza? De ha egyszer támad a barna maci!
_________________
Süti! Süti! Süti!

szo, 2007-11-24 13:07 Blade

Blade képe

Jobb témád nincs? Emelkedj felül a valóság nyomorán :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

szo, 2007-11-24 17:58 Styra

Styra képe

(a kezedre kell ülni ;) )
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

v, 2007-11-25 12:57 Sütiszörny

Sütiszörny képe

:oops: Oh! :oops:
___________________
Süti! Süti! Süti!

szo, 2007-11-24 18:02 Bloody Dora

Bloody Dora képe

(Amúgy piacra dobták már...) :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-11-26 13:52 Viola

Viola képe

Bezony, hallottam róla én is... bár nekünk, földi halandóknak még sokáig be kell érnünk a klasszikus, jégvirágos darabbal. Szerintem gyúrj egy kicsit combizomra... elvégre ki mondta, hogy feltétlenül rá kell ülni? :)
-------
„A ráncok csupán azt jelzik, hol a mosoly helye.”

h, 2007-12-10 15:13 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Belenéztem ma a tv-újságban, s rögvest lementem hídba az egyik film ismertetőjét olvasva: "A harcművészetekben jártas régész..."
Ezt a baromságot! A régészek aztán tyű, de jártasak szoktak lenni a harcművészetek terén! Járnak-kellnek a régész professzorok, s léptem, nyomon "lekaratézzák" az útjukba eső személyeket. Erre még Indiana sem volt képes!
Ja, és mindezekhez még hozzájárul a mellékelt kép, melyen Steven Seagal kifejezéstelen arca bámul vissza.
Ezt komolyan gondolták?
____________
Süti! Süti! Süti!

h, 2007-12-10 18:18 Lazarus

Lazarus képe

Szigorúan 18 éven felülieknek:
http://www.youtube.com/watch?v=q-l93gltkCc

És ezt vajon komolyan gondolták? :D

Amitől én mostanában lementem hídba, az a vasárnap esti műsor volt. Főműsoridőben az Amerikai Pite 5, majd rögtön utána a Passió. Azért ehhez már tehetség kell.

h, 2007-12-10 19:20 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Ez valami vicc? Tényleg van ilyen film? Esetleg csak valami horror paródia? És mindez az Icon-tól?
____________
Süti! Süti! Süti!

h, 2007-12-10 19:40 Lazarus

Lazarus képe

Úgy tudom, halálosan komoly. Még hivatalos honlapja is van. Hogy a rendező, forgatókönyvíró és egyebek mennyire gondolták paródiának azt nem tudom, de én is alig hittem a szememnek, amikor megmutatták.

k, 2007-12-11 17:03 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Nem tudom, mi volt a címe annak a filmnek... valami inváziós (csak angolul láttam és úgy is elfelejtettem)... amivel készültem a nyelvvizsgám szóbeli részére (hát a helyes kiejtés, kérem szépen...). Annak a paródiája lehetne ez - bár az is maga volt az őrület. De a szövegek hasonlítanak, a trailer hasonlít (felépítésben), a szereplők nem-kor eloszlása hasonló... meg valami zombis-horroros filmre is hajaz, aminek szintén nem tudom a címét, de a Starz Bunny Parodies sorozatban megvan. :)
Szerintem nem gondolták teljesen komolyan. Kizárt, hogy ép- (félig ép-) eszű emberek ilyenre vetemedjenek.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2007-12-10 19:47 Viola

Viola képe

Ez nagyon gáz... "visszaharap a kaj"... előállt az apokaliptikus ötlet-válság?
-------
“Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.”

k, 2007-12-11 10:58 Rén

Rén képe

Remélem, ez tényleg valami tréfás, mert ha nem, hát valami nagyon nincs rendjén ebben a stúdióban...
Apropos: csak nekem jutott eszembe a trailer láttán a nyúl a Gyalog Galopp-ból?
Van is egy jelenet, ahol alulról mutatnak egy repülő birkát, az egy az egyben Monty Python :P
_____________________________________
Szólj rám, ha trandoshan énekelek...

k, 2007-12-11 15:05 Viola

Viola képe

-Itt van!
-Hol?
-Ott!
-A nyúlon túl?
-Neeem! A nyúl az!
-Vén hülye b*zeráns!

-------
“Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.”

k, 2007-12-11 18:41 Styra

Styra képe

Ebben még az a szép, hogy az egész valahogy úgy kezdődik, hogy előtte vérengző szörnyről van szó :)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2007-12-19 12:14 horrorking

horrorking képe

Utánanéztem, létezik ez a film. 2006-ban készült, és műfaja szerint horror-vígjáték.
Tudtommal Magyarországon még nem adták ki - reméljük nem is fogják.
Bár ki tudja? Lehet, hogy valami nagy dologról maradunk le. Én azt vallom, hogy mindent el kell olvasni, meg kell nézni, amire csak mód van, és utána szelektálni. ;)
------------------------------------------------------------
"A szerkesztőnek mindig igaza van." Ebből következik, hogy egyetlen író sem fogadja meg a szerkesztője tanácsát...

cs, 2008-01-17 16:59 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Na, akkor a nagy meglepi:
http://index.hu/kultur/cinematrix/adatlap/20236
;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2008-01-26 16:42 horrorking

horrorking képe

8O Két év után képesek még bemutatni a mozikban? Há' micsoda böszmeség ez?
Tragédia! Ráadásul pont ezt?
Menjünk tüntetni és kordont bontani!!! :o
Méghogy visszaharap a kaja!
------------------------------------------------------------
"Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon." - Stephen King

sze, 2007-12-19 12:20 horrorking

horrorking képe

Tévedtem. DVD-n ugyan még nincs magyarul, de tévében már játszották. Az a címe, hogy "A bárányok harapnak".
Na MOST lehet röhögni!!! :D
------------------------------------------------------------
"A szerkesztőnek mindig igaza van." Ebből következik, hogy egyetlen író sem fogadja meg a szerkesztője tanácsát...

sze, 2007-12-19 13:59 Blade

Blade képe

Na menj fiam, csapd le....:)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2007-12-19 13:06 Styra

Styra képe

A pedig szörnyű sci-fi filmre kíváncsi, annak ajánlom a Cirkónium, a Föld utolsó kincse címe remeket. Bár nem tudom, hogy lehet beszerezni. De elvileg létezik DVD-n.
Garantált szenvedés.
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2007-12-19 14:01 Blade

Blade képe

Nem mindenki mazo, hölgyem ;)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

p, 2007-12-21 19:36 hazmat

hazmat képe

Volt régebben egy sorozat a tv-nek nevezett dobozban, mégpedig a Cleopatra 2525. Sokan nem tudtak aludni miatta,akik elcsiptek pár részt, annyira rossz volt, vagyis annak tartották. Érdekes módon nekem bejött ez az innenonnan összecsipegetett sci-fi, (néha magam sem értem magamat.) Megpróbáltam megvenni DVD-n és SEHOL NEM LEHET KAPNI! A neten meg csak angolul találkoztam vele. Esetleg van vkinek ötlete honnét tudnám beszerezni, magyar szinkronnal?

A törpénet: a nem is olyan messzi jövőben, 2525-ben játszódik. Hősei gyönyörű nők: Cleo, Hel és Sarge, akik mindent elkövetnek, hogy megtalálják a helyüket egy, a sarkaiból kifordult világban, ahol felfegyverzett, különös lények uralkodnak a föld felszínén, miközben az emberiség arra kényszerült, hogy a föld alatt húzza meg magát. Ebben az alvilágban, ahol az élet egyre kaotikusabb, az ellenőrzés nélkül végzett genetikai kísérletek eredményeként csak úgy hemzsegnek a félig ember, félig állat mutáns lények. Helen és Sarge harcosként próbálja megállni a helyét, Cleo, az ambiciózus színésznő pedig 2001 óta hibernált álomban várja azt, hogy végre magához térhessen...
______________________________________
Ez egy szellemi világegyetem és a szellem törvénye mindig magasabb rendű.Gondolataim előrevetítik a jövőmet.

szo, 2008-01-19 21:55 Styra

Styra képe

Nincs valakinek valami jó kis anyaga az ikonográfiáról? :D
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

sze, 2008-01-23 19:12 Blade

Blade képe

Nem utálni kell ezt az embert, hanem azt tenni vele, amit ő tett a kismacskával. Mindenkinek jobb lenne.

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

cs, 2008-01-24 09:49 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Ha másként nem megy a büntetés, majd felrobbantom egy sárkányigával azt a gonoszt:
"Túlvilági erő, karmazsin vérfolyam,
Régmúlt idők homályából ismét felbukkansz.
Nem riadok vissza, hogy az ellenség megússza,
A rám ruházott hatalom, add hogy gonoszt pusztítson!
SÁRKÁNYIGA!!!"
(Slayers)
S ezzel Verselő Lina varázslatának köszönhetően elemeire porladt szét a gonosz macskanyúvasztó egy gigantikus robbanás következtében. :)
-
Egyébként tényleg így van a törvényekkel. Az időbeli hatályt figyelembe véve, a bűncselekményeket mindig az elkövetésük idején hatályban lévő törvények szerint kell elbírálni, kivéve, ha az újabb törvény az elkövetőre nézve kedvezőbb elbírálást eredményez. Ez azt jelenti, hogy ha rosszabbul jár az illető az új törvénnyel, akkor marad a régi, de ha jobban jár, akkor jöhet az új. Sajnos. :(
-
Hm. Ellenőrző kód: FOJT. Ez most tényleg véletlen?

__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 12:51 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Azért a szüleid felelnek érted, ne húzd ki a gyufát...
Ha már ez a játék: ellenőrző kód: csuha. Lányom, térj meg! Ne legyenek gyilkos gondolataid, mert a Pokol kénköves tüzében ég el fiatal lelked, és örök kárhozatra ítélve sírod imádiat az ég felé, mígnem valós megbánásod jeléül az Urunk Jézus Krisztus azon utolsó ítélet alkalmából feloldoz bűnöd alól, és szeretett családod körében örülhetsz a mi nagy és jó Urunk örök fényének! Ámen!
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2008-01-24 13:26 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hallhattátok szavait prófétánknak, I. avagy Szentéletű Dórinak!
(Ez már tényleg gyanús! Kód: HITT)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 13:38 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Prófétát és szentet nem számoznak, az a pápáknak jár... ;)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2008-01-24 13:57 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Óh, jaj, bocsáss meg Szentanya! I. avagy Szentéletű Dóri, az első női pápa.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 14:01 Bloody Dora

Bloody Dora képe

:D És Johanna Papissa? Süti, ebből sehogy sem jössz ki jól... inkább ne számozz (I. Sütiszörny Őfelsége).
Ellenőrző kód: csata. Ha harc, hát legyen harc! :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2008-01-24 16:45 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Csata? Emlékszel, mi történt Johanna Papissa-val? Meglincselte őt a feldühödött tömeg, amikor kiderült, hogy nő. Pechére nyilvános helyen jött rá a vajúdás. Biztos, hogy a nyomdokaiba akarsz lépni?
Persze ennyire én sem vagyok penge. Fogalmam sem volt róla, ki az a Johanna Papissa, de segített Gugli. Ha nincs eszed, legyen noteszed! Nos, nekem Guglim van.
(Ellenőrző kód: BALEK. :( Kösz szépen!)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 13:22 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hogy megnyugtassalak: ha betöltötted a 14. éved, már büntethető vagy.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 13:11 Lucas

Lucas képe

Van egy csoport kis hazánkban, ami arra szakosodott, hogy istenesen elagyabugyálja az állatkínzókat. Egy férfi, aki csaknem száz kutyát kínzott halálra, maga panaszkodott egy tévéműsorban, hogy majd belehalt, úgy megverték. Hát, úgy tűnik, nálunk csak ez a megoldás. Amúgy nem vagyok az erőszak híve, de ha ez beválik... Ha valaki bánt egy állatot, és utána úgy ellátják a baját, hogy hetekig nyomja az ágyat, akkor az illető eztán készer is meggondolja majd, hogy mit csinál.

Bocs a szélsőséges hozzászólásért, de engem is hihetetlenül felbosszant az ilyen dolog.
;<

cs, 2008-01-24 13:29 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hol lehet jelentkezni ebbe a csoportba?
De kicsit megreformálnám, s hatáskörét kiterjeszteném valamennyi, retkes bűnöző gazemberre!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

cs, 2008-01-24 20:02 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Vonulj, lépj be egy állatvédő szervezetbe, de a karcolat egy irodalmi portál, és báremnnyire is elítéljük az ilyeneket, nem kéne a nevünket adni hozzá. Bonyolult jogi szabályozása van ennek. És vannak országos állatvédő szervezetek. Fehérkereszt. Nézd meg honlapjukat. Ott szívesen várnak mindenkit. http://www.feherkeresztliga.hu/ Így nem csak egy 17 éves lüke zöld álmodozás lesz, hanem tényleg tudsz is tenni valamit. Mert ŐK foglalkoznak ezzel, nem az Offtopic.
Bocs, az ötlet jó - védjünk állatokat. De ezt nem ilyen formában és nem ezen a fórumon (fórum - mint megszólalási lehetőség, nem mint netes fórum). Hanem ott, ahol valóban az ilyen "lüke zöld álmodozókat" keresik önkéntes munkára. És az, hogy felétek még nem hallottál ilyenről - hát kérd meg őket, hogy csináljanak ott is egy szervezeti egységet! És a Fehérkereszt foglalkozik a macskás üggyel. ;)
Kifakadásért bocs. De egy dolog a karcolat.hu és egy az állatvédelem. A kettőt ne mossuk össze. Bár kéne egy jogász hozzá, hogy mit lehet és mit nem, de azért ne.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

p, 2008-01-25 18:35 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Megsértődni nem kell... csak ne csináljunk búcsút egy komoly ügyből.
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2008-01-26 15:18 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Részemről sincs. ;) De akárhányszor ránézek az avatárodra, mindig a vattacukor jut eszembe. És ettől iszonyú ideges tudok lenni. (Nagyon szeretem... pedig rózsaszín, habos, undorító, cukros...) :D
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

szo, 2008-01-26 18:54 Lazarus

Lazarus képe

Az a kis kép, ami megjelenik a hozzászólásodban. Ott a neved és a dátum alatt :)

szo, 2008-01-26 18:59 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Ne bántsd már, olyan aranyos az, az avatár! Hiányozna! :)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-01-26 19:30 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Tanúsíthatom: az avatárja lila, és nem rózsaszín! A lila egyébként tekinthető a rózsaszín sötét oldalának. Szid, én vagyok az apád! Örülök, hogy áttértél a sötét oldalra! Khhhööö-Pfföö! (asztmás légzés hangja) :)
És ne félj attól, hogy libának néz valaki, míg nem gágogsz!
Nekem az avatárodról inkább egy álmodozó lány jut eszembe. Gondolom eredetileg is ezt ábrázol. Nincs vele semmi baj.

__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-01-27 10:44 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Rendben, hugi! És majd ketten a sötétség oldalán visszaállítjuk a birodalom régi nagyságát. Bosszút állunk a jediken! Lehetnél te, Szid, a sith!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-01-27 15:03 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Végy melléjük egy kutyát! Az majd megoldja. ;>
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-01-27 15:13 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hát igen, két ember sok mindenhez kevés, pl egy házibulihoz. De van, amihez pont elegendő, és az még jobb is, mint a buli! :)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-01-27 15:23 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Pá, hugi! :~(
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-01-26 20:04 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Atyaég! Szid, diplomád lesz belőle, hogy félreérts! ;) Az avatárod lilás rózsaszíbes árnyalatú, ezért eszembe jut tóla a vattacukor, AMI rózsaszín, habos, cukros, rossz ránézni, mégis imádom. Mi köze ennek hozzád? Magamat szidtam (szid-tam), hogy egy ennyire hányinger-ronda dolognak nem tudok ellenállni. És ebből vita kerekedett... khm.
Szid: akármit mondok, előtte szerinte konzultáljunk, hogy hogy értettem... :D
És mi az, hogy "szerintetek ez vattacukorra hasonlít"? Nekem jutott róla eszembe a vattacukor. Egyedül. És csak azért, mert rózsaszín árnyaltú. De van egy kis kaspóm a szoba végében, amiről szintén eszembe jut a vattacuki. Ilyen vagyok.
És nem vagy se rózsaszín, se habos. Az az egyedülálló, utánozhatatlan, csodás VATTACUKOR! Kész. :P
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2008-01-27 10:34 Blade

Blade képe

Dóri úgy beszél, mintha ő csak fekete világban élne, pedig tuti, hogy van neki rózsaszínű neszesszere :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2008-01-27 13:18 Bloody Dora

Bloody Dora képe

(Nincs neszesszerem... :P ) Én csak a rózsaszínt száműztem az életemből, az egész szobám zöld. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

cs, 2008-01-24 20:28 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Légyszíves, ne tegyetek fel egyszerre túl hosszú írásokat, vagy legalább két részletben küldjétek be! Szeretek olvasni, de nem a számítógép előtt, hanem egy könyvvel a kezemben a fotelban ülve, vagy az ágyon elterülve. Tudom, lusta disznó vagyok, de nagyon nehezen veszem rá magam egy hosszabb történet gép előtti elolvasására, pedig tudom, hogy sok jó írásról maradok le így. :( Légyszi, légyszi, légyszi! Gondoljatok szegény, buta Sütiszörnyre!
(Na, ezt már aztán tényleg kikérem magamnak! Ellenőrző kód: PISI. Butát írtam, nem pisist! Ez a program kötekszik velem! Ma ez már legalább a harmadik gyanús kód!)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

p, 2008-01-25 08:41 Blade

Blade képe

Képzeld ha szerk lennél ;) - no persze, én nem panaszkodom, csak mondom :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2008-01-27 16:34 Styra

Styra képe

szid: nálunk x és y helyzete szintén előfordult, azzal a különbséggel, hogy x az anyja volt y-nak. Végül nem tudtunk csinálni semmit, és y elkergette x-t (volt kutya is, de nem nagyon érdekelte a dolog).
Mellesleg vattacukor. Nem tudom miért kell így általánosítani szegénykéket, hiszen van zöld, kék, fehér... és még ki tudja hány fajta, hála a finom, egészséges színezőanyagoknak ;)

U.i: mi értelme egy helyesírás-ellenőrzőnek, ha a helyes szavakat is bejelöli? :S Csak azt éri el, hogy az ember oda se bagózik rá... (ellenőrzőkód: igaz ;))
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

v, 2008-01-27 17:11 Bloody Dora

Bloody Dora képe

A rózsaszín a legfincsibb! Öcsém evett barnát, kólásat is egyszer, de rossz volt ránézni. A zöld meg erősen hasonlít a penészre. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

v, 2008-01-27 18:46 Styra

Styra képe

Fúj, ez már olyan, mint a kólás fogkrém... nézte valaki csütörtökön Fábrit? :)
De én talán ettem zöldet... de nem biztos... inkább olyan zöldalma színe volt, persze azt az ízt is akarták kölcsönözni neki. Az már kevéssé jött össze.
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2008-01-28 11:36 Styra

Styra képe

Hát nem tudom, talán lehet "büntetéssel" próbálkozni, mint a rossz gyerekeknél. Ha van ilyen cicahordód, abba kicsit beteszed, és akkor a másik be mer jönni... ki tudja a rács két oldaláról még talán össze is haverkodhatnak. Aztán persze nem sokáig, de hátha így megszokja a másikat... vagy kitudja...
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2008-01-28 15:03 Sütiszörny

Sütiszörny képe

De talán le is spriccelhetnéd a rosszalkodó macsot egy vizipisztollyal, amikor éppen a másikat terrorizálja. Valahol hallottam hogy ez talán jó nevelési módszer. De lehet, hogy kutyákra vonatkozott.
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

h, 2008-01-28 16:42 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Fesd be feketére (a banánt), majd kiálts rá, hogy "Állj! Bankrablás! Kezeket a tarkóra!", vagy valami hasonlót.
Barátnőmnek is van két macskája, nála az volt a baj, hogy a kisebb állandóan megette a kaját a másik elől (is, mert a sajátját is), majd odament még kunyerálni, hogy ő éhes. És a gzadik csak azt látták, hogy az egyik macska soványodik, és csak soványodik, a másik meg állandóan éhes, de annyira kövér már, hogy elmehetne Garfieldnak.
Ha rosszak lesznek a macskáid, és már semmit sem tudsz velk kezdeni, pakold be az átkozottakat egy dobozba, majd hozd be az ELTE Állatszervezettani (nem rendszertan, szervezettan!) tanszékre (6. emelet, Déli tömb). Ott egy életre megtanulják, hogy kell viselkedni. ;>
(Kedvenc tanári beszolásom az "Ahhoz, hogy megtudjuk, honnan kezd vedleni a patkány, végig kell metszenünk a kis bundást.")
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2008-01-28 19:47 Styra

Styra képe

Én úgy tudom, főként a vérveszteségtől. Azért is szokták néha úgy, hogy egy kád meleg vízbe fekszenek előtte, mert akkor jobban kitágul az ér, meg nehezebben alvad meg a vér.
Nálunk macskákkal inkább valamelyik orvosi intézet foglalkozik... de azt nagyon nem ajánlom, hogy oda vidd a macskád....
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2008-01-28 20:37 Styra

Styra képe

Sajnos nagyon sok kis dolog vezethet az élet elvesztéséhez... tényleg félelmetes.
.
Más: Másik fórumon merül fel a Harry Potter. Dóri mondta, hogy olyanoktól hallotta csak, hogy mennyire szerették, akik előtte nem szerettek olvasni. Nos bevallom: (nem, nem vagyok meleg) szeretem a Harry Pottert, és mielőtt elolvastam, no, az előtt is szerettem olvasni. Nem tudom miért tetszett meg. elolvastam egyszerre az első két részt, és jó volt. Vannak benne komor jelenetek is, asszem azok a kedvenceim, de persze van olyan is, amit annyira nem szeretek benne. Ez van, de azért több az, ami nekem tetszik.
Hm, lehet ezt könyves fórumra kellett volna... demostmár mindegy ;)
__________________________________________________
Csillagból születtünk, s csillag leszünk újra
Ha életünk lángját egy széllökés elfújja.

h, 2008-01-28 17:43 Sütiszörny

Sütiszörny képe

A vizipisztoly azért jó, mert egy macskának tényleg szörnyűséges büntetés, ennek ellenére nem esik baja, ráadásul távolból is hatásos, így nem kell a retorzióként kilátásba helyezhető szemkikarmolástól tartanod.
Újra feljött az ellenőrző kód témája. Azt mondja nekem a gép, hogy CSULA. Nem, "kedves" számítógép, nem azt mondtam, hogy köpje a macsekot, hanem, hogy spriccelje le. Most már tényleg felettébb gyanús nekem ez a kód. Kíváncsi vagyok, mikor jön azzal a gép, hogy öljek meg valakit. :-?
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

sze, 2008-01-30 10:43 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Jé, van Süti nap is? :P Akkor majd felköszöntjük egymást!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

sze, 2008-02-06 09:12 Blade

Blade képe

Boldog Névnapot a Dóráknak! Ha jól sejtem, egy közülük egészen biztosan jár a Karcra! :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

sze, 2008-02-06 11:10 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Igen, és jó, ha őt véresen komolyan veszi az ember... ;)
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

sze, 2008-02-06 17:13 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Véresen komolytalanul. ;)
És köszi mindenkinek! (Habár nem most tartom... de ez most lényegtelen).
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

sze, 2008-02-06 16:57 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Dóri, fogadd hódolatomat névnapod alkalmából és hozzá egy kis sütit ajándékba!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

sze, 2008-02-13 19:53 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Első sorban Szantorinának küldöm, de mást is érdekelhet.
http://rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5191

Állítólg 12 éves a kiscsaj.
(Hm, a rohadt gyanakvós fajtámat.) :)

sze, 2008-02-13 19:56 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ne röhögtess, Tim :D

sze, 2008-02-13 20:06 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Te is arra gondolsz, hogy átverés? ;>

sze, 2008-02-13 20:08 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ez az szerző akkor 12 éves, amikor én. De jó is lenne!
Jöhetne az első szerelem... az első pattanások... az első havi vérzés... az első novella... ;>

sze, 2008-02-13 20:12 Tim Shaw (nem ellenőrzött)

Pedig még Justin is megette. :D

sze, 2008-02-13 21:40 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Ezen mondjuk csodálkozom. Ráadásul az idézett mondat blőd. Justinnak azért kifinomultabb az ízlése általában. A jelzett site-on időről-időre felbukkan egy ilyen "kamasz zseni". ;>

cs, 2008-02-14 10:12 Lucas

Lucas képe

Miért olyan hihetetlen, hogy egy tizenkétéves ír így :?:
Én ennyi voltam, mikor elkezdtem az első regényem. Bár szerintem ezzel nem vagyok egyedül az oldalon.

cs, 2008-02-14 12:28 Eve Rigel

Eve Rigel képe

Én 8 éves voltam, amikor elkezdtem az első regényemet.
12 voltam, amikor a suliban megnyertem az iskolai fogalmazási versenyt.
Láttam sok 12 évestől származó írást.
Ezt nem 12 éves írta. Maradjunk ennyiben.

cs, 2008-02-14 21:09 Lucas

Lucas képe

Ok. 8O

cs, 2008-02-14 22:40 onsai

onsai képe

hm, gondoltam udvarias leszek, és nem firtatom a korát... de ezek szerint nektek is gyanús volt. Jól van, megnyugodtam. :D

p, 2008-02-15 18:16 Brother T

Brother T képe

Zsenik márpedig léteznek! Akarom mondani 12 éves a fenét! Egészséges kétellyel fogadtam, és nem irigységből mondom, de egy 12 éves körülbelül akkor írna így, ha már túl lenne az érettségin ;) (Habár maga a tény, hogy egy tanuló túljut egy olyan vizsgán, még nem determinálja az írástechnikai tudását és a szókincsét...) Viccnek nem volt rossz :)
________________________________________________________________
"You have the strongest armour, because you are the weakest!" - Guts/ Berserk
http://undeadt.deviantart.com - felkerültek a fotóim, nézzétek meg, vannak köztük jók ;)

szo, 2008-02-16 19:44 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Szia, imádott hugicám! Látom megjöttél!
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-02-16 20:32 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Szerintem már nem játszák nálunk sehol. :( Ej, most mennem kell. Majd holnap írok! Most meg kell emésztenem pár dolgot. :(
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-02-16 19:58 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Halló, idősebb korosztály! (Ha kijelenthető az ilyesmi.) Emlékszik még valaki ezekre? :)
http://www.youtube.com/watch?v=-B_FQKHQDYk
http://www.youtube.com/watch?v=Uh_aG5MzPVM
(Ellenőrző kód: CUCLI. Hát ezért olyan kicsi még nem voltam, bár már tényleg nagyon régen volt.)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-02-16 22:05 Hantos Norbert

Hantos Norbert képe

Hohó, az elsőre emlékszem!
A fenébe, akkor én már idősebb korosztály lennék? '87-es ként? :(
___________

"Felülhetsz egy sárkány hátára, de ő dönti el, mikor és hogyan szállsz le róla."

v, 2008-02-17 08:59 Sütiszörny

Sütiszörny képe

És én, mint '78-as? ;) (Egy vén majom.)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-02-17 09:19 Blade

Blade képe

Hogyne emlékeznék, isteni sorozatok - fel is dobták a reggelemet :)

Süti, még meg se születtél, amikor én már kergettem a bőrt a kertben, igaz, még pelusban :)

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2008-02-17 14:56 Sütiszörny

Sütiszörny képe

De miért nem adják akkor a tv-ben? Nem voltak ezek jobban, mint a Teletabi?
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

h, 2008-02-18 18:22 Bloody Dora

Bloody Dora képe

Én, idősebb korosztály? Mindkettőre emlékszem... Őrület, megöregedtem. :)
_____________________
Csak én, Bloody Dora, mint azt már megszokhattátok.

h, 2008-02-18 18:24 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Te kérted, hogy öreganyámnak szólítsalak! ;)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

v, 2008-03-02 19:33 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Juhé! Képzeljétek találtam Jamie és a csodalámpa dvd-t! Meg is vettem izibe. Ma este mesét fogok nézni! :D
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

szo, 2008-02-16 20:13 Sütiszörny

Sütiszörny képe

A biológus hallgatók kedvéért kerestem meg ezt az oktatóanyagot a tanulmányaik megkönnyítése érdekében: :)
http://www.youtube.com/watch?v=lySe7cDbyak
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!

h, 2008-02-18 23:11 miyoku

miyoku képe

bocs, tök zöld vagyok még itt az oldalon. az lenne a kérdésem, h az első novellapályázat még él? csak mert nem találtam semmi időpontot, az írások viszont 2005-ösök.

k, 2008-02-19 09:52 Blade

Blade képe

halott :) üzenetben megírtam

---- ----
So dark the con of man - Mily' sötét az emberi ármány.
----
"Mert zseni csak egy volt, mégpedig Neumann János. Mi, többiek tehetségesek voltunk, de nem voltunk zsenik..." - Wigner Jenő, Nobel díjas fizikus
---- ----

v, 2008-02-24 12:14 Sütiszörny

Sütiszörny képe

Hé, tudja valaki, mi volt délelőtt a Karcolattal? Nem tudtam fellépni. Már azt hittem, megtámadta a szervert az Analfabéták Szövetségének IQNUKU nevű terrorszervezete. :)
__________________________________
Süti, vagy nem süti? Ez itt a kérdés!